אני יכול להבין את התחושה של היהודי הישראלי המצוי

אם היו עושים עכשיו משאל עם האם להפסיק את המלחמה בצפון 70% מהציבור היו עונים לא.
רק 30 % היו עונים כן. אלה הערבים והיהודים המטורללים השמאלנים היו עונים ככה.
אז אני יכול להבין את כל אזרחי ישראל המתוסכלים שלא מבינים איך פתאום באמצע המלחמה כשאתם מנצחים את האויב כותשים אותו איך פתאום הממשלה שלכם עצרה את המלחמה ? איזו סיבה שיביאו לכם גם אם היא נכונה לא מוציאה את הממשלה הזאת והממשלות הקודמות מהביזיון ומהעובדה שהפסדתם את המלחמה.

נתתי לכם שנה. כתבתי כאן בפורום שיש לכם שנה לנצח את המלחמה. ולא הצלחתם. לנצח. מי שחושב שניצחתם אותם בצפון ובדרום הוא שקרן במקרה הטוב ובמקרה הגרוע הוא אהבל בלי שכל.
1. תירוץ: האמריקאים לחצו עלינו להגיע להסכם זה תירוץ עלוב. הממשל האמריקאי בעוד חודשיים עוזב את הבית הלבן. אתם לא יכולים לשרוד חודשיים בלי אמריקה? אם זה נכון כדאי לכם לברוח משם.
2. זה יעזור להביא את החטופים מהרצועה. חחחחחחח החטופים ברצועה כבר לא בידיים של חמאס. לחמאס אין הנהגה שהיא יכולה לתת פקודה להחזיר חטופים. אין שם מי שיכול להשפיע על מישהו. הם נמצאים בידי משפחות פשע שלא נתונות למרות החמאס.
3. אנחנו עוצרים ל60 יום כדי לחדש מלאים ולרענן את הכוחות.חחחחחחחחחחחח 60 יום לא מספיקים. ביידן אמר ואני מאמין לו ההסכם הוא על סיום המלחמה בצפון.
אז ביידן אמר. הוא אמר נכון והממשלה לכם משקרת אתכם. הם לא יחזרו להילחם .נגמרה המלחמה.
הפסדתם. לא ניצחתם את החמאס. נתתם להם סיוע חחחחחחחחחח הגדרתם את החמאס ברצועה כאויב שיושמד לפחות צבאית ושלטונית .החמאס ממשיך עד היום לזנב בכם כי אתם נותנים לו אוכל מים מזון דלק חבורה של פסיכים אתם. אין בהיסטוריה העולמית מצב שבו מדינה שנחינת באויב נותנת לו סיוע.
בעזה כל תינוק שנולד הוא אויב כל ילד בן 5 הוא אויב כל זקן על קביים הוא אויב וכל רחם של אישה היא מכונה ליצירת רוצח.
בצפון העקורים חזרו לבתים שלהם יש למעלה ממיליון עקורים. 100.000 שהמדינה פינתה ועוד 900.000 שפינו את עצמם. הצפון כבוש בידי מוסלמים . היהודים מוכרים את הרכוש שלהם במחירים מופקעים ואומרים לא נחזור טוב לילדים שלי בגוש דן.
והיהודי הישראלי המצוי והייתי בישמעאל וראיתי את ההבדל בין מה שקורה שם עכשיו לבין מה שהיה לפני הסכם אוסלו. לפני שהפושעים רבין פרס ועראפתץ לחצו ידיים ואחרי 3000 הרוגים מטרור הודה רבין עראפתץ רימה אותי. הפושע הזה בקבר והעצמות שלו משקשקות אם הנשמה שלו רואה מה עשה לכם אסון חרבון אוסלו. ויש בישמעאל פושע אחת שקוראים לו ביילין שמסתובב חופשי ועל הידיים שלו דם הנרצחים ולא רק על שלו.
אז האזרח היהודי הישמעאלי אני מבין מה הוא מרגיש. אני מבין מה אתה היהודי הישמעאלי מרגיש.

