אני יוצא לשני המחזורים של המחנ"ק!!!

מגניב....!!

עכשיו תסביר, איך ולמה...? כי גם אני רוצה...
נועה.

MajorGad

New member
הסבר מפורט :)

אני בהנהגת ירושלים בשבט מצדה התפקיד שלי זה מדריך חוץ בשבט העומר. שבט העומר יוצא מחזור ראשון ומצדה מחזור שני... יותר אני לא מאמין שאני צריך להסביר :)

זה נישמע גדול ! אבל ככה הולך כל

החופש ! אני חמשוש אז כל החודש הראשון של החופש מוקדש לצופים !! - זה המון !! קטיף בוסים קורס חמשיות מחנה קיץ .....

MajorGad

New member
כן, חשבתי על זה...

מה-15 ביולי עד הראשון באוגוסט אני במחנ"ק :)

שבט מצדה יוצא מחזור שני?

מוזר אמרו לנו שאתם יוצאים במחזור הראשון.... אבל מילא.. אני גם הנהגת ירושלים שבט ערבה...ואני יוצאת במחזור הראשון... אז אם תראה אחת עם כובע שרשום עליו "דניאל- צוות מחסן- מחסן של קוקסינלים" אז תדע שזאת אני!

MajorGad

New member
דניאל...

מודיעין, יונתן והשבטים הקטנים מחזור ראשון מצדה והשבטים הדתיים מחזור שני ואגב, יש לך מושג נגד איזה שבטים אתם משחקים בטורניר כדורסל?

אנחנו משחקים מחר נגד זוהר

ואני חושבת שאני אבוא אתה בא?? טוב אם אתה בא אז תחפש אותי בשבט ערבה (הכי קטנים הכי דפוקים הכי כחול אדום והכי לא עושים מורל) ו... בהתחלה הייתם (מצדה) צריכים לצאת במחזור הראשון אבל אמרו לי שניסיתם לעבור למחזור השני..(והצלחתם ) והשבטים הדתיים יוצאים במחזור הראשון יחד איתנו נראה לי אנחנו ועוד איזה שבט הם החילוניים היחידים במחזור הראשון..תמיד זה היה ככה.

המשחק היה בגימנסיה...

הייתי שם מארבע עד שש וחצי...ולא ראיתי אף אחד משבט מצדה... בכל מקרה רק שתדעו... ניצחנו במשחק!!!!!! ערבה אימפריה!!!!!!!!

לא נורא....

יש עוד משחקים... יש לנו שבוע הבא (יום חמישי) משחק נגד מודיעין אם אני לא טועה... אני לא יודעת מתי זה (עדיין) אבל מזה משנה העיקר ששבט ערבה ניצח אתמול!!!!!

לא נורא....

אני הולכת למשחק בשבוע הבא... ביום חמישי... אני עדיין לא יודעת איפה הוא יתקיים אבל מזה משנה העיקר ששבט ערבה ניצח אתמול!!!!! יש לנו משחק נגד מודיעין עכשיו אם אני לא טועה...

למעלה