אני יודע שזה פורום מגהדת' אבל..

SV Design

New member
אני יודע שזה פורום מגהדת' אבל..

בגלל שכולם פה אוהבים את מגהדת' ואפילו שזה לא קשור ישירות למגהדת' אני רוצה המלצות מכם על להקות בסגנון מגהדת' ואני לא מתכוון סתם להקות ת'ראש מטאל כי לדוגמא את מטאליקה אני לא ממש אוהב אפילו שהיא נחשבת מאותו סגנון שלהם.. ועדיין לא מצאתי שום להקה שהם בסגנון של מגהדת' ואני מאוד רוצה עוד להקות כאלה ושוב לא סתם ת'ראש אלא ממש באותו סגנון של מגהדת'.. וזה יכול להפוך למין דיון המלצות על להקות סגנון מגהדת'..

NYMets Man

New member
זה קצת טפשי

חרשת כבר על כל הדיסקוגרפיה של מגהדת' שאתה רוצה את מגהדת' 2?

NYMets Man

New member
אז הוא לא

היה מדגיש שבע פעמים את העובדה שהוא רוצה משהו שהוא בדיוק אותו דבר ולא רק אותו סגנון

StaffordshirE

New member
פעם הבאה תרגיש חופשי לשאול..גם אם

זה לא הכי קשור למגהדת'
יהיה לי קשה להמליץ לך על להקות שנשמעות באותו סגנון כמו של מגהדת' כי מגהדת' יש רק אחת ולא מצאתי עוד להקה בסגנון כמו שלה, יש מליון להקות ט'ראש בעולם אבל אף אחת לא כמו מגהדת'..אז אני אנסה להמליץ לך על מה שאפשר
בקיצור..יש לך להקות כמו armored saint,anthrax,testament,overkill ניסיתי להמליץ לך על להקות שגם אגרסיביות באותה מידה כמו מגהדת' עם לחנים ברמה גבוהה ושירה גברית כוחנית.. אתה יכול גם להשתמש באתר www.pandora.comהוא מאוד שימושי במצבים כאלה!

DEATHRUCTION

New member
WARDOG

למרות שמטאליקה זו להקה שמאוד קרובה למגה דת', שניהם ספיד טראש...אז אם אתה לא אוהב אותם, כנראה אתה לא כל כך אוהב את הסגנון של מגה דת' ואתה מחפש משהו אחר..

SV Design

New member
תאמין לי...

אני יודע איזה להקה אני אוהב ואני ממש אוהב את מגדת' אבל זה שזה אותו סגנון זה ממש לא אומר שזה אותו דבר...זה רק מובסס.. ונכון כן כנראה שחרשתי על הדיסקוגרפיה של מגדת' ואני רוצה מגהדת' 2.. LOL בטוח יש עוד יזה להקות בסגנון אני אבדוק את מה שרשמתם תודה... וד"א מצטע ר על התגובה המאוחרת

genz

New member
או שתעשה אחרת...

פשוט תשמע את ההמלצות שנותנים לך? לך תדע, אולי תמצא את הדיבוק הבא שלך. ובאותה נימה: Kreator (הלהקה הכי טובה בעולם, נקודה. כל מי שאומר אחרת, יוצא ברגע זה הומו) Exodus Sacred Reich (עזוב את השם הכמעט נאצי) Destroyer 666 (רק אם אתה אוהב גם מטאל יותר אגרסיבי)

genz

New member
הומור כורדי...../images/Emo3.gif

רוצה להסביר גם לאשכנטוזונים?

StaffordshirE

New member
אחחח..אתם לא מספיק חכמים

"הלהקה הכי טובה בעולם, נקודה. כל מי שאומר אחרת...."

למעלה