אני יודע שזה לא קשור אבל זה אמיתי ?

destar

New member
אני יודע שזה לא קשור אבל זה אמיתי ?

יש לי דודה שחולה על כריס אנגל : כאן הוא מחלק אישה לשניים : http://www.youtube.com/watch?v=fVOABlDMmT4&search=cris%20angel%20 כאן הוא הולך על המים : http://www.youtube.com/watch?v=VGbPFbcGUBE&search=cris%20angel%20 ופה הוא עף (ללא צרוך ברדבול ) : http://www.youtube.com/watch?v=IG6IkL-yjCs&search=cris%20angel%20

Majestic12

New member
ומה אתה חושב - שזה אמיתי? ../images/Emo132.gif

יש כמה אתרים ברשת שמראים איך מבצעים את הטריקים האלו - אבל כמובן, כל הכיף נעלם. וישנם כמה סרטים שבהם חושפים איך כל זה נעשה.

יבגנייי

New member
אין שום אתר שמסביר איך עושים את

התרגילים של כריס אנג'ל. כל האתרים ש"מלמדים" איך לעוף, בכלל לא מגיעים לקרסוליים של אנג'ל. הבחור הזה, או החברה שהמציאו את כל הטריקים האלה ממש חכמים.

destar

New member
אני עדיין שומר על ראש פתוח

אבל מצד שני אולי העיניים מטעות .. אני לא הייתי שם ככה שאי אפשר לדעת עם הסרט נערך בצורה כלשהו .. ראיתי מאמרים כיצד לבצע את הטריק של ה"עילוי" (יש עוד אחד שעושה את זה ושכחתי את השם שלו ) אבל אף פעם לא ראיתי כיצד אפשר להסביר כאשר מתעופפים לגמרי ויש כמה סירטונים שלו שהוא ממש נוגע בתקרה ...

HeavenDusk

New member
על הטריקים של כריס אנג'ל.

כריס אנג'ל בעצמו הוציא DVD הדרכה (שנמכר בכסף טוב כמובן) ובו הוא מסביר את טכניקת הרחיפה שהוא מבצע (לא יאמן כמה שזו אשליה אופטית עם הרבה תכנון טוב) ועוד כל מיני טריקים.

כריס עצמו הוציא דיסק הדרכה מטעה!

כריס אנג'ל אולי לא נראה הטיפוס שיעשה לנו מעבר לגבולות האנוש, אבל... הוא לגמרי מוכיח מחדש את יכולתיו פעם אחר פעם. ורק לשם העניין, ה"עילוי" בהחלט כלול בDVD שלו אבל בצורה שאינה מסבירה(!) את דרך ה"עילוי". הוא מראה את הדרך בה הוא עולה לאוויר בדרך שאפשר להבין איך הוא עושה זאת כשמתבוננים בו מאחור, אך בחלק גדול מהעילוים הוא עושה את זה לפני האדם. הDVD שלו הוא מראה סוג של בגד, לסוג של עילוי.. אבל בסרטוני העילוי הוא מצבע את העילוי אחרת לגמרי מאיך שהוא מסביר בDVD המסקנה די ברורה... או שיש לו יכולות,או שהוא המציא רקטות שנמצאות לו בנעליים הגורמות לו לרחף מעל הקרקע. בסרטון אחר הוא הולך על המים, כמו ישו... ובאופן כזה שלא מסביר אחרת מלבד יכולת מה שאם זה לא בימוי וצילום - מה שמחייב את כל האנשים שם להיות שחקנים בעצמם, ובנוסף עריכה של הסרט עם אפקטים בסטודיו, אני לא יודע מה יוכל להסביר את הסרטון הזה.

Majestic12

New member
עם כל הכבוד לכריס אנגל

1. אין לו שום כוחות "על-טבעיים" ואין לו שום רקטות במכנסיים או טכנולוגיות של סופרמן. הכל מסתכם בחוטים וטריקים מאד בסיסיים. כל הטריקים האלו דורשים טכנולוגיות פשוטות למדי (הם הרי מבוצעים ברחוב ולא באולם סגור, שם ניתן לממש טכנולוגיות מתוחכמות), ודושים שהקהל (או חלקו) ישתפו פעולה. לא תמיד מדובר בכלל בטריק, אלא לפעמים אלו טריקים של מצלמה, כשהקהל עצמו מודע לכך, ונדרש לשתף פעולה. כך היה למשל עם הטריקים המוצלחים בהם "העלים" הקוסם דיויד קופרפילד את בניין האמפייר או מבנים נוספים. 2. לא מבין מה כל הנושא הזה קשור לפורום עבמי"ם.

