אני יפרט יותר..

שמנמונת

New member
אני יפרט יותר..

היי לכולם מה שלומכם?...דבר ראישון אני חייבת לספר לך שירדתי 2 קילו!!!!! יששששששש1!!!!! סוף סוף....ואני מאוד שמחה... אבל.. כפי שאמרתי יש לי חתונה שאני צריכה לנוע אליה...היא במאימי(ושם כולם רזות וחתיחות..)...ולכן אני צרריכה לרדת כמה שיותר הרבה תוך חודש וחצי...אני רוצה לרדת בערך 15-20 קילו...אם זה אפשרי... אם יש למישהוא עצה בשבילי אני ישמח מאוד... תודה רבה אוהבת.. שמנמונת

מירי,

New member
מי סיפר לך שבמיאמי...

כולן יפות וחתיכות? מיאמי יש הרבה זקנות שבאו לשם לפנסיה... ואת הירידה במשקל עשי רק עבור עצמך... וכל הכבוד על ה 2 שירדו!!

בוקר טוב לכוווווולם!!!!!!!!!!!

מה שלומכם הבוקר? מקווה שטוב!!!!!!
אני עוד מעט יוצאת לעבודה (היום האחרון שלי בעבודה!!!), אבל רק רציתי לכתוב כאן בכדי לאחל לכוווולכם, אחד אחד: בוקר מופלא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ולשמנמונת היקרה שלי... :) מירי צודקת, במיאמי לא כולן חתיכות (תאמיני לי, הייתי שם לא כזה-מזמן) וחוצמזה, מה אכפת לך?! אם את עושה דיאטה- זה בשביל עצמך, ורק בשביל עצמך!!!!! נקודה. למרות שנכון... יש את הקטע הזה שרוצים להראות יפה בשביל האחרים, בשביל לא להיראות שונים ולקבל מחמאות, אבל! זה רק ה"הנאות מהצד", יקירתי. בשביל לעשות דיאטה, קודם כל את צריכה להחליט עם עצמך שאת עושה את זה בשבילך, כי ***את*** רוצה את זה או צריכה את זה או whatever! :) וכן, אני יודעת שזה נשמע קלישאה, אבל ככה זה!!!!!!!!! כל הכבוד על ה- 2 קילו... זה המתכון (הלא משמין, האמת!)
להצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אוהבת מאוווד!!!!!! ושיהיה לכולכם בוקר הכי טוב שבעולם, תחזיקו מעמד ו... אל תישברו!!!
ממני, עדי התל-אביבית

Boeing74

New member
קשה להבין

כל כך הרבה שגיעות כתיב, קשה להבין את בקשתך. אגב במידה ותמצאי דרך להשיל 20 קילו בחודש, שתפי גם אותי.

adi from work

New member
עיזה שגיעות קטיו?!

עני לא מצעטי שום שגיעות קטיו חוצ מהמילה "חתיחות"... אבאל רגה, לא קוטווים את זא בעמט קחה?! ממני, אדי שעין לא עף פאם שגיעוט קטיו!!! נ.ב ------------- סתאאאאאאאם... שמנמונת!!! לא צוחקת עליך... לא נורא, קורה!!! כבר סיכמנו על זה שכולנו בני אדם ולכולנו יש טעויות, לא?
מתה עלייך!!! ביי

ארינה

New member
וגם אם זה נכון לא צריך להגיד את זה

בצורה בוטה. לפעמים זה קורה. כל החכמה כאן זה לא להעביר ביקורת הורסת אלא ביקורת בונה.

adi from work

New member
מה אני אגיד לך, ארינה?

כשאת צודקת- את צודקת!
אבל מה, אמרתי את זה בצורה בוטה?
כי אם כן, לא התכוונתי!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת מאווווד, עדי

ארינה

New member
עדי היקרה לא התכוונתי ממש אלייך

אלא למשהו אחר אך כתבתי זאת תחת ההודעה שלך בהערה למי שהגיב בצורה בוטה.

למעלה