אני יודע שכבר היה שרשור כזה

pini-pee

New member
אני יודע שכבר היה שרשור כזה

אבל קראתי עכשיו את בשורות טובות והגעתי למסקנה שאם הייתי מסריט את זה הייתי שם את ריצ'רד גיר בתור אזרפל... לא יודע למה, סתם הרגשה כללית כזו...

The Mad Hatter

New member
דווקא ריצ'ארד גיר?

תמיד דמיינתי את אזירפאל עם שיער חום ומשקפיים. ומבטא בריטי כבד, כמובן. אבל קרולי ואזירפאל פשוט בלתי ניתנים לליהוק. הבחירה הברורה לתפקיד אזירפאל תהיה יו גרנט, אבל לא בא לי שזה יהפוך לקומדיה רומנטית. ולקרולי, בכלל, אין ממש שחקן מתאים (היו שמועות על ג'וני דפ, שזו בחירה די בסדר, אבל עדיין...חסר משהו). אנתוני הופקינס בתפקיד שדוול-רעיון שנתקלתי בו לפני די הרבה זמן ומאז התחלתי להתלהב ממנו. בתפקיד ניוט...המ, אני חושבת ששיתאים שחקן אלמוני. וצריך לסדר לפייתונים תפקידים (כאלה בסגנון בעל-זבוב, המטאטרון, טיילור וכו'). יכול להיות משעשע. :)

Lord bigfoot

New member
לא יודע איך הוא נקרא

אבל השחקן שמשחק את פרופסר סנייפ בהארי פוטר נראה לי מתאים לתפקיד קרולי.

The Mad Hatter

New member
אלן ריקמן...

יש לו את האופי, והוצע רעיון באתר אחד של אלן ריקמן לקרולי וגארי אולדמן (סיריוס בלק לעתיד, מסתבר) לתפקיד אזירפאל. יכול להיות די נחמד, אבל אלן ריקמן מבוגר מידי בשביל לשחק את קרולי, לדעתי. למרות שכשחושבים על זה, הוא השחקן הכי מתאים שאני יכולה לחשוב עליו כרגע. ואני מניחה שהגיל שלו לא יהיה עד כדי כך צורם...

pini-pee

New member
נכון, קרולי צריך להראות צעיר

אזירפל לעומת זאת אמור להראות מבוגר... כך גם אומרת לו האישה ההיא, נו... השכנה של שדוול? אחרי שמפרידים אותם היא אומרת לו שהיא ציפתה שהוא יהיה יותר צעיר...

The Mad Hatter

New member
אבל לא יותר מידי מבוגר...

בן 30-40 ככה. אגב, עכשיו היה את ביטלג'וס בערוץ 2, אז השלמתי לעצמי חור נוראי בהשכלה וישבתי לראות. מסקנותי: *טים ברטון יכול להיות במאי מאדד מתאים לסרט "בשורות טובות". *היה קטע בו ביטלג'וס מראה לזוג המת כמה מפחיד הוא יכול להיראות והוא הופך את הראש שלו ל...אמ, משהו מוזר (רואים אותו מאחור) עם כל מיני דברים יוצאים ממנו. :) זה הזכיר לי את הקטע בבשורות טובות עם האנשים שיורים אחד על השני כדורי צבע וקרולי מפחיד אותם ואזירפאל אומר לו שהוא היה יכול לוותר על התולעים. המ. :) ובזאת זה מסתכם.

Death of Rats

New member
הוצאת לי את המילים מהמקלדת!

תמיד טענתי שטים ברטון מושלם לביים את בשורות טובות. רק אתמול התאפקתי לא להתחיל להרצות על זה לידיד שלי, ששונא שאני מתחילה "לדבר על ספרים". וגם אני ראיתי היום את הסרט ובקטע ההוא לגמרי חשבתי על בשורוטו ^^; אגב, אי עושה קריאה חוזרת שלו ונשארו שלי עמוד וחצי. מה אני אקרא אחר כך בזמן שאני מאתחלת את המחשב (לוקח שנים...)?

