אני ישר, אתה עקום

longleggedlady

New member
אני ישר, אתה עקום

שפרה ישרה יוסי עקום..שפרה רוצה לריב עם יוסי. היא רוצה שיוסי יגיד לה "בוקר טוב שפרה, בואי תשבי לידי"..לכייי מי רוצה אותך. הוא צודק שאמר לה אם צבר היה מדבר איתה ככה היא הייתה מעבירה.. שפרה רוצה שישתנה והוא אמר לא צריכים להשתנות אלה להבין. היא מדברת בין השורות. אבל עם צבר היא לא יכולה לדבר כך..עכשיו היא מנתקת את הטלפון ומנתקת..ביי...יוסי אמר שיתקשר אליה אחר כך..עכשיו היא מלחששת כמווווווובבבבבבבןןןןןן למה לאאאאאאאא?????? זהו!! היא צריכה לגמור את המקרר כדי להירע...עכשיו היא מתה לדעת מה לאון ועינב עשו...רק שלאון לא יפול במילה...

בובה 1983

New member
שפרע היא פשוט בנאדם מגעיל בלי טיפת כבוד!

יוסי מציע לה לבוא לשבת לידו בשמש והגברת המתנשאת הרי צריכה הזמנה רשמית ומתחילה לתקוף אותו ועוד אח"כ מפצירה בו שהוא בא ותוקף אותה על הבוקר. היא אשכרה חיפשה לריב איתו. חוצפנית!! אין לה טיפת כבוד לאדם שיכול להיות אבא שלה!!! ובעצם איך אפשר לצפות שאדם כמוה יכבד את יוסי בזמן שאפילו את אבא של היא לא מכבדת (היא אמרה בעבר שכשהיא הולכת לבקר את אבא שלה היא הולכת בלבוש חשוף כי כמו שהיא "מכבדת" אותו גם הוא צריך לכבד אותה ואת מה שהיא לובשת, ואם לא מתאים לו שהיא תבוא אליו בלבוש חשוף, אז היא לא תבוא בכלל). היא אחד האנשים הכי מגעילים שראיתי בחיי!!! כמובן שלאחר הריב עם יוסי היא גם הלכה וליכלכה על עינב עם ליאון (שמצידו רק חימם את העניין...). הערה קטנה: אם היא הייתה כל כך אינטיליגנטית כמו שהיא מתיימרת להיות אז היא הייתה מבינה שאם שניהם היו הולכים "ישר" כמו שהיא אמרה, אז יש סיכוי שאז הם באמת לא היו נפגשים כי אז הם היו מקבילים זה לזה ולא נפגשים לעולם... ואגב, יוסי הרג אותי שהוא אמר לה שאם צבר היה מזמין אותה בצורה כזאת, היא הייתה באה יפה מאוד. צודק!!

אלKטרה

New member
לעולם לא ראיתי כמויות כאלה של שנאה

שמופנות לבן אדם אחד. אני חושבת שאתם פשוט לא קולטים אותה. כל דבר שהיא עושה נתפס אצלכם כמתנשא, מגעיל, וחזירי. מישהו פה הזכיר את העובדה שהיא ניגשת לכל אחד שעצוב לו או בוכה ומנחמת אותו? מישהו הזכיר את העובדה שהיא אמרה ליוסי שלא כדאי שהוא ירכב על הסוס בגלל הגב שלו? מישהו מזכיר את העובדה שעל ריכול אחד שלה ושל צבר - יש מאה של המחנה השני?? יאללה הגזמתם - שנאת חינם - שמעתם על המושג??

cat h

New member
היא פחדה שיפול מהסוס ויכשל במשימה

כולי דמעות והתרגשות מהמחווה לפני כמה ימים האכזרית פנתה ללאון שלא ידבר עם יוסי כדי לא להנעים לו את הזמן כי הוא סובל בלי סגריות וזה טוב שהוא סובל כזו אכזריות מפי בחורה כלפי אדם מבוגר מזמן לא ראיתי

היא כל כך רצתה שיוסי לא יעלה על השור

ואז יהיה לה אליבי להגיד שיוסי לא מועיל ובגלל הבריאות שלו הם כל הזמן נדפקים,ויוסי כמובן יצא מלך,עלה על השור וגם הצליח,ראיתם את הפרצוף שלה אח"כ??. בא לי להביא לה כאפה.

