אני כאן. סוף סוף המחשב תוקן מהוירוס

אני כאן. סוף סוף המחשב תוקן מהוירוס

מחר זה התאריך הסופי שלי אבל לא ניראה לי שהבייבי שלי מתבנן משהן חוץ מלהמשיך לידחוף לי את הקיבה לריאות. אצלי כבר הכול מוכן לתינוקי החדש וגם הגדול בן שלוש כבר מיתרגש. אני מיתרגשת מאוד כאילו שאני עוד לא אימא. כניראה שכול פעם היא כמו הפעם הראשונה ואני מקווה אפילו שיותר טוב. הפעם הראשונה היתה בקיסרי. בכול אופן היבטחתי לברר על מה שהיצעתם לי שבבילינסון יש המון דעול רעות וזנ באמת נכון. אבל בבהילינסון יש גם הרבה סיפורים טובים ככה שאני ממש מבולבלת וביכלל שמעתי סיפוירים רעים וטובים כימעט על כול מקום חוץ מאשר על תל השומר ששם שמעתי בעיקר רעים. אז אני כניראה בבילינסון ואני מבטיחה לסםר איך היה. מה שבטוח מרוצה אני לא אצא כי אני בחורה די רגישה ואפילו אחרי לידה אחת עוד מיתביישת מכול מיני דברים שקשורים לזה. לתינוק שייולד כבר סיפרתי שלא נעשה ברית מילה. זה מאוד משמח אותי אחרי תקופה ארוכה של מילחמה עים המישפחה והמון בכי. אני בטוחה שעוד לא ויתרו לנו ושרוב המאבקים עים חמתי לפנינו. בעלי לא גיבור גדול ובמיוחד לא נגד אמא שלו אז זה הולך לבוא עלי. לא יודעת מה להגיד להם שיצא הכי טוב . מי שיש לה עצות אני אשמח לקבל. שאלי גם בפורום של ברית מילה. למרות שזה ניראה לי שיהיה קשה בכול מיקרה. ההורים שלי לא יעשו בעיות אבל גם לא יעזרו הם פשוט נורא מבוגרים ודי חיים את החיים שלהם בלי המון קשר עים הסביבה. הם ישמחו בתינוק ודי הוא יכול להיות אפילו נין שלהם. ביי ביי בינתיים.

נירית1

New member
וואו את ממש בסוף איזה כייף לך../images/Emo102.gif

שתהיה לידה קלה. אין לי תשובות לגבי מה להגיד כי כרגע אני שמחה שאני לא בדילמה הזו,שיהיה המון בהצלחה ומחכים לסיפורים.

anat_i

New member
בתור אחת שניהלה מאבקים

בהריון הקודם על לעשות ברית בבית בחוג המשפחה המצומצם או מסיבה גדולה באולם ובסוף הפסידה... (בהריון הזה ויתרתי מראש) - אני ממש ממש לא יכולה לעזור לך, כי המאבק שלך לדעתי הוא הרבה יותר רציני ועקרוני. מצטערת... בכל מקרה - שתהיה לך לידה קלה ובהצלחה!

גם אני ניהלתי מאבקים

רציתי ברית קטנה בלי אנשים אצל אמא שלי בבית. נצחתי חלקית. הברית היתה קטנה אצל אמא שלי אבל ביקשתי בלי אוכל בכלל ושם נפלתי! אחותי וגיסתי הכינו אוכל (נשנושים) שכל קייטרינג היה מתגאה בו. טל

פוגית

New member
כל הכבוד

אני איתך. אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם היה לי בן. נראה לי אבל שהייתי עושה ברית מילה כי בעלי לא היה מקבל את זה. אבל גם אני לא לגמרי שלמה עם לא לעשות ברית כי זה אומר לגדול שונה ואני לא בטוחה שהייתי רוצה להפיל את זה על הילד, כי אין לי מושג איזה תגובות זה יגרור (ואני לא אומרת את זה בתור ביקורת עלייך, אלא סתם מציגה את המחשבות שלי, שבטח גם את חשבת עליהם ויותר לעומק ממני, כי אצלך זה היה באמת רלוונטי). אני מניחה אבל שהייתי עושה ברית כירורגית בלי רב ובלי תפילות. דרך אגב, נראה לי שבעלך יותר גיבור ממה שאת חושבת, כי עובדה שהוא הסכים ללכת איתך ונגד אמא שלו. בכל אופן, נראה לי שאכן ההתמודדות המרכזית תיפול עלייך. אם הייתי במקומך הייתי ניגשת לעזרה מקצועית כדי לקבל ייעוץ ותמיכה וכלים להתמודד (אני מכירה משהי שטובה בדברים האלו). בהצלחה!

למעלה