אני יוצאת לחלוץ הנהגה!!!! (ירושלים)

loli pop

New member
אני יוצאת לחלוץ הנהגה!!!! (ירושלים)

זאת אומרת שאני אהיה גם במחזור הראשון וגם בשני!!! איזה כיף... למרות שזה גומר לי את כל החודש... כל חודש יולי אני בצופים! איזה כיף!!!!!! אני מקווה שאני אהנה... וזה אחרי קורס חמישיות ככה שאני אכיר אנשים משבטים אחרים ויהיה סבבה!!!!! אני כל כך מתרגשת.... טוב תודה שחוויתם איתי את הרגע המרגש הזה...
<ניצן>

חחחחח

אני גם חושבת שאני אצא... כי אולי אני הולכת למלכת שווא (המלון באילת) וזה נראה לי קצת יותר שווה אבל אם לא אז בטוח אני יוצאת לחלוץ הנהגה!!!! אגב, ניצן... ארז אמר שהוא יהיה שם הראש מחסן והוא ביקש מהחמשישים שלנו שלא יבקשו להיות מחסנאית כי הוא רוצה להעביד את המחסנאים בפרך ולא יהיה לו נעים אם זה יהיה אנחנו...

loli pop

New member
כמה נחמד מצידו../images/Emo13.gif

אם יש לך הזדמנות ללכת למלכת שווא, אז כאילו הלו?! ברור שלאילת ואם לא תרצי אז אני אלך במקומך. אבל אם לא יהיה אילת אז תבואי לחלוץ ויהיה כיף!!! יהיה בססה!!! יהיה ענק!!! יהיה מגניב!!! טוב טוב די... <ניצן>

איזה כיף לך...../images/Emo13.gif!!!

יוווו... איזה כיף לך...!!! חלוץ הנהגתי זה הדבר הכי כיף בעולם....! גם אני רוצה לצאת לזה.... אבל לא נתנו לנו את האפשרות.... לא פייר
! ובאמת תישמחי שיש לך חודש שלם מלא בצופים... ככה לא תישתעממי חצי מהחופש...
ואצלנו בהנהגה הקורס חמישיות הוא בתחילת החופש, ליפני המחנ"ק... נועה.

MajorGad

New member
תהיה לך את אותה חוויה כמוני..

רק שאני לא אעשה כלום כל המחזור השני!!!!!!!!! האהאהאהאהאהאה

לא הבנתי מזה

הקבטי"ה????????? נראה לי סתם חרא... אני יוצאת לאקונומיקה (אני יודעת... אקונומיה... אבל אקונומיקה יותר מצחיק)

loli pop

New member
אני אסביר לך...

סתם אין לי מושג מה זה... אבל פוטל אמר לי שזה הכי כיף ושאני אלך לשם וגם שני וליאת אמרו שזה הכי כיף... אז נרשמתי... לא נורא שטויות מה שיהיה יהיה... <ניצן> גם אקונומיקה זה כיף... בהתחלה רציתי ללכת לשם...

ארז אמר לי

שהכי כיף באקונומיקה הסביר לי בעקרון מה אני אמורה לעשות שם או בשאר הדברים אז החלטתי לקחת את זה.... איזה כיף אני יוצאת לחלוץ הנהגה!!!!!!

למעלה