אני יוצאת לחופשה של כמה ימים ביום שבת הקרוב,

אני יוצאת לחופשה של כמה ימים ביום שבת הקרוב,

וחוזרת לשיגרה (אם חופשת הסתיו של ביה"ס נקראת שיגרה) ביום חמישי.

forglemmigej שהיא מנהלת פורום "עוברים לאירופה" ומכירה את המערכת במידת הצורך, תחליף אותי בהעדרי. תודה רבה לך

אני מנצלת את ההזדמנות לבקש, לא חייבים להסכים לדעות של אחרים, אבל כן חייבים לכבד אותן. כל הערה שלנו יכולה להתנסח בכמה צורות, ובפורום שלנו, תמיכה, בניה ואכפיות הם כלל אצבע. ככה רובנו אוהבים אותו

משל333

New member
תהני!

מה זה חופשת סתיו? הם בוודאי חזרו ללימודים לפני חודש - חודש וחצי.
בארה"ב לא מכירה חופשת סתיו (אבל אכן יש חופשת אביב).

הם חזרו ללימודים לפני כחודשיים,

ועכשיו, סתיו, חופשה של שבועיים. החופשה הבאה בקריסמס.
פה יש חופשת סתיו, חופשת חורף בקריסמס, אביב בסוף מרץ/תחילת אפריל וקיץ. כל חופשה כזאת היא שבועיים. בנוסף יש עוד 4 (אם אני לא טועה) סופי שבוע ארוכים.

אין אצלכם חופשה לפני הקריסמס?

משל333

New member
ממש מעניין!

אז בבריטניה אין חופשת קיץ ארוכה? חשבתי שזה אוניברסלי.
אצלנו יש חופשת קיץ ארוכה, כחודשיים, חורף כשבועיים, אביב שבוע ותאנקסגיבינג של 3 ימים. גם כאן כל דיסטריקט קובע את הזמנים הספציפיים.

אצלנו בסקוטלנד, חופשת הקיץ היא 7 שבועות,

ומתחילה ממש בסוף יוני. באנגליה, וולס ואירלנד הצפונית, כמה שידוע לי, חופשת הקיץ מתחילה באמצע יולי בערך, ולאותו פרק זמן פחות או יותר. mumfor4 אולי תתקן אותי.

carlimi

New member
לחלקנו בארה"ב

יש חופשת סתיו, שבוע אחרון של אוקטובר מתחבר להלואין - FALL BREAK.
אצל חברים שלנו בעיר אחרת במדינה, יש חופשה יותר ארוכה של כשבוע בחג ההודיה בסוף נובמבר, ואילו לנו יש "רק" 3 ימים ...
נירית - תהנו בחופשת הסתיו שלכם!

תודה

בבריטניה לכל מחוז יש את החופש לבחור את החופשות שלו מתי שנראה להם, הילדים צריכים להיות בביה"ס 190 יום בשנת לימודים. בגדול, לכולם יש חופשות סתיו, חורף, אביב וקיץ. כששאלתי למה זה כך? אמרו לי שבשנים שהיו צריכים את הילדים לעזור בקטיף, קציר וכד', כל מחוז היה צריך חופשה במועד אחר בגלל השוני בגידולים וככה זה נשאר

carlimi

New member
מאוד דומה לאיך שזה אצלנו

כל דיסטריקט יוצא לחופש בזמן אחר. גם כאלה שממש לידנו, לפעמים שבוע קדימה או אחורה, כולל תחילת שנת הלימודים - לא כולם מתחילים באותו השבוע.
אנחנו למשל מתחילים ב 13/8. אני יודעת שבניויורק למשל מתחילים רק אחרי לייבור די שזה השבוע הראשון ספטמבר - כמעט חודש הפרש! זה המון.

אגב, רעיון החפלת הבתים נשמע לי מעולה!
הייתי שמחה פעם לעשות את זה ....
כשגרנו בארץ, במושב פסטורלי בהרי ירושלים, עשינו החלפת בתים עם גיסי ואישתו שגרו במרכז תל אביב על הכיכר.
לנו זה היה סופ"ש "בעיר הגדולה" ולהם היה סופ"ש רגוע בצימר בהרים.
זה היה נפלא! (לפני הילדים כמובן)

זה מאד מעניין מה שאת כותבת.

עד כמה שידוע לי, בישראל חופשת הפסח מתחילה כשבועיים לפני החג מסיבה דומה למה שתיארת. היו צריכים את הילדים ככח עזר בשדות מכיוון שגידולים רבים נקצרים בעונה זו ולכן החופשה הארוכה (ולא בגלל שצריך לעזור להורים לנקות את הבית לפסח כמו שחשבתי כילדה)...
זה היה כך בעבר ונשאר עד היום.
&nbsp

מענין, לא ידעתי, למרות שלא חשבתי שהילדים יוצאים לחופשה

בשביל לעזור לנקות
אבל מה אני מבינה, אני קיבוצניקית

ברוכה הבאה לפורום שלנו, נשמח אם תשארי איתנו

תודה

גם אני קיבוצניקית, אבל מקיבוץ דתי

אני קוראת פה הרבה, אבל אין לי הרבה מה לתרום מאחר ואני לא אמא ולא חיה בחו"ל כרגע.
פשוט מעניין פה, אז אני עוקבת

למעלה