אני יודע שעכשיו מזיינים אותך שני גברים ואישה אחת

JILSER

Member
אני יודע שעכשיו מזיינים אותך לפחות שני גברים ואישה אחת ואני מתוסכל מאוד כי זה לא נראה לי הגיוני שאת תזדייני חופשי באורגיה שאני יזמתי ואני לא אהיה שם.

אני יודע שזה בכלל היה רעיון שלי ואת לא התלהבת בהתחלה. לקח לי זמן לשכנע אותך שהאהבה שלנו חזקה מהכל ואורגיה עם עוד זוג או שניים רק תשפר את חיי המין שלנו.

את היית הביישנית בינינו, זאת שלא מוכנה להזדיין עם עוד מישהו מלבדי ואמרת שיהיה לך קשה לראות אותי עם מישהי אחרת, מזיין אותה ומענג אותה כמו שרק את יודעת.

אבל לבסוף התרצת והסכמת לבוא, זה לא היה כל כך פשוט לארגן כי את אמרת שאת לא מבטיחה שום דבר ואם זה לא יראה לך את רק תשבי בצד ותסתכלי.

לקח קצת זמן ומצאתי שני זוגות שלא היה איכפת להם אם נשתתף או לא וקפצתי על המציאה.

ההתחלה היתה מבטיחה, היתה אווירה נעימה מאוד וכשהגענו שני גברים ואישה אחת שלא היה ברור מי בן הזוג שלה היו כבר עירומים ומתמזמזים, שולחים ידיים ודוחפים לשון תאוותנית, ועוד אישה אחת שישבה בצד והתבוננה בנעשה, נראית משועשעת...

התבוננתי בך מסתכלת בהם כשעיניך נוצצות כאילו גילית עולם חדש ולפני שהספקנו להחליף כמה מילים בינינו את כבר התפשטת כשכל הביישנות שלך שהכרתי כל כך טוב כאילו לא קיימת בכלל.

השתלבת איתם כל כך טוב ואני לא יכולתי להסתכל עליכם מזדיינים, לא יכולתי לסבול שמישהו זר נוגע באישה שלי, מלטף את שדיה ומלקק את הכוס שלה שהייתי בטוח שהוא שמור רק לי, לראות אותך מוצצת זין זר שאת לא מכירה ועוד בתאווה כל כך גדולה כאילו לא ראית זין אף פעם.......

אפילו לא שמת לב כשיצאתי שלוב ידיים עם האישה שישבה בצד החוצה אל הרחוב, מחפשים לנו מקום לשבת ולפנטז עליכם ואולי להבין כמה דברים שלא הבנו עד עכשיו.....

https://drive.google.com/u/0/settin...aign=storage_meter&utm_content=storage_normal

למעלה