אני כאן אם מישהו רוצה לבוא לצ'וטט
ו ולנטינו לוי New member 9/2/05 #3 נו אז איך היה? מי היה? מה היה? פתרתם את החידה? אני חזרתי לפני חצי שעה ממפגש קומונת יהודה פוליקר בניהולה של שירן(WILLOW) היה מאוד נחמד, בסוף ראינו את יודה, ודיברנו איתו
נו אז איך היה? מי היה? מה היה? פתרתם את החידה? אני חזרתי לפני חצי שעה ממפגש קומונת יהודה פוליקר בניהולה של שירן(WILLOW) היה מאוד נחמד, בסוף ראינו את יודה, ודיברנו איתו
ר רק אתמול New member 9/2/05 #7 היה נחמד-חבל שלא היית... היינו שרית,הילה,הגר,אני ועוד מישהי לא מוכרת שאמרה שהיא אוהבת את גלי הרבה שנים.
היה נחמד-חבל שלא היית... היינו שרית,הילה,הגר,אני ועוד מישהי לא מוכרת שאמרה שהיא אוהבת את גלי הרבה שנים.
ר רק אתמול New member 9/2/05 #9 שרית הזמינה אותה../images/Emo66.gif כשאני נכנסתי לצ'ט זה היה אחרי שפתרו את החידה.
ר רק אתמול New member 9/2/05 #18 הסבר על החידה../images/Emo22.gif המטאטא-מכשפה רוכבת ומעופפת(ממריאה) על מטאטא. התינוק של במבה יש לו תלתל. ומה קיבלנו? עם תלתל פרוע-ממריאה ברוח!
הסבר על החידה../images/Emo22.gif המטאטא-מכשפה רוכבת ומעופפת(ממריאה) על מטאטא. התינוק של במבה יש לו תלתל. ומה קיבלנו? עם תלתל פרוע-ממריאה ברוח!
ו ולנטינו לוי New member 9/2/05 #24 רינה איזו תמונה יפה!!! איפה היא צולמה? ומאיפה הבאת אותה? את סרקת?