אני כאן
M MrsClitoris New member 7/3/16 #4 אף פעם לא התחברתי לגברים על אופנוע. אולי זה כי אני לא אוהבת ש"מרכיבים אותי על הרמה"   על הלוק המזעזע של המכנסי עור, מגפי עור תנין ומסכת זורו (עלאק באטמן) אני מעדיפה להיות "יפה ושתוקה"
אף פעם לא התחברתי לגברים על אופנוע. אולי זה כי אני לא אוהבת ש"מרכיבים אותי על הרמה"   על הלוק המזעזע של המכנסי עור, מגפי עור תנין ומסכת זורו (עלאק באטמן) אני מעדיפה להיות "יפה ושתוקה"
ד דניאל35אי New member 7/3/16 #7 יש לי משיכה לגברים גברים . נקודה .           ולא הסתכלתי בכלל על הביגוד  
פ פיני סתם New member 8/3/16 #8 הופתעתי מאוד מהנקודה . מעיון בכתוביך , עלה לא פעם שאינך בוחלת באף מין ,זכרי או נקבי.
ד דניאל35אי New member 8/3/16 #9 גם אני הופתעתי שהסקת כאלו מסקנות לא כתבתי שאני נמשכת "רק" לגברים אני נמשכת לכל דבר יפה  
ד דניאל35אי New member 8/3/16 #11 הצלחת לחרמן אותי עם התגובה שלך בואי בואי תאכלי אותי     שלא יגידו שאני מתחרמנת רק מגברים
ק קרן אור קטנה 27 New member 8/3/16 #12 חחחחחחחחח... את מאלו שמרשות לאכול במיטה? למה אני מכינה לנו סעודת גורמה 5 מנות
ד דניאל35אי New member 8/3/16 #13 הזמנתי אותך לאכול אותי לא לאכול איתי !!!     כל עוד אוכלים במיטה בצימר אין לי בעיה לא אני מנקה אח"כ
הזמנתי אותך לאכול אותי לא לאכול איתי !!!     כל עוד אוכלים במיטה בצימר אין לי בעיה לא אני מנקה אח"כ
ק קרן אור קטנה 27 New member 8/3/16 #14 אוף לא הבנת את השנינות שלי... כנראה אני פשוט לא התכוונתי שאנחנו נהיה הסעודה ואת יודעת.. מרשה לאכול במיטה כי שם נהיה.......
אוף לא הבנת את השנינות שלי... כנראה אני פשוט לא התכוונתי שאנחנו נהיה הסעודה ואת יודעת.. מרשה לאכול במיטה כי שם נהיה.......
ד דניאל35אי New member 8/3/16 #15 הבנתי הבנתי אבל ניסיתי להתחכם   אני ואת במיטה שווה כל ארוחה גם ככה אני טוחנת (עוגות) כל לילה לאחרונה ולא תזיק לי קצת פעילות
הבנתי הבנתי אבל ניסיתי להתחכם   אני ואת במיטה שווה כל ארוחה גם ככה אני טוחנת (עוגות) כל לילה לאחרונה ולא תזיק לי קצת פעילות
ק קרן אור קטנה 27 New member 8/3/16 #16 פעילות לא תחסר... לפחות העוגות שוות? בא לי עוגת שמרים או פאי לימון...
ד דניאל35אי New member 8/3/16 #17 בדיוק מה שטחנתי עוגת שמרים .... אנחנו אוהבות את אותו הדבר     אבל עכשיו כואבת לי הבטן