אני יורדת מהפסים ?מכירים את זה?

דלידל1

New member
אני יורדת מהפסים ?מכירים את זה?

קנינו אתמול את הדיסק של הפסטיגל וכל הזמן אנו מעבירים לסוף לראות את המדהים הזה שלומי ,הילדים מכירים את כל המילים בעל פה...בני 8,6,4,)ואני ממש עם דמעות בעינים מהתרגשות שיגיע כבר יום חמישי -אנחנו בפסטיגל....והדבר הכי חשוב לי שאבא שלי היקר יהיה איתנו פעם ראשונה במיני הופעה של שלומי (אמא שלי "נדחפה" לכל ההופעות שהיינו..) חבל שהמחרוזת כל כך קצרה.... שיגיע כבר הקיץ להופעות... בכל אופן חנוכה שמח הרבה אור ואהבה לכולם.

karoleking

New member
שלום לך...

טוב שבאת... דווקא אתמול חשבתי עליך. הייתי בהופעה של פבלו. ומי היה חסר לי בנוף? שלומי כמובן. אבל היה יפה. מקווה שתהני בפסטיגל. אני עדיין לא יודעת מתי, אבל אני אהיה. אחרת יש לי עסק עם הקטנה שלי. קצת הסתבכתי השנה עם עיניין הכרטיסים. מישהי שעובדת בחברת החשמל כבר הזמינה לי, ולמחרת נפגעה בתאונה קשה. עד עכשיו לא חזרה לעבודה וזה היה לפני חודשיים. כשראיתי שאין סיכוי לקבל ממנה כבר, פניתי לדוד שלי שעובד בתעשיה האווירית. הוא אמר לי שאין בעיה ובדצמבר הם כנראה יקבלו חוזר על הופעות של חנוכה. אבל כשהגיע דצמבר אמרו לו שלפסטיגל הוא היה צריך להזמין בספטמבר כי אין לו ילדים קטנים אז לא שומרים לו אוטומטית. אז גם זה הלך. ותביני כבר נהיה דצמבר. ניסיתי דרך הוט וכל מה שנשאר היה שורה אחרונה בצד. אבל יהיה בסדר. יש תמיד כאלה שלא יכולים בדקה ה-90.

דלידל1

New member
הי לך...איזה כיף לך

איך היה אצל פאבלו ?ואיפה? אני יכולה לנסות לברר לך דרך הסתדרות המורים-למרות שהבנתי שכבר לא נשארו מקומות עדכני אותי אם את מעוניינת

karoleking

New member
היה מאוד יפה

הוא יודע את העבודה... זה היה בזאפה בתל-אביב. רוב ההופעה הייתה בספרדית...אהבתי... תודה, אעדכן אותך!

דלידל1

New member
אין לי מושג איך אעבור את החלק הראשון...

מה לא עושים בשביל הילדים.. ושלומי כמובן...

karoleking

New member
רוצה טיפ?../images/Emo8.gif

איך לעבור את החלק הראשון? פשוט תסתכלי על הילדים שלך...ותהני!

למעלה