אני יחסית חדש כאן ויש לי שאלה

crusher

New member
אני יחסית חדש כאן ויש לי שאלה

אם נגיד אני משדרג את המכשיר שלי באורנג´ למשהו יותר "משוכלל" ואח"כ אני רוצה לצאת מאורנג´ ולעבור לחברה אחרת במה אורנג´ יחייבו אותי???

רועי.ג

New member
המכשיר באמת יפיפה

קיבלתי אותו שבוע שעבר יש בו מסך צבעוני גדול עם רזולוציה מדהימה (לוקח בקלות את ה T68) שומרי מסך מדהימים (סרטים קצרים) צלצולים יפים תפריטים שמזכירים WINDOWS והמכשיר עצמו די קטן כך שזה די מדהים שדחסו הכל בפנים בקיצור מכשיר יפיפה אבל יקח עוד זמן עד שהוא יצא לשוק כי הוא עדיין לא בשל מספיק.

רועי.ג

New member
לא קניתי אלא קיבלתי אותו לכמה דקות

בתערוכה. ויצא לי לשחק איתו כמה דקות טובות. למיטב ידיעתי עדיין אי אפשר לקנות אותו. לפי מה שראיתי שהציגו ב CEBIT כל המכשירים העתידים יהיו עם צבעים שלא חלמנו עליהם יש למה לחכות...

rroo

New member
אהה

אני חשבתי שיש לך את המכשיר למה זה מכשיר ממש פצצה והוא לא יצא אז לא הבנתי מאיפה :)

PingPong18

New member
אם אתה בתוכנית TO GO

אז אתה בעצם לא משלם כלום חוץ מעל מה שדיברת ועל המכשיר תשלומים שפרוסים ל-36 חודש... במקרה כזה לא כדאי לעזוב את אורנג´ (באופן רישמי הכוונה) כי אתה יכול להשאיר לך את המכשיר ולשם עליו כל חודש כמה שתשלם עליו אבל לא לבצע בו שיחות... אייל.

crusher

New member
האמת שאני לא יודע

לאיזה תוכנית באורנג´ לעבור,עכשיו אני במסלול עם הכרטיס (ביג-טוק נראה לי קוראים לזה) ואני לא יודע לאיזה תוכנית הכי כדאי לעבור? בי-יו החדש?,טו-גו?,אורנג´-משפחה? למישהו יש המלצה אני צריך גם תוכנית שתהיה טובה למכשיר חדש...

מ ס ט י ק

New member
תעבור ל-

אורנג משפחה, טו גו אין לך התחייבות למשפחה אתה מחייג ב- 12 אגורות לדקה מקבל 15 דקות חינם כל חודש ועוד הודעות... SMS כמובן לבזק ואורנג ב- 56 אגורות לעומת 67.5 בכרטיס לסקום, פלאפון ואמיגו ב- 98 אגורות, אני חושבת לעומת 1.16 אבל לא בטוחה אגב, משפחה זה תשלום על אוטו כרטיס אשראי. ממכשיר שני ומעלה. אתה יכול לקחת נוקיה 3310 ב- 19.9 לחודש אם יש לך יותר משני מכשירים במשפחה זהו.. זה מה שאני עשיתי פשוט, אז אני ממליצה משהו שגם אני עשיתי..

crusher

New member
כן אבל לא יותר כדאי לעבור לבי-יו?

עכשיו יש מבצע חדש בבי-יו קונים נוקיה 3310 ומקבלים מלא הודעות חינם וצלצולים וכל זה ויש זיכוי ועוד כל מיני בגלל זה אני בהתלבטות קשה

מ ס ט י ק

New member
אז ככה...

אתה יכול לקחת נוקיה 3310 BU משפחה טו גו (זה מה שלי יש, אבל רק עכשיו החלפתי ל- 3310, נשארתי עם הכרטיס הישן אז עוד יש לי את הטבות הישנות שלי) או אם אתה לפני גיוס אז לקחת אותו מכשיר עם אותם תוכניות אבל במקום BU תיקח חיילים. - אם אתה מתכוון לצלצל רוב הפעמים לאורנג עדיף לא לקחת חיילם.

crusher

New member
עוד שאלונת

יש לי מכשיר ברשת אורנג´ בערך 9 חודשים ואם אני רוצה להחליף אותו עכשיו ולעבור לתוכנית אחרת זה אפשרי? כי לי אמרו שאפשר לעבור\לשדרג רק אחרי שנה מיום הקנייה של המכשיר... יש איזשהי פירצה שאפשר עכשיו בזמן הזה להחליף מכשיר???

crusher

New member
אבל אז לא עשיתי בזה כלום כי

אני לא רוצה את המכשיר הישן...

פגעסוס

Well-known member
בנוגע לשדרוג...

השדרוגים באורנג´ הם למכשירים שנמצאים ברשת מעל ל 16 חודש. בנוגע למעבר בין תוכניות, זה תלוי באיזה תוכנית מדובר... מתוכנית "אורנג´ אישי" (תוכנית התחייבות ישנה ויקרה) ניתן לעבור ללא תשלום וללא הארכת התחייבות לתוכנית אורנג´ 30 (תוכנית התחייבות חדשה מעט ויקרה מעט פחות). בין התוכניות: טו גו פיקס, טו גו לילה, טו גו פיקס שבת... ניתן לעבור ללא בעיה. אם אתה בתוכנית אחרת, רשום אותה ואני אבדוק אם ניתן לעבור לתוכנית משתלמת יותר. GYXOIO

crusher

New member
אני בתוכנית ביג טוק

ואני רוצה לעבור לבי-יו החדש... ועוד שאלה בקטע הזה אם אני נרשם נגיד לבי-יו ששם, אם קונים נוקיה 3310 אז מקבלים זיכוי של 15 ש"ח (אם אני לא טועה) מה אומר הזיכוי הזה? שאני אשלם על המכשיר כל חודש במקום 25, 15?

מ ס ט י ק

New member
זיכוי 15 אומר שתשלם 25 שקל פחות 15

שקל.. מה שאורמ שתשלם 10 שקל לחודש... אתה בטוח שהמבצע של 15 שקל זיכוי לא נגמר?

מ ס ט י ק

New member
איזה מסע פרסום?!

אני מוסרת מידע שקשור לפלאפון... רצו לדעת אז אני עונה.. תסתכל בפורום מתגייסים - אני שיבחתי שם את פלאפון... אל תקפוץ ישר!

למעלה