אני יותר יפה כאישה!

Michelle B

New member
אני יותר יפה כאישה!

הסיפור שלי הפעם מדבר על חברה, שהכרתי דרך אותה תוכנית להשלמת בגרויות, נערה חמודה בסביבות הגיל שלי, היא כמובן לא התרגשה כשנודע לה(לא ממני) שאני אישה טרנסקסואלית, להיפך, היא מאוד תמכה, עודדה ואף זרקה כמה מחמאות מחזקות. באחד הימים, היא נגשה אליי, ובנימוס יתר ביקשה לראות תמונה שלי מהתקופה (הלא ממש רחוקה) בה חייתי כגבר. היססתי, אך עקב יחסה המנומס לא יכלתי לסרב, ולבסוף נענתי לבקשתה (הרי זאת בסך הכל תמונה..) ביום שלמחרת, ניגשתי אליה והצגתי בפניה אותי לפני השינוי, הבאתי לה תמונה בה אני מראה (לפחות משתדלת) להראות חזות "גברית". היא סירבה להסתכל ואמרה שתחזור אליי מאוחר יותר עם תגובה הולמת, אמרתי לעצמי "אוקיי, מה כבר יכול לקרות..?" הגעתי הביתה, ולא יכולתי להפסיק לחשוב על מה שעתיד לקרות, כל כך סיקרן אותי לדעת מה היא חושבת, עד כדי כך סיקרן עד שממש טיפסתי על הקירות. ואז, הטלפון צילצל, "אוי סוף סוף הגיעה השיחה המיוחלת!", הרמתי את השפורפרת..ומי היתה בקו?(התשובה מיותרת) שאלנו איש איש לשלומו ולאט לאט באלגנטיות רבה, גלשנו לנושא התמונה. היא דיברה בהדרגתיות רבה על כמה שהייתי גבר חמוד, לאט לאט היא תיראה אותי כ"חתיך", (עד כאן איכשהו הרגשתי מוחמאת)ואז הגיע השלב המוזר בו היא דיברה על כמה שבתמונה היא רואה גבר מושך, ניסיתי איכשהו להראות לה שאני מוחמאת, ואמרתי תודה אינספור פעמים עד שהגיע השלב בו לא יכולתי לסבול יותר השלב בו היא ניסתה לשכנע אותי לחזור להיות גבר, היא שאלה אותי אם יש איזשהו סיכוי שאני אוכל לחזור לחיות ולהיות גבר,ולמה? בגלל שאני נראת כגבר ממש טוב.. בנימוס ניסיתי להסביר לה שהסיבה שאני עוברת תהליך לשינוי מין הוא לא בגלל שהרגשתי שכגבר אני נראת פחות טוב, או שאני פחות מוצלחת. אלא בגלל שזה לא הסתדר עם הרצון שלי לבטא את עצמי בדרך החופשית שרציתי, היא , מצידה כמובן לא הבינה והמשיכה(והינה ציטוטים נבחרים) :"אבל אני לא מבינה למה הרגשת כל כך רע, הרי את נראת ממש טוב כגבר" "אם אני הייתי לידך אז בתקופה לפני השינוי הייתי עושה הכל בכדי שלא תעברי את השינוי" "אני יודעת שהייתי נמשכת אלייך ולכן הייתי מונעת ממך מלעבור את השינוי" "אין סיכוןי בעולם שתחזרי להיות גבר?" "בשבילי?" מה שלא עשיתי לא הצלחתי להסביר לה שהדחף לשנות את המין לא נובע מעצם המחשבה של"אני נראה הרבה יותר טוב כאישה אז אני אהיה אישה" אכן חוויה מרגיזה.. אשמח אם תגיבו מיכל

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

מיכלוש. אתמול חיכתי לראות אותך אולי תגידי למסיבה של המלאכים. חבל שלא הגעת. בכל מקרה מיכל, את יודעת שאני חושב שאת גדולה מהחיים, את פשוט מקסימה. הממממ....גם לי הראת פעם תמונה עם שיער קצר, אמרתי שאת נראת כמו שיניד אוקונר, כי מיכלוש, את מדהימה.

טל קר

New member
באמת חוויה מרגיזה!

נראה לי שיש לה בלאגן בראש בין מגדר לבין נטיה מינית. מה הקשר אל מי את נמשכת, או מי נמשכת אליך, לבין מי שאת מבחינה מגדרית? חוץ מזה, שבטח אלף ואחד פוצים אחרים אמרו לך את ה´בשבילי?´ הזה והם היו קצת יותר קרובים אליך ממנה. היא חושבת שזה משחק? שעוברים כזה דבר בגלל מישהו, אפילו שיהיה קרוב אלינו? אולי היא נחמדה(?), אבל היא לא נשמעת לי כ"כ מבריקה.

אוף...

אני מתרגזת בשמך עכשיו, מיכל. איזו אנוכיות, יהירות, חוסר-רגישות, שטחיות ובורות מצידה! יש לה מושג בכלל כמה היית צריכה לעבור, כדי להיות האישה השלמה (ויפה:) יותר שאת עכשיו?

Freeda

New member
מדוע את מופתעת ?

הרבה נשים מחפשות גבר שיהיה יפה כמו אשה, רגיש כמו אשה, חושב כמו אשה, מטפל בילדים כמו אשה - רק שיהיו לו תעודות שהוא גבר- שאפשר להציג להורים ולדודות. גבר כלפי חוץ - אשה בזוגיות. רבות מצאו בעבר - את אלה שהיו בין לבין ולא ידעו - או שפחדו לאמר לעצמם ולסביבתם שהם בעצם נשים. היום, די הרבה בזכות האינטרנט - רבים יותר מאלה שבין-לבין מודעים לעצמם ומממשים את זהותם המינית על כל גווניה. קידמה ! עכשיו התור של המחפשות לאמר לעצמן את האמת - אני רוצה אשה כבת זוג. ועד שזה יקרה - ניתקל עוד פעמים רבות בשאלות/הצעות מרגיזות לחזור למיגדר השגוי. להתרגז - לא ולא. להסביר שוב ושוב - עוד ועוד. לאט לאט זה מתקדם. ומיכלי יקרה - ספרי לחברתך שכמו בסיפור של אנדרסן - הברווזון העצוב הפך לברבור שמח. וזה לב העניין. חיוכים ברבוריים FREEDA

שרונקאם

New member
אכן...

מעצבן ומייגע כאחד. אבל את צריכה לזכור שלא כולם "מיכל" ולא כולם מבינים את מיכל ורואים אותה כמוך. ללא שום קשר לבורות בנושא. פשוט... יש כאלה שכשה להם להבין יותר מאשר לקלוט. סבלנות היא מילת המפתח... לא?

FreakOnALeash

New member
למרות שמדובר בטרנספוביה...

נסי אולי להבין אותה, מכיוון שהיא נמשכת אלייך או לפחות לחלק ממך? עברתי חיוויות דומות לה בעברי.

למעלה