אני יודע שזה רחוק אבל...

ysofer

New member
אני יודע שזה רחוק אבל...

אני יודע שזה רחוק אבל קיבלתי צו גיוס ל29 ביולי 2002... זה גיוס טוב? מישהו יודע לפחות לאיזה כיוון בצבא רוצים שאני אשרת?

מזלט

New member
אוי ויי

צעיר... לא נורא. אין קשר בין התאריך שקיבלת לבין היחידה שאליה תתגייס... אתה עומד בפני מיונים רבים רבים רבים מאוד. בהנחה שתעבור את המיונים, התאריך הזה עלול (בטוח) להשתנות לעיתים. זה רק תאריך זמני, מעין תאריך ``בערך``. זה יכול להיות שבועיים לפני, ואפילו 3 חודשים אחרי, תלוי ביחידה שאליה תשוייך.

ysofer

New member
פרופיל וקב``א...

פרופיל 97 ללא סעיפים, קב``א אני לא יודע, אבל אני מעירך שהיא טובה.. -אז עכשיו יש לך מושג? נ.ב. איך אני יברר קב``א?

מזלט

New member
מיונים

אז מה יש לנו פה... תקבל טיס, סיירות, בטח כל מיני תפקידים דפוקים במודיעין, חמ``ן שחקים....... יאללה. בסוף נפגש כולנו בתותחנים. רק לא שריון!

מזלט

New member
הצבא מונע ע``י שני דברים:

קשרים ופרוטקציה אם יש לך אחד מהם אתה מסודר.. שניהם - אדרבא! תשאל חברים, לחלק מהם אחים ואחיות גדולים שלהם יש גישה למחשבים של צה``ל, וכל מה שדרוש זה רק מספר ת.ז קשרים... רק קשרים. או שתחכה לזימון למבדקי צוות אויר, ואז תהיה בטוח שיש לפחות 55 (או 54?)

ysofer

New member
שיט!

אין לי קשרים.. יש לי רק קשרים בשיער... אולי מישהו מוכן לעזור לי כאן?

מזלט

New member
אל תתבכיין

אני עד היום לא יודע את הקב``א, אבל אני כן יודע שאני מתגייס ב-17.7 לקורס טיס. וזה אומר הכל. תשאל חברים! לכולם יש אחים גדולים בצבא שיש להם גישה. ככה זה עובד. ולדעתי זה לא חשוב בכלל. תקבל מה שתקבל, תעשה את המיטב, ואם זה לא בראש שלך, יש מספיק ג`ובים בקריה בתור מש``ק ממטרות.

מזלט

New member
בטח!

אני מתרגל שעות שינה. אני ישן מ-22:00 עד 04:00 ומ-04:00 עד 12:00 ... (-: הסתכלתי בדפים שקיבלנו, זה מתמטיקה פשוטה, אז אין בעיה, וראיתי את הבד``ח באתר של חה``א - זה קצת יותר בעייתי, אבל נעבור גם את זה.

0ren

New member
כן .. אבל תגיד ,

אני הבנתי מחברים שהם אמורים לשלוח לנו חומר רציני יותר ללמוד ואז בתחילת הקורס יש לנו מבחן שחייבים לקבל עליו מאה.. יכול להיות שהחומר הוא הבד``ח אבל אין לי מושג.. אתה יודע על מה אני מדבר? ודרך אגב.. אתה תהיה איתי בכוסיות ?

מזלט

New member
לא שמעתי על זה

אני לא יודע על זה, אני בא כמו שאני, עם או בלי (בעיקר בלי) כל יודע מוקדם - מה שיהיה-יהיה. ואני לא כוסית, אני ... קוף.

למעלה