בובה 1983

New member
השתמשת בביטוי המדוייק שמתאר אותה

"שנאת חינם" - זה בדיוק הביטוי שמתאר יותר טוב מכל דבר אחר את אהובתך שפרה. היא פשוט מחפשת לריב עם הבובלינים ולעשות דווקא ולעיתים קרובות גם בלי כל סיבה נראית לעין, כפי שהיה היום כשיוסי הציע לה לבוא לשבת בשמש והיא התחילה לתקוף אותו בלי שום סיבה!! כך היה גם כשאשר היה וזה ממשיך עד היום בעוצמות שהולכות וגדלות. לגבי הגב של יוסי, אתה שמעת שהיא דואגת לגב שלו, אני שמעתי שהיא דיברה בהתנשאות ובזלזול שה'הוא גם ככה יפול ולא יצליח', ומיותר לציין שהוא היה בסוף בין היחידים שכן הצליחו במשימה הזו (מה שלא מנע ממנה להצהיר אחרי שהם התבשרו על כישלון המשימה, שהם נכשלו בגלל יוסי ועינב). גם לא ראיתי שהיא באה וניחמה את עינב כשהיא בכתה אחרי שאשר הלך. היא הייתה עסוקה באותה עת בלקלל את אשר ולהגיד לו "שילך להזדיין" ושהלוואי שהבן שלו יהיה הומו. אז היא בטח לא באה ומנחמת כל אחד שעצוב לו כפי שכתבת. להיפך, רק בשבוע שעבר היא אמרה שהיא נהנית לראות את יוסי סובל עם עצמו בלי הסיגריות ושמכעיס אותה לראות שלאון הולך ומנעים את זמנו, במקום לתת לו לסבול. ומה שכתבתי למעלה לא קשור לשנאה או האהבה שלי כלפיה. אני דורשת ממנה (כפי שאני דרשת מכל אדם אחר) שתיתן מינימום של כבוד לאדם שמבוגר ממנה. על אחת כמה וכמה כשהייתה לו כוונה טובה (כפי היה היום).

אלKטרה

New member
אני בחורה, והיא לא אהובתי

צורם לי לראות כאלה כמויות של שנאה כלפי בן אדם שאתם אפילו לא מכירים אישית. כמובן שהיא לא תלך לנחם את עינב, כי עינב שונאת אותה רק בגלל שהיא לא שומרת שבת. אגב, לשמור שבת חובה בתוכו מלא דברים - ביניהם לנוח ולנפוש ולאוו דווקא לא לבשל או לא לנסוע. אלו פרשנויות שכל אחד מרשה לעצמו, ועל זה אני אפילו לא רוצה להתווכח. היא תתן מינימום כבוד לאדם מבוגר ממנה? מה הקשר הגיל? הוא מתנהג כמו איזה ברברי - מקלל וכו' והיא תבוא ותכבד אותו? אין כל קשר לגיל וכבוד. כבוד מקבלים בכל גיל, ולא לוקחים, איך שאתה מתנהג - אתה תחליט אם יכבדו אותך או ההפך, ואתה יכול להיות בן 8,16, 27, או 56.

cat h

New member
בפעם המיליון שי קילל, שיפרה מקללת (יוסי שמוק)

אז די לצביעות. כל מי שרואה את שיפרה בבית מקלל אותה הרבה יותר.

