אני יודע שלא עבר הרבה זמן אבל...

Funky Giraffe

New member
אני יודע שלא עבר הרבה זמן אבל...

האלבום הראשון בשלב מסויים, אחרי מלאן שמיעות, ממצה את עצמו. אז, איך הייתם רוצה לשמוע את הדיסק השני של השבט? מוסיקה, ראפ, תוכן. תרגישו חופשי. אישית - מוסיקלית הייתי רוצה לשמוע אלבום ג'אזי, כמו "פטנטים", "גורם לי", עם נגיעות Fאנקיות סטייל "אבאל'ה תגביר" אבל זה רק חלום פרוע
והייתי רוצה לשמוע ראפ הרבה יותר עם תוכן ומסר מאשר מה שהיה באלבום הראשון... לכו על זה...

Funky Giraffe

New member
אה ו... אני יודע שזה נשמע מפגר

כשאומרים שרוצים-לשמוע-משהו-שישמע-כמו, אבל העולם יראה הרבה יותר יפה עם שירים שיש להם גרוב סטייל "גוביינא"

אני רוצה

את גלר. והאלבום.. לא יודעת, אולי אורחים שישברו קצת את הסטייל של "השבט" עם משהו אחר, שיהיה לנו 2:57 להתגעגע לסגנון של ההרכב הזה :)

skretch

New member
לא עבר הרבה זמן בכלל

אבל האלבום באמת מיצה את עצמו, והשירים כבר טיפ'לה מאוסים. אני הייתי רוצה שירים שמדברים על דברים אחרים חוץ מבחורות-כסף-ים, מה בדיוק אני לא יודע להגיד, אבל דברים עם יותר תוכן ולא רק ניסיון חיים של דיבורים עם בחורות, טיפה יותר עומק. על הסאונד אין לי תלונות, ביטים ממש סבבה ולא חסר גרוב

NOYve

New member
אני הייתי רוצה לשמוע אותה ....

כיותר היפ הופ סטייל בסגנון גאז קלסי נקי ... אבל אולי גם היפ הופ כבד שאני יודעת שזה לא הכיוון שלהם ...

h e n y

New member
אהמממ

אני דווקא אוהבת את הסטייל של הדיסק הזה... עוד דיסק כזה יעשה אותי מאושרת

CYT

New member
אישית

הייתי רוצה לשמוע את האלבום השני באותו סגנון הדיסק היה אצלי חודש חודש וחצי במערכת שזה יחסית מלאאא וחברים שלי שהשיגו אותו לא מזמן מתים עליו והוא עדיין אצלהם בהשמעות אינסופיות הקלילות של השבט זה הייחדויות שלהם, וזה משהו שלא הייתי רוצה שייעלם שם מצד שני בחלק קטן מהשירים להוסיף טיפת רצינות,קצת יותר מסר(אבל לא יתר על המידה, אחרת כל הכיף יעלם בכך), אותה גישה הומוריסטית וקלילה אבל קצת שינוי כיוון בטקסטים אותם טאצ'ים של מגוון סוגי מנגינות, פאנק, ואפילו נסיון מעניין למזרחית אותם לחנים מצויינים אותו דבר אותו הרכב קצת גיוונים

CYT

New member
+

קצת שינוי של המבנה של השירים, ולתת יותר במה למתוקה, ויותר דגש על הקול המדהים שלה הייתי רוצה לשמוע יותר גיוון עם ג'אז או אולי משהו קלאסי

Vaknin O

New member
לדעתי

עוד מוקדם מידי, ולא בגלל שאנחנו עדיין נהנים מהאלבום הראשון אלא בגלל שיקח זמן עד שיגיע אלבום שני. השבט עובדים לאט מידי..!! עברו יותר מחודשיים מאז צאת הדיסק ועדיין לא שוחרר סינגל אחד. שלא נדבר על ריבוי הופעות.. הם היו צריכים להכות בברזל שהוא עדיין חם ולצלם עוד קליפים שיצאו בתקופה של נווה מדבר. אבל בכל זאת, הייתי רוצה יותר אמנים שיעבדו עם השבט באלבום הבא, שילוב עם הדג נחש יכול להיות אדיר. יותר כלים חיים יהיה נחמד גם. מאד נחמד

למעלה