אני יוצאת מדעתי כבר

אני יוצאת מדעתי כבר

אולי מישהי\מישהו יכול\ה לסביר לי מה זה בדיוק לופוס? אני לא יכולה לחכות עד שיהיה לי את תוצאות הבדיקות אני חייבת לדעת עכשיו עם מה אני אולי מתמודדת אבא שלי הוציא ספר ברפואה לעו"ס שלי אשר זה כתוב בו באנגלית ואני לא יודעת לקורא ולכתוב אלה רק לדבר הוא אומנם קרא לי שורה או שתיי אך לא יותר מזה. אני יוצאת מדעתי לא יכולה ולא רוצה לחיות ובטח שלא להתמודד עם עוד מחלה נוספת ה צ י ל ו מרוויטלי מנהלת פורום נכים פה בתפוז תחת קטגוריה אנשים וחברה

ל3

New member
לרויטל המקסימה

אני רוצה שתדעי שגם אם יש לך את המחלה זה בהחלט לא סיבה להפסיק לחיות. ניתן לחיות וניתן לחיותטוב עם המחלה אז בבקשה הסרי מחשבות אלה מעלייך. לגבי מהו לופוס. אם תסתכלי בשורה האפורה למעלה יש לך מאמרים ושם רשום במדויק מהי המחלה. רויטל, אופטימיות ומחשבות חיוביות תמיד משפרים הן את המצב הפיזי והן את המצב הנפשי.אולי זה יותר קל להגיד מלעשות אך זה בהחלט בר ביצוע. אנחנו פה בשבילך אוזן קשבת מתי שתרצי. נסי להמתין בסבלנות לתשובות הרופא ואז תהיי חכמה יותר. ועד אז בבקשה תשמרי על
,נסי כמה שפחות להתעסק בזה ודעי שגם אם יש לך לופוס זה לא סוף העולם קחי
גדול

ל3 באמת תודה רבה לך על התמיכה שלך

אני מודה לך וסליחה על ההיסטריה שלי אך קשה לי אם זה מאוד מאוד אני מאוד מתוסכלת אני שבורה לחלוטין זה לא מגיע לי אחרי כל מה שעברתי בחיים שלי זה באמת לא מגיע גם לאף אחד\אחת נישבעת לך שב"ש ומבורך לך מר ו ו י ט ל(עם שני ווים שמי האמיתי)

רוויטלי - אל תצאי מדעתך

בוקר טוב רויטלי יש הרבה מאוד חומר בעברית, ואין שום סיבה שיתרגמו לך שורה, שורה. אם תכנסי לאתר ארגון הלופוס הישראלי: www.lupus.org.il תמצאי חומר בעברית, תחת הקישור: מאמרים אני ממליצה לך לקרוא קודם כל את המאמר: "לופוס, מה זה?" יש שם הסבר מאוד ברור על המחלה. ישנם גם ספרים בעברית, אבל נראה לי שמוקדם מידי עבורך לקנות אותם. קודם תקבלי תשובות ברורות מהרופאים. חזקי ואמצי הרבה בריאות כוכי כמו כן, בקשי מרופא המשפחה שיסביר לך.

כוכי תודה רבה לך על האינפורמציה שלך

אני באמת אגש לאתר שלהם ואראה עם מה ועם מי יש לי עסק בדיוק שעכשיו החיים שלי ניראים שהם מתחילים להסתדר לי מכל הבחינות זה נופל עלי כמו פצצת אטום נוראית גורלית ומוחלטת כאילו שמישהי\מישהו חרץ את גולי בלי שיהיה להם אכפת ממני בכלל לכן אני לוקחת את כל זה קשה מאוד שב"ש ומבורך לך מרוויטל (עם שני ווים שמי האמיתי)

למעלה