אני יכול לנסות... טופיק!!!!!!!!!!!!

De-Panther

New member
אני יכול לנסות... טופיק!!!!!!!!!!!!

איזה פרק או פרקים הכי אהבתם?? אני הכי אהבתי את הפרק עם החגים שברכו מאי החגים ובאו לעשות להקה עם טרנט ואז קופידון והגמד המוזר הזה עשו שטויות היה מצחיק

shabby

New member
הממ...

הפרק שדריה שמה עדשות מגע היה ממש ממש שווה.. ומה עוד?... הפרק שהייתה לדריה פריחה היה טוב, אבל רק בגלל כל הטקסטים של בריטני...
ויש עוד, אבל כל הפרקים מתערבבים לי בראש ואני לא רוצה להתחיל לכתוב שטויות, אז נסתפק בזה לבינתיים..
- מה הקשר? אין קשר. בא לי! (= יום טוף

thunderstorm

New member
הממ.. הפרק שהכי אהבתי??

אוף.. יש הרבה, אל תאלץ אותי לבחור...;) אהבתי את הפרק שהם נסעו להופעה, ובסוף לא הצליחו להגיע.. אהבתי את זה שדריה וההורים שלה וגם חברה שלה - השחורה שאני לא מצליחה להיזכר איך קוראים לה.. - וההורים שלה נסעו לבדוק איזה קולג´ לילדים מחוננים, וקווין נשארה לבד בבית.. אהבתי את כל הפרקים בעצם.... אבל יש לי קצת סלט בראש, אז אני לא אמשיך כרגע.. נ.ב. - תגיד, אולי תקצר את החתימה שלך? מרוב רווח זה משגע אותי לרדת למטה עד הסוף כדי להגיב.. גררר.... - לא משהו אישי..

resputin

New member
אהבתי מאוד את הפרק עם ה...

.. טיול לקניון החדש והגדול, שזה היה מאוד משעשע, ואת הפרק שחברת הסודה עושה דיל עם בית ספר.. ..גם את מתי שבטוחים שיש רוח בשירותים של הבנות <בשירותים של הבנות זה היה..?>, שדריה וג´ין מגלות את המקום האהוב עליהן בבית ספר <נורא משעשע שהן לא חוזרות לשם יותר...>, הגג.

resputin

New member
בנוסף לפרק..

.. שדריה וג´יין עושות את הפרסומת ההיא עם הבולימית, שמיס לי משנה והלן דריה נכנסת לאטרף בגלל זה, כולל הפרק שג´ייק בטוח שדריה משתמשת בסמים..... אפשר לסכם שכל פרק הוא טוב..!

eb182

New member
כל הפרקים טובים

אהבתי את זה שהם משחקים פיינט-בול ביער

זה הפרק האהוב עליי ../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

זה, יחד עם The Daria Hunting שראיתי אולי מאות אלפי פעמים ולא נמאס לי ממנו!

Esmena

New member
../images/Emo13.gifסיפולי הקניון!

הפלק המשעשע שבו דריה , מר מולגנדפל, ג´ין וטלנט ,(או שמא ג´ין לא הייתה שם?) צריכים להחזיל את הפאשן קלאב שיצאו לקניון.הפאשן קלאב ,כמובן, הולכות לאיבוד, ושתי החבולות מעבילות את הזמן בסיפול "ציז´בטים" . ומה עוד?גם אני,לחלוטין לא זוכלת. זוכלת שפרק המחזמל היה ענק

Conspiracy

New member
זאת רק אני?

או שכתבת פרק ולא פלק?... וגם צריכים ולא צליכים... ודריה ולא דליה... <לא רוצה להיות רעה, רק מתקנת..>

Esmena

New member
שמת לב שעשית הכל הפוך?

<לא לוצה להיות לעה, לק מתקנת)

Conspiracy

New member
אני יודעת שאת מדברת כמו

יפנית, אבל היו כמה מלים שכתבת בהן ר במקום ל´, לא התכוונתי לתקן להיפך... הבנתן?

Esmena

New member
אוי, גבילתי, קבלי את התנצלותי הכנה.

טעות זאת לא תשנה. סלחי נא לי על הזילזול. מצטעלת. באמת.

למעלה