אני יודע שזה לא שבוע האלבום ראבר סו

• פותח הנושא amhay
  • פורסם בתאריך

amhay

New member
אני יודע שזה לא שבוע האלבום ראבר סו

ל אבל אתמול שמעתיו לראשונה ואני חייב להודות שהוא לא משתווה לריבולבר פפר או אבי רוד זה יחסית אליהם לא משהו בכלל...זה יותר דומה לתחילת הדרך שלהם...שאני פחות אוהב...למרות שיש שם כמה וכמה שירים מדהימים..

Miss CB

New member
well...

עם טעם ועל ריח... לראבר סול אין (בזה אני מסכימה) את האיכויות המצוינות של הסמל פפר: פסיכדלי או לא פסיכדלי, הוא פשוט פחות חזק. ואין לו את הסדר והארגון המיוחד של אבי רואד, שזה כמובן אחד הדברים שמייחדים את האלבום (אני מדברת כמובן על צד ב' של האלבום, השירים הקצרים שמתחברים). אבל הוא *כן* אלבום מעולה. יש בו כמה שירים מאוד מיוחדים כמו NORWEGEN WOOD, שהוא אגב השיר הראשון (שאינו הודי...) עם שימוש בסיטאר. יש בו את NOWHERE MAN שאם אינני טועה הוא השיר הראשון של הביטלס שאינו עוסק באהבה בצורה זו או אחרת. יש בו כמה שירים ידועים פחות אך מעולים לא פחות כמו WAIT, RUN FOR YOUR LIFE. יש בו את IN MY LIFE המקסים (והמאוס טיפטיפה). שני שירים מוצלחים מאוד לדעתי של האריסון: IF I NEEDED SOMEONE ו-THINK FOR YOURSELF. הוא מכיל את MICHELLE, שהוא לטעמי אחד משירי האהבה היותר טובים של הארבעה. כיסיתי הרבה מהשירים אז אני אסיים בזאת, למרות שניתן להרחיב עוד הרבה. תשמע אותו עוד כמה פעמים, תחשוב על זה... ואז נדבר.

Another Girl

New member
צודקת...

משמיעה ראשונה הוא אולי לא נשמע כל כך מיוחד...אבל נותנים לזה עוד צ'אנס ומגלים את הקסם של norwegian wood,או Girl,או If you won't see me,או Run for your life...אין שם כמעט נפילות,וכל השירים מיוחדים ומוצלחים.אז אולי אין בו חידוש של ממש,אבל זה בהחלט אלבום שווה ואחד היפים שלהם.תן לו עוד הזדמנויות...

Miss CB

New member
ובנימת סיכום זו,

אני הופכת שרשור זה (מעבר לעוד כמה תגובות על נושא ראבר סול אם אתם ממש מתעקשים) ל
!!! אתמול הייתי בכפר המוסיקה של קוקה קולה (איפה כפר, יותר כמו מיני-ישוב) בהופעה של יהודה פוליקר. במקום עצמו אין יותר מדי מה לעשות: יש כמה דוכנים חמודים כמו טאואר רקורדס זול יחסית (כל מיני דיסקים ב-30 ש"ח!! וכמה במחיר רגיל...), כל מיני פריטי חוף, משקפי שמש, צמידים ושטויות. יש במה קטנה שבסביבות 19:00 עולה עליה להקה צעירה (שמעתי שבאחד מן הימים תופיע להקת הקווארים MAGICAL MYSTERY TOUR), ואח"כ יש רחבת ריקודים. יש אוכל וכו', איזור משחקים קטן של סלקום וזולות למינהן... אם אתם באים, אל תגיעו מוקדם מדי כי תשתעממו. ההופעה אגב התחילה ב-22:00, והייתה ממש מעולה! נורא נהנתי. פוליקר הוא פרפורמר ענק, עשה להיטים וממש היה קשר טוב עם הקהל, הוא אפילו הקדיש לי שיר (לכל הגי'נג'ים אי שם... "למה, תגיד לי ג'ינג'י עד כמה...")
. הייתם צריכים לראות איך כל הקהל עמד על הרגליים וצרח בקולי קולות "זהו הזמן זה היום זה הרגע...!" קיצר, היה ממש כיף. מישהו היה שם במקרה?

לא...../images/Emo13.gif

אבל אתמול בלילה, ב-2 או משהו כזה, ראיתי טייק אוויי (
) ושמו ברקע את Act Naturally! זה די התאים לסיפור של הפרק וזה, אבל נורא התלהבתי
בעיקר בגלל שזה לא שיר כזה מוכר
כל הכבוד!

ועוד שניים:

1) בפרק של היום באלי מקביל, היה הרגע את Mr. Postman...קאבר שלו בכלופן.
2) ראיתי סרט, ומישהו אמר שהוא רוצה ללכת לגיהנום, כי שם יש את המוזיקה הכי טובה...והוא נתן שמות של כל מיני מוזיקאים שהם בטוח לא בגן-עדן לפי דעתו...שאחד מהם הוא, כן, ג'ון. המפ.

מישהו מוכן להסביר לי מה זה ../images/Emo32.gif?!

בתודה מראש, יוסטשיה ויי-מקרטני (תאחלו לי מזל טוב) בע"מ.

Another Girl

New member
../images/Emo32.gif

זה מושג שמשתמשים בו כדי לסמן נושא לא קשור. במקרה שלנו-לא קשור לשרשור שאליו הוא בא בתגובה או במקרה שזו הודעה חדשה-שרשור בנושא לא קשור לפורום ממש או סתם לקשקוש/ים...

למעלה