The Mad Hatter

New member
תסיימי את ההוגפאת'ר!

או את מסקרייד-תני להם צ'אנס! :) טים ברטון יכול להיות טוב מאד לסרט, אבל עדיין...זה לא מסתדר לי במאה אחוז. כלומר, זה לא ממש תסריט טים ברטון קלאסי, למרות שהוא יכול לעשות את הסרט מעניין מאד...:) (עם ג'וני דפ כקרולי ווינונה ריידר כאנתימה?). ובכלל, אני לא בטוחה, בעצם, שקיים במאי שיביים את הסרט הזה כמו שחשבתי. אני בעד שזה בכלל לא יהפך לסרט, למרות שאני נוטה להתווכח עם עצמי בנושא הזה. המ. יכול להיות שטרי גיליאם יעשה עבודה טובה. לא ראיתי יותר מידי סרטים שלו, אבל בשורות טובות בסגנון מונטי פייתון יכול להיות משעשע וגם יספק לנו תפקידי אורח חביבים, אני מקווה. :) לעומת זאת, טים ברטון יתאים יותר לבימוי סרטים מעולם הדיסק (אלה שלא מתרחשים באנק מורפורק) עם עדיפות לתת סדרה של מוות. אני יכולה לדמיין אותו מביים את מורט, למשל. או את ההוגפאת'ר.

ויימס

New member
תקראי את מלחמה ושלום!

(מתחלחלת) ריצ'ארד גיר??? יו גרנט??? כל כך לא בסדר. אני תמיד חשבתי שקרולי נראה כמו הקירח ההוא מפלטפוס (אחד מהקירחים, בכל אופן). לא יודעת למה. מתאים לו כזה. ולתפקיד אזירפאל... הממ, לא יודעת. יש לי תמונה די מדוייקת בראשי של איך הוא צריך להיראות, אבל לא יודעת איזה שחקן הכי קרוב לזה. אולי האיש ההוא ששיחק את האביר ב"לב הדרקון" וכל הזמן משחק בסרטי פנטזיה כל מיני דברים.

The Mad Hatter

New member
קירח? מפלטפוס?

ואת מעזה להשתלח בבהצעות שלנו?? :) גם לי יש תמונה בראש של אזירפאל. אני מניחה שהדבר הכי קרוב למראה האזירפאל הוא הציור הזה--> (לא ראיתי את "לב הדרקון" {ולא קראתי עדיין את "מלחמה ושלום"})

ויימס

New member
זהו, שמעולם לא דמיינתי את אזירפאל

בתור בריטי עם משקפיים, ואת קרולי בתור הקליבר המגניב... הקטע בהתחלה שהם השד והמלאך עם כל עניין העץ רדף אותי לאורך כל הספר, לכן דימיינתי את אזירפאל הרבה יותר דומה לאיך שהייתם מדמיינים מלאך, ואת קרולי הרבה יותר דומה לאיך שהייתם מדמיינים שד עם נטייה לנחשיות (עור בעל גוון ירקרק). לא קליברי בכלל.

l o r e

New member
אלן ריקמן כבר שיחק את המטאטרון

הוא עשה את זה בסרט דוגמה והיה מושלם בתפקיד. אדוארד נורטון בתפקיד ניוט נראה לי מוזר אבל מתאים. ג'ק ניקולסון בתפקיד קרוולי? או אולי אחד השדים. בתפקיד מיס נייס נראית לי מתאימה זו ששיחקה בארון של ורוניקה ושכחתי את שמה. יו גרנט מושלם לתפקיד אזירפל, אם מתעלמים מהקומדיות הרומנטיות. מי שיכול להתאים מאוד לתפקיד הוא אריק איידול ממונטי פייטון.

The Mad Hatter

New member
הצעות טובות...

