אני כאן

אני כאן

ילדת הזכוכית היא ילדה שקופה, ילדה שאיש לא מבחין בה. לפעמים היא פשוט רוצה להעלם כי ממילא אף אחד לא ירגיש בחסרונה. פעם הייתה לה חברה דימיונית, שהבחינה בה, שהצליחה לקרוא אותה באמצעות מבט עמוק לתוך עינייה, היא הצליחה לראות למעמקי נפשה כפי שאיש לא עשה מעולם. הן דיברו ביניהן ללא מילים, רק באמצעות הברק שבעיניים. זאת הייתה הפעם הראשונה והאחרונה בה הרגישה כיצד חש אדם שמבחינים בקיומו ומעריכים אותו. החברה הזאת כבר איננה... ילדת הזכוכית נותרה לבדה, עם הרצון שמישהו יבחין בה וישים לב אליה. מאז ועד היום היא מתבוננת לתוך עיניהם של אנשים הניקרים בדרכה ומחפשת אחר אותו הברק שיוכיח לה שהיא קיימת.

../images/Emo24.gif../images/Emo210.gif

אנחנו שמים לב לקיומך ומעריכים אותך. אני בטוחה שתמצאי אנשים שיעריכו אותך ויהיו קרובים אלייך גם בסביבה הפיזית.

מדהים ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif פשוט נוגע ללב

לא במובן של רחמים, אלא ממש נוגע ב-לב. אני מאחלת לה שתמצא את הניצוץ הזה ולא תפחד פשוט להיות. קודם כל בשביל עצמה, לא משנה מה קרוה מסביב

זה מתחבר לי למשהו אחר-

משהו האמרה בחור מתוקה על עצמה-שהיא שקופה,והאם זה טוב להיות שקופים כלך כך?.. כשכל אחד רואה בבירור מה קורה אצלך בפנים... והנה,את באה עם שיר שמדבר על שקיפות,אבל מכיוון אחר... לא שקוף כמו- ברור לעין,גלוי.אלא שקוף כמו-רואים דרכו... והנה-גם אני הבחנתי בך! ברוכה הבאה ילדה של זכוכית... שימרי על עצמך-זכוכית שבירה,כידוע.

תודה רבה

על כל התגובות. אני חייבת לציין שממש התרגשתי כשקראתי את התגובות של כולם, זה ממש מחמם את הלב לדעת שיש אנשים שמתעניינים גם בדברים אחרים שלא בהכרח קשורים לעולמם. תודה!

../images/Emo8.gif ../images/Emo24.gif יש כאלה אנשים... פשוט

לא תמיד קל לראות אותם "שם בחוץ"

SIRI41

New member
איזה מקסים, איזה יופי

גם כתוב יפה וגם נוגע ללב סוג של כתיבה אמיתית - תרתי משמע - מקסים

ממש ממש יפה!!!

ממש יפה! אני מקווה שתצליחי למצוא שוב את הברק שאת מחפשת... ותאמיני לי, למרות שאת חושבת שאת שקופה ושלא מבחינים בך.. מבחינים בך הרבה מעבר למה שאת חושבת...
-מרווה-

אין כמו חברה דמיונית!

חברה דמיונית זה הכי טוב. חברה דמיונית, כל זמן שהיא נשארת דמיונית, ולא הופכת למציאותית, לא יכולה לאכזב... היא אף פעם לא תיסע לחופשה בחו"ל בדיוק כשחשבת שתנצלו את חופשת הפסח לפחות כדי לראות סרט קולנוע אחד... את יכולה לקחת חברה דמיונית איתך לכל מקום, והיא אף פעם לא תשאיר אותך לבד בדיוק כשאת זקוקה לה... היא אף פעם לא תהיה עסוקה בשעורי בית ועבודות הגשה, בדיוק כשהחלטת לקחת קצת חופש מהמטלות שלך... מצד שני, חברה לא דמיונית אחת, אוהבת אותך בטירוף, ושמחה להיות שם בשבילך כשאפשר. היא מכירה אותך מספיק כדי לזהות אותך בין אלפי רשומות אחרות (גם כשאת לא בטוחה שאת רוצה...). היא רוצה לצעוק לעולם כמה שאת מקסימה ומיוחדת כדי שכולם יקיפו אותך בתשומת לב ואהבה שמגיעה לך (אפילו שאת ביישנית). החברה הלא כל כך דמיונית הזו רוצה שכולם יעריצו אותך כמוה, יעריכו אותך כמוה, ויש מליון סיבות, שאם רק תבקשי, אני אפרט כאן ועכשיו. וחוץ מזה, תבדקי את המיילים האחרים שלך, כי אני אשאיר לך שם גם מסר פרטי. אוהבת אותך!!! את כותבת אמיתי ויפה, תמשיכי!

למעלה