אתה האבא של הבחורה שלומדת ביוניברסיטה לתואר וצריכה לשלם המון כסף ואתה אין לך אמצעים לעזור לה כלכלית והיא מעדיפה את המודעה באינטרנט מחפש בחורה עד גיל 25 לתמיכה מלאה על פני שתי עבודות בבוקר היא מנקה חדרי מדרגות מ5.00 עד 8.00 וב9.00 היא כבר באוניברסיטה עד 14.00 וב17.00 היא כבר מלצרית במסעדה עד 00.00 וככה יום יום.
ואתה רואה פתאום שהיא מקבלת דירה במגדלי לא משנה מה ומכונית חדשה סוזוקי חשמלית עם מספר 401 33 35 ג'דידה וכרטיס אשראי והוא יודע שהבת שלו ירדה לזנות כדי לגמור את היוניברסיטה והיא צריכה רק לפתוח את הרגליים בפני השוגר דדי שלה. היא כבר לא צריכה לקרוע את התחת שלה בשתי עבודות כדי לממן לה את העתיד השוגר דדי שלה קורע לה את התחת והיא עוד נהנית מזה חחחחחחחח והוא צריך לחיות עם זה .
מה לעשות? היא הבת היחידה שלו והוא אוהב אותה ואין לו פתרון אחר אלא לחיות עם הידיעה שהבת שלו זונה.
אז כמה שזה כואב השוגר דדי שלכם היא אמריקה ותחיו עם הידיעה שהממשלה שלכם והממשלות הקודמות כולן מאסון חרבון אוסלו המדינה שלכם היא זונה .
זה כואב אבל זאת המציאות.

Harrington

Well-known member
מנהל
אם היו עושים עכשיו משאל עם האם להפסיק את המלחמה בצפון 70% מהציבור היו עונים לא.
רק 30 % היו עונים כן. אלה הערבים והיהודים המטורללים השמאלנים היו עונים ככה.
אז אני יכול להבין את כל אזרחי ישראל המתוסכלים שלא מבינים איך פתאום באמצע המלחמה כשאתם מנצחים את האויב כותשים אותו איך פתאום הממשלה שלכם עצרה את המלחמה ? איזו סיבה שיביאו לכם גם אם היא נכונה לא מוציאה את הממשלה הזאת והממשלות הקודמות מהביזיון ומהעובדה שהפסדתם את המלחמה.
שמח שאתה מבין. זה חשוב. אבל לא כל כך רואה שחר לדבריך שאתה מתיימר להבין :).

אני לא שמאלני (גם לא אם תכנה אותי כך) ואני לגמרי בעד הפסקת המלחמה בצפון. הסיבה פשוטה והיא שמטרות המערכה הזאת הושגו. נכון שאפשר לנצל את שעת הכושר בה כיסחנו את החזבאללה במידה משמעותית ולהגדיר מטרה חדשה בדמות השמדת הארגון. אבל לא כך הוגדרה מטרת המלחמה (בצפון) לכתחילה, הצבא זקוק להתרעננות, העם יכול ליהנות מהפסקת המלחמה וחזרה לרגיעה יחסית, ועל פניו, גם בהיעדר תוכניות בעניין כנראה, זה פשוט לא הזמן להמשיך הלאה את המלחמה הזאת ולמשוך אותה עוד ועוד.

זה שונה כמובן בדרום, שם מטרות המלחמה טרם הושגו והיא תימשך עד שזה יקרה. אבל בצפון, אותם 70% שלדעתך מתנגדים להפסקת המלחמה, אילו היו מציגים בפניהם את ההישגים הנוכחיים לפני חצי שנה ושואלים אם לאחר השגתם אפשר להפסיק לפי שעה את המערכה הנוכחית, סביר להניח שהיו קופצים מהתלהבות.

אלה הערבים והיהודים המטורללים השמאלנים היו עונים ככה.
יותר פשוט,השאלה אם יש לך אנשים כסף ותחמושת.

אין, אז הפסיקו.

האם היית שולח את הילדים שלך להילחם בלבנון

ומוכן לשלם מיסים הרבה יותר גבוהים?

לא בטוח אז אותו דבר הישראלים.

למעלה