אני כאן, רק ש..

Navva

New member
אני כאן, רק ש..

כרגיל לא היה לי זמן. השבוע הזמן שביליתי מול המחשב היה להכין מצגת עם התמונות של הבן החדש שלנו. היום היצגנו אותה, במסיבה שערכנו לכבודו
(את הברית עשינו במועד, אצל מוהל רופא, בקליניקה שלו). לסיאמית ומיכל ההריוניות: אני מרגישה קצת כמו אחות גדולה ובעלת ניסיון. אני מקווה שעוד לא שכחתי דברים, ההורמונים, ההורמונים . בקשר לסיכון גבוה: אחת האחיות בקופ"ח במהלך מעקב ההריון (הטקס של שקילה, בדיקת שתן, לחץ דם וכו´) טענה שאני צריכה לעבור לרופא שמתמחה בהריון בסיכון גבוה, בגלל הטרשת, במקרה כמה ימים לאחר מכן הוא קיבל אותי כשהיגעתי עם חשש לדימום (סתם היסטריה פולנית, בהריון ראשון, ולפני סופ"ש), אמרתי לו מה שהאחות אמרה, אז הוא אמר שאצלינו חולות טרשת, הריון הוא המצב האופטימלי ושלא נשקפת סכנה לעובר. לרוב, הגדרה של הריון בסיכון גבוה הוא סכנה לעובר. ד"א אותו רופא, החליט על הניתוח הקיסרי במהלך הלידה, וגם ניתח אותי. בשקיפות עורפית, רואים גוף בגודל 5~ ס"מ, ורואים בו את כל המערכות פשוט מרגש. חזרה לעיסקי טרפצת באחת משיחות הטלפון לפני המסיבה (אישורים) התברר כי גם איתו של אחד החברים של בעלי שיחייה גם כן חולה בטרשת. תכננתי לדבר איתה, אבל היא לא יכלה להגיע. היום באה חברה של אמא שלי שמאובחנת כבר שנים רבות. כל השנים לא ידענו רק אחרי שאמא שלי שתפה את החברות שלה. תמיד היא דורשת בשלומי, זו הפעם הראשונה שנפגשנו מאז שאובחנתי. אמרתי לה שאני מניקה, ושהטיפול התופתי יחכה: כדי שבנות לקטנציק את המערכת החיסונית, מספיק ששלי קצת "השתגעה". באשר אלי אני מתכננת להפגש עם הנירולוג בקופה, ולבצע את כל הבדיקות הנחוצות כדי להעריך את מצבי לפני התור שיש לי באיכלוב. פרוצדורילית רק הוא יכול להפנות לבדיקות. באשר לדר´ צפמן, כאשר היתי מאוזת אחרי הלידה הוא בא לבקר אותי (עם האחיות וד"ר טלינסקי) לא עלה בכלל הנושא. מעניין מה יהייה הלאה. טוב זה סוף המגילה להיום, אז שבת שלום.

RomiVais

New member
היי נאווה ../images/Emo24.gif

כיף לראות אותך פה!!
אני בטוחה שכולם יסכימו איתי, שאנחנו מבינים לחלוטין את חוסר הזמן. יש לך אישור ממני, אז אל דאגה!!
(צוחקת...) מה שלומך? ומה שלום כולם? אני מקווה שכל הבדיקות ייצאו תקינות ומחכה לעידכונים שלך... שיהיה לך סוף שבוע נפלא והמון בריאות ואושר רומי

סיאמית

New member
נאווה´לה ../images/Emo39.gif

אכן, הריון הוא מצב מומלץ ביותר לחולות טרשת ואני באמת מרגישה נפלא חוץ מהעיפות האופינית לרוב ההריוניות, טרפציות או לא טרפציות
אני מצפה בקוצר רוח ליום שני... אז כבר "יגידו לנו אם אנחנו אבא או אמא" כמו שאומר ~א~
ובמילים אחרות, בן או בת!!! איזה מתח!!!! אתם יכולים בשלב זה עדיין להמר... קופות ההימורים פתוחות עד יום שני ב9:30- בבוקר. אני גם מלאת חרדות, כמובן... איך אפשר שלא!?!?! ~א~ שאנן לחלוטין וממש ברור לו שהכל בסדר. הוא צוחק על הבטן הקטנה שלי כי יש בה שתי גומות חן מצחיקות משני צידי הפופיק... כנראה משנים של הזרקת קופקסון באתרים האלו...

RomiVais

New member
דודה רומי לא מהמרת ../images/Emo8.gif

אני כבר מתלהבת מאיך שזה נשמע!! מאז שהייתי בכיתה ג´ רציתי להיות דודה
אני לא מהמרת, העיקר שיהיהתהיה בריא/ה ושאת תרגישי טוב ותהיו מאושרים!!! זה מה שהכי הכי חשוב. מחכה בקוצר רוח לעידכונים המון נשיקות רומי

למעלה