אני יושבת לי בבי"ס כרגע,

אני יושבת לי בבי"ס כרגע,

במחשב באיטרנט בזמן שכל האנשים האיטיים באמצע הדף עבודה המפגר בביולוגיה, משתעממת לי למוות............. נכנסתי לפורום ושמתי לב שאף אחד לא כותב פה כלום אז הנה לכם רעיון שתכתבו משהו: עוד מעט חופש גדול!!! מה אתם מתכננים???

Princess Grace

New member
לעלות לפחות 5 קילו משוקולד נטו.

סתאאאאאאאאם... אבל רוב הסיכויים שזה יקרה! אממממממממממ אנ'לא יודעת, הרבה ים, הרבה חבר :), הרבה טלויזיה. ואני כנראה אלמד בנוער שוחר מדע השנה! ייפי!

Yodi Paparnuk

New member
אממממ... כל מיני דברים... ../images/Emo19.gif

טיסה לארה"ב, קורס מד"א, נסיעה לאילת, עבודה... לבלות עם חברות... לרדת במשקל... דברים לעשות לא חסר לי... וואלה אין לי כוח לתיכון!!!

cfan

New member
בעיקרון כלום..

לשבת בבית ולהשתעמם.. מה שאני עושה תמיד.. רק שזה יותר שווה כי אתה כל הזמן שאני אמורה לבלות בבית ספא אני יבלה בשינה..

firerez

New member
אז ככה

דבר ראשון אין לי חופשששששששששששש יש צבא בסוף יולי ועד אז יש עוד פול דבריפ בגריות מגנים מזדיינים ועוד כול מיני שטיות של בית ספר בגלל סיום הלימודים . ככה שאני מקווה לנצל את הכול טוב טוב לפני הצבא

ALMIGHTY

New member
לעשות מועד ב' במתמטיקה

וזה יהיה סדר היום פחות או יותר: 5 בבוקר - לקום לעבוד. 12 בצהריים - לחזור מהעבודה 1 בצהריים - ארוחת צהריים 1 וחצי בצהריים עד שמונה בערב - לישון 8 בערב - ארוחה 8 וחצי בערב עד חמש בבוקר - לישון.

Yodi Paparnuk

New member
וואלה לכל מסיימי התיכון המון בהצלחה

!!! יש המון כאלה אצלנו... המון שמסיימים תיכון... וגם די הרבה שמסיימים חטיבה...

hgvrycuihnhuyb

New member
יש דחו לי!!!!!!

אני מתגייסת בסוף אוגוסט במקום בסוף יולי .....יש זמן לנשום!!!!!!!!

איזה יופי איזה תיכנונים...

לי כיעקרון אין כל כך- רק לצאת להנות ולבלות ובקושי לישון.... כמו תמיד בחופש.........! אני לא טסה לחול... או שומדבר באיזור.. אבל בא לי גם לאילת..............! לא יודעת... יש בעיית תקציב בכל הסיפור הזה....

למעלה