אני יוצא לחופשה ואני כמעט ולא אהיה כאן בפורום בשבועים הקרובים אולי אקפוץ לבקר מדי פעם ביי עדי
ע עדי.פ New member 8/8/01 #1 אני יוצא לחופשה ../images/Emo42.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo11.gif ואני כמעט ולא אהיה כאן בפורום בשבועים הקרובים אולי אקפוץ לבקר מדי פעם ביי עדי
אני יוצא לחופשה ../images/Emo42.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo11.gif ואני כמעט ולא אהיה כאן בפורום בשבועים הקרובים אולי אקפוץ לבקר מדי פעם ביי עדי
ר רועי_15_רחובות New member 8/8/01 #3 ../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo11.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo40.gif
../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo11.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo40.gif
R RomiVais New member 8/8/01 #4 תעשה חיים !!! ../images/Emo11.gif ../images/Emo42.gif תבלה הרבה ותחזור שזוף ומאושר!! רומי
ק קובי דיאמנט New member 8/8/01 #5 שלום עדי מאחל לך חופשה נעימה עדי ברכות על הירידה במשקל.תמשיך בדרכך הטובה כמו כן אני מאחל לך חופשה נעימה . .
שלום עדי מאחל לך חופשה נעימה עדי ברכות על הירידה במשקל.תמשיך בדרכך הטובה כמו כן אני מאחל לך חופשה נעימה . .
3 33observer New member 14/8/01 #6 אני 6 חודשים אחרי הניתוח הורדתי רק 8 קילו. נכון שאני אוכל במבה ושוקולד, אבל אשמח אם תאמר לי מה התפריט והכמויות למשך יום שלם. אני לאט לאט אוכל סלט שלם (ביצה,סלק, תפו"א, פסטה) הכל נגרס ונבלע! חופשה נעימה ותודה על העזרה
אני 6 חודשים אחרי הניתוח הורדתי רק 8 קילו. נכון שאני אוכל במבה ושוקולד, אבל אשמח אם תאמר לי מה התפריט והכמויות למשך יום שלם. אני לאט לאט אוכל סלט שלם (ביצה,סלק, תפו"א, פסטה) הכל נגרס ונבלע! חופשה נעימה ותודה על העזרה