אני ילדה קרה:(

kikiki111

New member
אני ילדה קרה:(

שלום לכולם.. אני חדשה פה ואני רוצה לשתף אותכם במשהו.. שמעציב אותי מאוד אני ילדה קרה.. כן כן קרה:( במיוחד עם אמא שלי והיא לא עשתה לי כלום שאני מתהגת אליה ככה בקרות היא תמיד אומרת לי את זה שאני קרה ושהיא רוצה שאני יתחיל להרגיש ולהעניק כי זה הדבר הכי כיף שיש היא אמרה לי שהיא חושבת שהיא ניכשלה בגידול שלי בגלל שיצאתי כזו קרה ושהיא פגעה בי ושהיא לא מצליחה לשבור את המחסום הזה שבי כן כן בכיתי(אבל ניסיתי להסתיר את זה שאני בוכה) ... וגם היא בכתה , אמרתי לה שאני ינסה להיות יותר חמה וודברים כאלה שיעודדו אותה עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה להשתנותת.. עם החברות והידידים אני גם קצת קרה יש לי ידיד ממש טוב שהוא כמו אח ורק איתו אני פחות או יותר הכי פתוחה אבל עדין קצת קרה בזמן האחרון התחלנו כשאנחנו מסיימים להפגש להתחבק ונשיקת שלום גם זה לפני זה לא היה.. וגם התחלתי לתת לחברות נשיקת שלום > הכוונה לחברות שהם לא חברות טובות ממש שהם חברות רק של שלום שלום.. אתם יודעות למה אני מתכוונת.. וגם כשאנחנו נותנות את הנשיקה הם אלה שנותנות לי ואני מגישה את הלחי חחח אוף אני רוצה להשתנות זה מגעיל להיות כזו קרה.... יש לי שתי ידידים שאחד מי הם זה ההוא שסיפרתי לכם עליו והשני גם טוב אבל פחות, אנחנו מין חבורה כזאת.. נפגשים כל יום בצהריים ווכו' ביום שישי יצאנו והיה קר ר-צ-ח אז הידיד הפחות טוב אמר לי "קורל תחממי אותיי" (שאני יחבק אותו או משהו כזה) ולא התיחסתי לזה ואז הוא ביקש שאני יחמם לו את הידיים כאילו עם השרוולים של החולצה זה היה מוזר אבל עשיתי את זה וגם הוא חימם לי את הידיים .. בקיצר, אם אני מתנהגת ככה רק עם הידידים שהם כמו אחים שלי איך אני יתהג כשיהיה לי חבר?? היו לי הרבה הצעות של ילדים שהתענינו בי וישר דחייתי אותם בגלל שלא הרגשתי אליהם כלום אני חושבת שפשוט אני מפחדת להפגע אז יש לי מין מחסום בלב וגם אם יהיה לי חבר אני יודעת שאני אצטרך להתנשק איתו צרפתית מתי שהוא וזה נשמע לי מגעיל כזה לשון בלשון ורוק ברוקק .. אבל אני יתגבר על זה, גם אתם חשבתם ככה פעם? או שרק משהו בי לא בסדר :( מה אתם מציעים לי לעשותתת לומרות שזה ברור שאני צריכה להתחיל להתנהג יותר בחמות אבל זה ייראה לי מאוד מוזר להתחיל פתאום סתם ככה לחבק ידידים וחברות אשמח לשמוע תגובות:|

מיטללל

New member
היי ../images/Emo20.gif

אחד הדברים הכי מקסימים ומיוחדים שיש הנו שכל אחד מאיתנו שונה. בדרך ההתמודדות שלו עם דברים, בצורת המחשבה, בדרך שהוא מראה אכפתיות וכדומה. אני לא חושבת שיש בך משהו "דפוק" או לא בסדר הדבר האחרון שאני מקבלת מההודעה שלך הנה קרירות, אלא אכפתיות וחום. האם תוכלי להסביר לנו איך את "קרה עם אמא שלך" ? אני לא בטוחה שהצלחתי לגמרי להבין את הכוונה. האם את עוברת תקופה קשה בימים אלו? האם חלו שינויים בחייך? נשמע שמופעל עליך לחץ רב וזה מוביל למועקה ותחושת כאב. בהמשך לפיסקה הראשונה, כולנו, כאמור, שונים. יש אנשים שאוהבים מגע יותר ויש שאוהבים פחות.יש אנשים שמרגישים נוח להתחבק לשלום ולהיפרד בנשיקה - וישנם כאלה שלא. את לא לבד. זה מאוד טבעי (יש לי שתי חברות "כאלו" ואני מאוד אוהבת אותן - והן אותי) וזה לא מעיד על משהו לא תקין אצלך... בהחלט אפשר להיות ידידה טובה של מישהו, בלי לחבק אותו ולחמם לו את הידיים. בנוגע לחבר ונשיקה צרפתית ורוק...
בהחלט יש לך עוד זמן לדברים האלו כאשר יהיה לך חבר, תרגישי כלפיו רגשות אחרים וקרבה אחרת, וזה יוביל לאט לאט למגע גופני - שתרגישי איתו נוח.

kikiki111

New member
תודה רבה.. הנה כמה תשובות[=

אני קרה לאמא שלי בזה שאני לא מספרת לה דברים שקורים לי מהיום יום (והיא מספרת לי הכל והיא גלויה איתי בעולם) אני פשוט לא מרגישה בנוח לספר לה לומרות שהיא האמא הכי אחלה שאפשר לבקש והכי מבינה אממ.. אני לא עוברת תקופה קשה וכן חלו שינוייים בחיי מלא חח עברתי שנה שעברה 7 דירות בשנה אחת ב3 ערים שונות , אבל גם לפני המעבר דירות הייתי קרירה לאמא שלי תודה רבה על ההשקעה מי זמנך בתגובה [=

GypsyGirl

New member
אני גם לא חושבת שאת קרה.

לפי מה שאני יודעת ממני ומחברים שלי, אף אחד לא פתוח במאה אחוז להורים שלו, ולפעמים אפילו לא ב20 אחוז, כך שאת לא צריכה להרגיש אשמה. אבל אם זה כל כך חשוב לך את תמיד יכולה להתחיל לדבר עם אמא שלך על דברים קטנים ולא משמעותיים, ולראות איך את מרגישה. אם זה נוח לך ואת רוצה אז אפשר להרחיב את זה לנושאים יותר אישיים, ואם לא אז גם להשאיר את זה על אש קטנה זה לגמרי בסדר. בקשר למגע- גם אני לא אוהבת לגעת באנשים ויש לי רתיעה טבעית מזה. מצד שני, תיארתי לעצמי שזה בטח לא נראה טבעי וניסיתי לעבוד על זה, נגיד למרות הדחף להרתע אז נשארתי במקום ולא זזתי אחורה. לעומת זאת במצבים של קרבה כפויה שלא נעימה לי אני מנסה לקצר אותה כמה שאפשר- כן לתת לבנאדם האחר לחבק אותי, למשל, אבל להתרחק אחרי שניה. בקשר לשיחה עם אמא שלך- אני חושבת שכשהיא דברה על חום היא התכוונה לזה במובן היותר נפשי שלו, בכיוון של שיחות עמוקות יותר או משהו כזה, ולא במובן הגופני. כל אופן- בהצלחה לך

למעלה