longleggedlady

New member
ברור שאנחנו לא מכירים אותה

או כל דייר "אישית". אבל זו תוכנית ריאליטי שנותן לנו להכיר כל דייר בבית. אם שפרה גרמה לכל כך הרבה אנשים לא אפילו לחבב אותה, הרי זה בגלל התנהגותה. היא גרמה לכמה אנשים כאן לא להתחבר אליה. היא אמרה שהיא אוהבת להיות צודקת ודבר כזה לא נתפס איתי או אחרים כאן. אני אישית לא סובלת אותה, לא סובלת את טעם הבגדים שלה, לא סובלת את אופן האכילה שלה, לא סובלת את ההתנשאות שלה, לא סובלת את הכאילו שלה , לא סובלת את חוסר הכבוד למבוגרים (אם זה יוסי או האדם שהביא אותה לעולם הזה --אביה), לא סובלת את הצביעות שלה, לא סובלת את הלחששיות שלה. **כל פעם מראים אותה אני שמה את הווליום על 0. הקול שלה מרגיז ולא מובן. מדברת עם פה מלא ולא מובן מה היא אומרת. לכן בשביל מה לשמוע אותה?

יופי שיפרה - בחוכמך הרבה קנית עוד שונאים

,אני יושבת מול הטלויזיה ולא מאמינה איך אין לבחורה הזאת גבולות,אח...שיפרה שיפרה את קונה לעצמך עם כל "חוכמתך" עוד ועוד שונאים כעוסים,אני בטוחה שכשהיא תצא האח הגדול,היא תבין כמה מטומטמת היא היתה ונראתה,שימו לב שמאז שאשר הלך היא מנסה לתפוס פיקוד בבית והכי מצחיק זה שהיא חושבת שסימסו לה כי אוהבים אותה,היא מאוד תופתע כשתצא מהבית ואולי סוף סוף תבין שסימסו לה בגלל שרצו להעיף את שי..... אח..חטא הגאווה

longleggedlady

New member
זה בדיוק מה כתבתי

הרי זה ברור שהיא מחפשת ריב במיוחד שהיא יודעת יש עוד שבוע להדחה. אתמול הייתה מודאגת ושמתי לב ככה היא לפני הדחה. אבל הדיירת החדשה תבוא מחר ותשים את הידיים שלה על צבר ואז נראה איך שפרה תילחם בשבילו. אני חושבת שהיא וצבר מתאימים אבל בתוך תוכי לא יצא כלום מזה

הבעיה האמיתית עם שפרה

האמת היא ששפרה לא כל כך נוראית כמו שמנסים לעשות ממנה רוב האנשים כנראה היו מצטיירים הרבה יותר רע ממנה אם היו עוקבים אחרים 24 שעות ושמים אותם בסיטואציות של האח הגדול. הבעיה האמיתית עם שפרה היא שבעיני עצמה היא נתפסת כטיפוס סופר-מוסרי ועילאי וזה באמת מעצבן.

rinatt1

New member
נראה לי שכמו שצבר אמר יש לשיפרה בעיה עם מסגרו

מסגרות. ולכן היא מתנהגת ככה. היא אוהבת לעשות טיזינג, ורק מי שמתנהג כמו שהיא רוצה, אז היא בעדו. ולפי מה ששמעתי (לא ראיתי את הויכוח), אין לה כבוד למבוגרים, ואפילו לא לאבא שלה.. היא פשוט כזאת....כנראה. ואני מתה כבר שיכנסו הדיירים החדשים, ואינה תיקח לה את צבר והיא תקנא, שתרגיש מזה קצת חרם, ודיבורים מאחורי הגב. ואני יודעת שהגלגל מסתובב והוא יסתובב אליה.

אור2221

New member
נכון, לגדל שתי אחיות מתבגרות

כבר חמש שנים זו לא מסגרת בכלל... היא גם סיימה שירות צבאי, סיימה לימודים בבצלאל וכו' ומחזיקה בעבודה לא פשוטה בכלל. זה לא הטיפוס הקלאסי של אדם ששונא מסגרות, בכלל לא. שפרה מאתגרת מסגרות, חולקת עליהן, מתווכחת בלי סוף, אבל היא לא אנטי מסגרות, היא פשוט לא מקבלת כלום כמובן מאליו. האם זה קצת מעייף להקשיב לזה, כן. אבל זה עדיף עשרות מונים על אנשים שמקבלים כל מקום שהם נמצאים בו כפשוטו.

למעלה