אריק איידל יכול להיות טוב לתפקיד אזירפאל, אבל הוא מבוגר מידי, לדעתי. ג'ק ניקולסון...טוב, הוא לא בריטי, אבל הוא יכול להיות מצוין בתור האסטור/ליגור. :) אדוארד נורטון גם-לא בריטי, אבל מושלם לתפקיד ניוט. מבחינת איך שדמיינתי אותו, בכל מקרה. אלן ריקמן כקרולי...שנוי במחלוקת. אבל הוא יכול להיות וטינארי טוב (ואם אני לא טועה, גם פראצ'ט אמר שהוא מתאים לתפקיד-שהוא חשב עליו כעל וטינארי, או משהו בסגנון). בכל מקרה, אם יקחו אותו שוב כמטאטרון זה יהיה מוזר.

Athaclena

New member
אני לא ממש מתמצאת בשחקנים

מכירה רק את השמות הגדולים, ואת מי ששיחק בסרטים שראיתי. ואני לא רואה הרבה סרטים... אדוארד נורטון או טובי מגווייר (ששיחק את ספיידרמן) יהיו מעולים לניוט לדעתי, ואלן ריקמן יהיה טוב לדעתי כאזירפאל ואולי לקרולי (ווטינרי, כן, חבל"ז), אבל ממש לא המטאטרון - זה לא אותו דבר כמו בדוגמה בכלל. הממ, קרולי. אולי זה ששיחק את אבא של מלפוי בהארי פוטר? והכי חשוב - מי יהיה אדם???

The Mad Hatter

New member
../images/Emo12.gif

לאלאלא. אבא של מאלפוי בהארי פוטר נראה כמו גזע עץ. לא טוב. אדם וכל החברים שלו צריכים להיות שחקנים לא-מוכרים. אלן ריקמן-אם כבר, לקרולי. ואז זה אומר שגארי אולדמן יהיה אזירפאל כי...ככה אני החלטתי. P: יכול להיות נחמד. ^_^

Athaclena

New member
טוב, לא יודעת

זה דיון קצת מפגר - הרי לא אנחנו נחליט מי ישחק את מי... אולי עדיף לחכות עד שהסרט ייצא (אם זה יקרה אי פעם) ואז לרדת על הבחירות שלהם. לא חשבתי שהוא נראה כמו בול עץ, הוא נראה מרושע. לא?

ויימס

New member
למה לחכות שהסרט ייצא-

א. אם אפשר להתווכח עכשיו??? ב. אם הסרט לא ייצא לעולם??? גארי אולדמן... חחח... כריסטינה ריצ'י מתאימה לתפקיד אנתימה. וגם סוזן אם היא תצבע ת'שיער אבל זה לא קשור. בואו נחשוב 'אנימניאקס': סלאפי הסנאית- אגנס נאטר. פריקאזויד והחבר הסקוטי שלו- קרולי ואזירפאל... הבוס המניאק של חברת ההפקה- השכן המעצבן. באטנס- הפודל. המוח- המטאטרון. הממ, המוח יכול להיות וטינארי.

The Mad Hatter

New member
פחח...^_^

סלאפי הסנאית היא גראני!! ורק גראני! :) בעצם...היא יכולה להיות גם אגנס, אני מניחה. למרות שמגיע לה תפקיד יותר גדול. פינקי והמוח-המ...האסטור וליגור? באגס באני ודאפי דק-קרולי ואזירפאל? (באגס באני יותר מתאים לתפקיד קרולי, אבל, מצד שני, דאפי דק שחור. המ. בחירה קשה...) פריקזויד-שניםםם שלא ראיתי את התכנית הזו! *_* מאיפה מגיעים כל הרעיונות האלה? :)

ויימס

New member
דקסטר דאגלס= ניוט!!

כל כך מושלם... באמת מתאים לסלאפי להיות גראני... לורד אומץ לב- ויימס?

למעלה