אני יודע שזה לא קשור אבל.........

הנער1

New member
אני יודע שזה לא קשור אבל.........

איזה חומרים ותכשירי ניקוי אתם מכירים שיכולים לעזור לי להוריד כתמי שומן ולכלוך מכל מיני מכונות . למשל יש במכונת כביסה שלי הרבה אבנית קשה - איך אני יכול להוריד אותה?

קשור לבית...

היי נער1 נושא מכונת הכביסה הוא כאוב קצת. אי אפשר לשים חומר מעכל ואגרסיבי כמו סיליט כי הוא "יאכל"גם את האמייל והניקל של המכונה. אז הנה מספר עצות ממתקן המכונה שלי (פעם בשנה אנחנו מחליפים משאבה... כבר 5 שנים) 1. פעם בחודש לעשות מכונה עם הרתחה (למי שמכבס בטמפ´ נמוכות , כמוני) 2. פעם בחודש לשים חומץ (הדרים, לא יין) בכביסה. זה מטפל בעדינות אך בתקיפות באבן. חומץ=חומצה. 3. המכונה לא אוהבת מרככי כביסה. שאר לכלוכים? שומן - רק פנטסטיק (המיכל הצהוב) להשאיר כמה דקות ולחזור לקרצף. אם עקשן אז שוב לשים פנטסטיק ואפשר גם עם צמר פלדה מתולתל כזה... מצויין לניקוי השומן השרוף בתנור. אבל אם השומן ישן אז צריך הרבה פעמים והרבה סבלנות. רק להזהר על הידיים נורא מייבש את העור. בהצלחה

c4ac

New member
CIF

זה הדבר הכי טוב בעולם לתקיפת שומן בכיורים ובמכשירים מצופי צבע מתכתי

ובכל זאת פנטסטיק יותר טוב!!!

גם כי קל יותר לשטיפה וגם כי איןם לו מתחרים יגד שומן שרוף!!! נשרף השמן במחבת? נשרף האוכל בסיר? החלטתם לנקות את פנים התנור ויש אדי שומן שרופים? רק פנטסטיק!!

imashel

New member
"תרופה של סבתא" לניקיון ../images/Emo91.gif

אם כבר הוזכר אוכל שנשרף במחבת/סיר וכו´ הרי שלפני מס´ שנים הציעה לי חברה לנסות פטנט של סבתא שלה : מפזרים בסיר קצת אבקת כביסה (אבקה, לא נוזל), מוסיפים מים רותחים, נותנים לזה לעמוד קצת ומנקים. מדהים כמה שזה יעיל! וגם עושה ריח נעים בבית... אבל מן הסתם זה לא עוזר במקרה של משטח ו/או תנור מלוכלך...

למעלה