אני כאן איתכן מעדכנת ומתעדכנת

מצב
הנושא נעול.

eti4740

New member

ובכן מתוך 28 ביציות שנשאבו 23 הופרו, הוחזרו3 הוקפאו 20 אני מרגישה טוב קצת מוזר שאכן יש עוברים ברחם. כעט יש לי ילדים בבית ברחם בהקפאה, אמא במשרה מלאה. כולם מפנקים הבעל, הילדים כל הזמן מתקשרים ודואגים ההורים חברים חברות הביאו מתנות לי ולילד כי הוא חגג יום הולדת בדיוק ביום של ההחזרה. אני מתחילה להתלהב מהרעיון הרבה זמן לא הייתי במנוחה כזו. בנות אז באווירה חגיגית זו מאחלת לכולכן שנה טובה ופוריה אמן אמן אמן ושכל משאלותנו יתגשמו.

שיהיה בהצלחה!

ובכן מתוך 28 ביציות שנשאבו 23 הופרו, הוחזרו3 הוקפאו 20 אני מרגישה טוב קצת מוזר שאכן יש עוברים ברחם. כעט יש לי ילדים בבית ברחם בהקפאה, אמא במשרה מלאה. כולם מפנקים הבעל, הילדים כל הזמן מתקשרים ודואגים ההורים חברים חברות הביאו מתנות לי ולילד כי הוא חגג יום הולדת בדיוק ביום של ההחזרה. אני מתחילה להתלהב מהרעיון הרבה זמן לא הייתי במנוחה כזו. בנות אז באווירה חגיגית זו מאחלת לכולכן שנה טובה ופוריה אמן אמן אמן ושכל משאלותנו יתגשמו.
שיהיה בהצלחה!
איזה כמות מכובדת של עוברים! מקווה שאלה שברחם יחליטו להשאר שם (או לפחות חלק מהם) ולאחרים עוד תהיה הזדמנות...

העין ה 3

New member
שלום אתי,

שלום אתי,
יבול מרשים ביותר. אני מאוד שמחה בשבילך. אני זוכרת היטב את ההפריה הראשונה שלי. למחרת (השאיבה) הלכנו לארוע משפחתי ואני אמרתי לאחותי: איזה אמא גרועה אני, הילדים שלי שוכבים בתוך צלחת פטרי ואני פה רוקדת ומשתוללת... מאחלת לך שתזכי לפינוק של 9 חודשים ולא רק של שבועיים...

מצב
הנושא נעול.
למעלה