היות ולא נמחקו הודעות על ידי חוץ מהודעתו של הגמד הלוחם, אז תהיי בטוחה שאני לא ממש יודע על מה את מדברת. מה שכן, חלק מההודעות שורשרו היות וממה לא צריך לפתוח הודעה חדשה על כל משפט.
כנראה כשמחקת את אחת ההודעות של הגמד נמחקה גם ההודעה שלי כי היא היתה כתגובה להודעה שלו! וחבל....... עדיף שאני לא ארשום פה יותר כדי שלא יהיה לך מה למחוק! סופשבוע מדהים לכולם וביי! LOVE ענת.
קודם כל לא ראיתי את התגובה שלך אחרת הייתי משרשר אותה למקום אחר. ראיתי את ההודעה של הגמד הלוחם וכאשר מחקתי אותה אז נמחקה גם ההודעה שלך. לא שום דבר אישי. פשוט ההודעה לפי דעתי לא התאימה בגלל הכללה של אנשים. אני בהחלט מתנצל אם נמחקה ההודעה שלך. קחי בחשבון שיש שיקולים אחרים חוץ מסיבות אישיות למחיקה של הודעות.
אני כתבתי שם דעות שלי בתגובה למשהו שלא מצא חן בעיני. גם אם אתה היית רושם משהו בתגובה למשהו שלא מצא חן בעיניך גם אתה לא היית רוצה שימחקו את ההודעה הזאת שלך. ואם אתה מדבר על מחיקת הודעות עם הכללה...אז כדאי שתסתכל טוב מאוד מה הולך כאן בשרשורים המקסימים שלך....כי יש הרבה הודעות עם הכללות פה! אז תתחיל למחוק אחת אחת?????? אתה טועה בגישתך!!!!!!!!! LOVE ענת.
תסלחי לי אבל אני קצת עצבנית. בכל מקרה זאת מאחת ההודעות האחרונות שלי כאן בפורום היות ואני לא צריכה לחשוש יותר פן תמחקנה אחת מהודעותי פה! אז שיהיה לך סופשבוע מדהים!!!!! LOVE ענת.