אני כבר אחרי הניתוח!!!

nony4

New member
אני כבר אחרי הניתוח!!!

שבוע שעבר ביום שלישי עברתי ניתוח ביריכיים והרמה והגדלה של החזה
עדיין עם נקזים, התאוששות הרבה יותר קלה מבטן הקפית
מקוה להוריד נזקים ביום רביעי

Skaat Girl

New member
אני אשמח לשמוע קצת יותר פרטים

כשתרגישי טוב ויהיה לך כוח לספר.
אני גם מעוניינת לעשות בדיוק עת שלושת הניתוחים
שעשית.

החלמה מהירה וקלה שתהיה לך

גברת ע

New member
אומנם לא שאלת אותי אבל עונה

אני עשיתי בטן מורחבת + ירכיים + חזה מיד אחרי ראש השנה וחזרתי לעבודה חלקית בשבוע שאחרי סוכות, שבוע אח"כ כבר התחלתי לחזור לעבודה ולו"ז מלא (מינוס יום ביקורת וטיול שהיה באותו שבוע), היום (5 שבועות אחרי הניתוח) אני חזרתי לעבודה מלאה, אני עובדת בעבודה משרדית.

ליבי3617

New member
כל הכבוד לך

ירכיים הם הפחד שלי, אני אהיה כנה.
בכל זאת.. בלוטות לימפה וכאלה.

איך את מסתדרת?

גברת ע

New member
מה מפחיד אותך בזה?

סתם מסקרן אותי, כי האמת אני לא חשבתי על הדברים האלו יותר מידי, ידעתי ולקחתי בחשבון שיש סיכונים כמו בכל ניתוח ועוד אבל אמרתי לעצמי שזה פשוט משהו שאני חייבת לעשות

ליבי3617

New member
כי ראיתי מקרוב סיבוך

והבנתי מרופאים ששאלתי שזה אחד האיזורים המסובכים (ירכיים פנימיות).
בגלל בלוטות הלימפה שבהן.

אממה, האיזור הזה הוא הכי בעייתי אצלי מבחינה קלינית - זה האיזור שעליו קיבלתי את אישור הקופה, כמה קשה שזה לא יהיה ישר נתנו לי.

אני אשמח לטובת העניין לשמוע את החוויות החיוביות שלך.
עשית את כל הירך עד הברך או רק למעלה?

גברת ע

New member
מודה ומתוודה שלא התעניינתי ושאלתי על הבעיות

ידעתי שיכולות להיות (לא כלכך על בלוטות הלימפה) אבל כמו שכתבתי קודם ידעתי שזה משהו שאני צריכה לעשות ושמפריע לי ביום יום.
גם פה זה לא קל אבל לא כואב נורא, יש לי צלקת מהמפשעה לא עד הברך אבל כמעט (שלחתי לך תמונה בוואטס אפ - לא לדאוג לא משהו חושפני או מגעיל, רק שתראי עד איפה), הצלקת עם פלסטר שמתקלף לבד עם הזמן ועוזר לצמצום הצלקת + האזור עד לאחרונה היה מאולחש ועדין יש אזורים מאולחשים. ככל שעובר הזמן יותר קל ונוח להתנהל עם זה .
קצת מוזר לי עכשיו שמותר לי להיות כמה שעות ביום בלי המחוך, קשה לי עם התחושה של עור על עור במיוחד שיש שם צלקות טריות, אז אני שמה טייץ קצר אבל סה"כ בסדר גמור.
אשמח לענות לך על עוד שאלות בנושא, פשוט לא יודעת מה בדיוק תרצי לשמוע

nony4

New member
ליבי צודקת

האיזור הזה מאוד מסובך לניתוח יש המון סכנות אבל תודה לאל אני בסדר, כנראה שעברתי את הניתוח בשלום..חחחחח
אני שבועיים אחרי, עדיין עם הנקזים, מוגבלת בתנועה, ללא תחבוושות או פלסטים כי כבר הסירו אותם
הקופה אישרה לי את הניתוח יומיים לפני שביצעתי בפועל אך הם אישרו אותו בבית חולים מאיר ואין מצב שהייתי מבצעת אצל רופא אחר.
הצלקת ממתחת לברך עד למפשעה ומתחברת עם התפר של הבטן.. אומנם ארוכה אך למזלי אני מצטלקת יפה... זה יהיה יפה בעתיד... כרגע עדיין מאוד נפוח, בצקות ונפיחות

למעלה