אני יושבת בין כותלי הבסיס

Oyster Girl

New member
אני יושבת בין כותלי הבסיס ../images/Emo54.gif

וכותבת לכם! משום מה לקח לי הרבה זמן לגלות שגם פה יש מחשב [בעצם שישה אבל לכל אחד יש תקלה מרגיזה אחרת] וזה בעצם אומר שאני יכולה לבקר פה במהלך השבוע, גם כשאני רחוקה מהבית. אז השבוע אני בעצם סוגרת שבת [שוב
] ומאז שנכנסתי לקורס הזה אני לא מצליחה לטפל בפורום כמו שצריך וזה יוצר לי הרגשה מאד לא נעימה. אני שמחה לראות שאתם עוד כותבים ומפתחים דיונים אבל עצוב לי שאני מפספסת ולא מספיקה להיות חלק מהכל כמו פעם. בשלב מסויים זה יגמר [סוף אוגוסט] אז בינתיים אני אשתדל להכנס גם מפה ולכתוב. רציתי לספר לכם שכל האנשים פה מביאים תמונות ותולים בחדרים כדיי שיהיה להם משהו טוב ויפה להסתכל עליו בתחילת ובסוף יום, כי באמת שאחרי ימים מסריחים כמו שעוברים עלינו פה - חובה להרדם ולהתעורר עם מישהו שאתה אוהב. אז חשבתי לעצמי - רבאק, איזה תמונות אני אביא? וברור לכם כבר על מה חשבתי...בכל אופן נראה לי שאני לא אעשה את זה למרות שגם אם הייתי עושה, זה לא היה משנה כי גם ככה הרמה פה כל כך נמוכה שאין מצב שמישהו מכיר אותו [ הכל פה זה איל גולן, שרית חדד ו-וודקה רדבול, תבינו לבד..]. אני חושבת על היום שנעשה בו מפגש פורום. יש למישהו מחשבה על זה? אני מתה לפגוש פה כבר כמה אנשים ויש לי מלא הפתעות שאני מתה לחלק לאנשים מסויימים
בכל מקרה זה לא שרשור מוגדר, אם בא לכם להגיב ולספר גם משהו לא קשור [או משהו שכן קשור
], אני אשמח מאד. שיהיה לכולכם יופי של סופשבוע
, אני אתחבר גם בשישי לאחל שבת שלום ועד אז - תשמרו על עצמכם, שאני חס וחלילה לא אצטרך לבוא עד אליכם בניידת
נשיקות

tali44

New member
מיכל!!חיבוק|

?? כשיוצא לך לבקר בבית (והדגש על ה"לבקר") תפלחי איזו תמונה של טים וג'וני מאחורי הקלעים של "צ'ארלי בממלכת השוקולד". (נו, בכ"ז אני חייבת לכתוב באחת ההודעות שלי את השם "ג'וני דפ!"
) וזה לא כל כך משנה אם מישו יכיר או לא, העיקר שאת תהיה עם המשפחה.
וכן, היום חשבתי על הפורומים שאני נמצאת בהם ובפרט על הפורום הזה, וזה אחד הפורומים שאני יותר רוצה בהם מפגש, להכיר ולדבר עם כולם...
והביה"ס כבר מסתיים לו, ואני מניחה שהיום האפשרי היחיד למפגש בחופש הזה הוא יום שישי, מבחינתי זה אפשרי בכל ימי שישי הבאים, אין לי משהו רציני לעשות (והשבת נכנסת ממש מאוחר
) אז... להתחיל לארגן מפגש?
שיהיה לך, ולכולם- שבת שלום!

Snow fairy

New member
אני בדיכאון!../images/Emo10.gif

הזמנתי לחבר שלי ליומולדת משחק ריסק של שר הטבעות באיביי והמוכר כתב שהמשחק במצב מצויין והוא פשוט הגיע במצב על הפנים! הקופסא והלוח בלויים וחסר חלק! ושילמתי על זה 300 שקל! זה פשוט מעצבן!!!! חוץ מזה ראיתי עוד תמונות מהספר אמנות של טים שהולך לצאת וזה נראה אדיר, אני מתה שזה יצא כבר.

adi dion

New member
../images/Emo24.gif

תביאי איזו תמונה שבא לך, למי איכפת שלא מכירים?
גם אני חשבתי להביא כל מיני תמונות כשהייתי בקורס אבל ויתרתי על זה מהר... לא רציתי עם כל הג'וקים ומי יודע מה עוד היה שם.. פיכס XD וכן! בטח שחייבים מפגש
הממ אני בעיקרון יכולה כל יום, אז אני אתאים את עצמי :)

theEscapist

New member
../images/Emo24.gif ענקי

אני יודעת כמה זה מתסכל להיות רחוקה מהבית להרבה זמן, וזה כשאני נמצאת במקום שאני נורא אוהבת, אז אני יכולה רק לנסות לדמיין איך זה במקום שאני לא אוהבת... אז
ובאמת- תביאי איזה תמונה שבא לך. אפילו שתהיה קטנה כזו. רק משהו שיעשה לך טוב על הלב
חוצמזה, אם בא לך, תשלחי את הפלא' שלך או משהו ואני מבטיחה לסמס לך שטויות מדי פעם

למעלה