אם כבר מדברים על זה

אז אתה יכול להסביר איך הוא עשה את זה במדיוק? העילוי, או להביא מקור שמסביר?

עוד אדם נוסף שלא מוכן לשמוע

אני בעצמי ממש רוצה לדעת איך הוא עושה את הטריקים שלו בחלק מההסברים מוסבר על איך עושים עילוי ב45 מעלות בזמן שמרימים את הרגל שלא נראת על ידי האדם שאתה מדגים לו, כך איתה אתה יכול להרים את עצמך וברגל השניה להרים אותה מהקרקע, מה שיוצר את אפקט עילוי אבל לעוף 45 סמ' מהקרקע מצריך יותר מטיפה טכנולוגיה...

Majestic12

New member
איך מרחפים בגובה של חצי מטר

השיטה פשוטה - הסרט פשוט עובר עריכה. הריחוף הנמוך, מתבצע לעיני קהל אנשים (בטריק המוכר של רגל אחת באויר). לאחר מכן, הקוסם מצולם שוב, אבל ללא קהל (או עם קהל של עוזרים, המתחזים לצופים) והוא מונף באמצעות כבלי-מתכת ומנוף. כמובן שהמנוף לא נראה בצילום ולא הכבלים. ה"קהל" הינו שייך לצוות העוזרים של הקוסם, וכך נוצרת אשלייה של כאילו ריחוף מול קהל משתאה... חברה - צאו מזה - הקסמים אמנם מדהימים - אבל הכל אחיזת עיניים וטריקים בצילום. יש כאן יותר תעלולי מצלמה ו"קהל" מזוייף (כלומר - קהל של עוזרים ומשתפי פעולה) ממה שאתם יודעים.

Majestic12

New member
אני לא יכול לספק קישור בגלל ש-

אני לא יכול לתת קישור, מאחר ואסור לדבר על הורדות של סרטים באתר. בכל מקרה, אני מניח שהעניין הובן, ולא צריך הסברים נוספים היכן ניתן ללמוד את הטריקים האלו - כן, כולל "ריחוף" כביכול בגובה של חצי מטר.

את יודעת משהו שאנחנו לא יודעים?

אם כן ספרי! אני מת לדעת איך עושים את הקסם הזה. ויש עוד קסם, הראו פעם אחת ששוטר הרג זבוב, הקוסם לקח את הזבוב עשה כמה תנועות בידיים והזבוב קם לחיים ועף משם.

scriewy

New member
עד שלא מראים לי close-up על הכף

רגל שלו במגע עם המים והאם יש לחץ על כף רגלו ברגע זה או לא, אי אפשר להגיע למסקנה. כי הרבה פעמים חלק מהקהל מושתל, ובחורה אחת שהוא ריחף, בסרטון אחר נקלט פרצופה במקרה במצלמה מהצד כאחת מהצוות שלו פחחחחח. את הריחופים הגבוהים של מטר וחצי הוא לא מוכר, ואין הסבר לאילוזיה הזאת עדיין באינטרנט. ואחרי שראיתי כמה הוא ממזר\חלקלק אז יש סיכוי גדול שהכל אילוזיות. אפילו בפאב איפה שהוא עולה על כיסא ונוגע בתקרה היה קהל מושתל. איזה מצחיקה האשה הקרע תפלג העליון של הבחורה, היא פשוט קפצה הצידה וברחה מהקרוע פחחחחחח, כמו בסרט אימה. במקום לנסות לעזור לקרוע היא זרקה אותה "למות"

זה שהיא ברחה בלי החלק התחתון של

הגוף שלה היה מצחיק, היא הייתה צריכה להשאר חחח. באמת מצפים מאנשים להאמין לזה...

Gilliana

New member
אני לא יודעת איך הוא עשה, אבל...

... אבל כדי לרחף בימינו לא צריך להיות קוסם - הטכנולוגיה קיימת, ולא מהיום, ואם אתה לא מאמין - תקרא בקישור הבא. ואני מקווה שאין לכם ספק מאיפה זה בא ואילו עוד יישומים יש לטכנולוגיה הזו מלבד בגאדג'טס ואולי בקסמים.

למעלה