אני כאן...
הגעתי מפגישה "מרתקת"

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

fila

New member
אני כאן...../images/Emo9.gifהגעתי מפגישה "מרתקת"

עם האקסית של בעלי.....

fila

New member
תכף תכף יש לי פגישה ממש עכשיו אני

חייבת להתכונן , אני יחזור עם פרטים AS SOON AS POSSIBLE מבטיחה

fila

New member
טוב הגיע הזמן לריכולים....../images/Emo9.gif

אז פגשתי אותה היום בדיון משפטי - זה לא היה במקרה והאמת היא שהסתכלתי עליה והיא ממש נראתה לי מגוחכת נורא סקרן אותי איך הוא יגיב אחרי שלא ראה אותה מליון שנה בערך אבל לא נרשמו דופק לא סדיר או לחץ דם גבוה כנראה שהיא כבר ממש מאחוריו אני מודה שהפתעתי אותו עם זה שבאתי איתו , כי הדמיון הפרוע שלי עבד שעות נוספות ואמרתי שאני לא יגיד כלום אני פשוט אצטרף אליו בבוקר וככה אם הוא תכנן משהו אז אני יהיה שם ויהרוס לו את התכנונים.... אני יודעת אני חולה בראש אבל ככה זה שיש אקסית "משמעותי" בכל זאת הם היו יחד שנים...

shelycat

New member
כן אבל השאלה שנשאלת היא.....

תסתכלי עליה ותסתכלי עלייך כמו אישה אמיתית ותגידי את האמת : מי צעירה יותר? מי יפה יותר? מי מוצלחת יותר? מי "מסודרת" טוב יותר? מי מאושרת יותר? והכי חשוב עם מי בעלך חזר הביתה? נכון שהתשובה לכל השאלות הללו זהה?

fila

New member
אני../images/Emo9.gif

והייתי כ"כ גאה בו על השינויים החיוביים שעבר מאז שהוא איתי. אני חושבת שהיא היתה מופתעת בעצמה לראות אותו כ"כ שונה ממה שהיה קודם- את האופי השונה היא לא יכולה לראות אבל את ה- look החדש היא בהחלט יכלה לראות ... הוא פינק אותי כל הדרך הביתה(יותר נכון- הוא החזיר אותי לעבודה) ואכלנו יחד ארוחת בוקר מעולה
הוא הרעיף עליי כ"כ הרבה רגש כל הדרך מחיפה לנהריה שכשהגעתי למשרד שלי ישבתי ונשמתי בהקלה אני חושבת שהוא גם מרגיש שהגיע לאיפה שרצה להגיע "לחוף מבטחים" וזה איתי נורא שמחתי גם בשבילי- נורא כיף להיות כ"כ נאהבת וגם בשבילו- אני חושבת שהוא סבל מספיק - הגיע הזמן לנוח.

זיו25

New member
לפעמים אתן כל כך מודאגות

על שום דבר. כשכלב קשור, ברגע שמשחררים אותו - הוא בורח. לעומת זאת, אם מלכתחילה תתנו לו מספיק חבל - הוא ישאר איתכם כל הזמן. עכשיו, לכו תיישמו את זה בבית. זה עובד. שבוע טוב, זיו.

limory4

New member
פגישה

זה לא משנה מי יפה יותר או כל הדברי האחרים שרשמת משנה שהם אוהבים ושטוב לה ושהיא שלמה עם הבחירה שעשתה בחיים

אופה3

New member
שמחה בשבילך שבעלך מרגיש טוב איתך

וטוב שנשמת לרווחה, הרי איתך באמת הוא הגיע לחוף מבטחים לא? אז שיהיה לך כל טוב, וזהו נמחקה האקסית האופה

למעלה