אני כבר בוכה איתה כואב לי הלב עליה..אני מאחלת

אביבה75

New member
אני כבר בוכה איתה כואב לי הלב עליה..אני מאחלת

לכל מי שצוחק עליה בפורום וגם בבית שיעבור על בשרו את מה שהיא עוברת שם עד היום לא הפך כושי עורו ונמר חברברתיו כדי להישתנות הם עדיין לא נירגעו ומהבוקר הם כבר החלו לרדת עליה וכואב לי הלב ושתבינו טוב טוב טוב היא לא הפיבוריטית שלי בכלל . אבל היא קודם כל בן אדם. שיהיה לכולם שבת שלום ומבורך.

אביבה75

New member
מוטי היא קצת מרימה את הראש וכולם מתנפלים עליה

כאילו היא איזה שהוא חייזר ואני אמא לילדים בערך בגילה וזה כואב לי לראות את זה יכול להיות שיש לה אולי בעיה חברתית אני לא פוסלת את זה אבל אנחנו נחשבים לעם רחום וחנון ואני לא רואה את זה פה וחבל.

CARMELITO7

New member
מראה מראה שעל הקיר למי הלשון הכי ארוכה בעיר

לאתי קודם פוגעת מקללת מעליבה וצועקת מתמוטטת
אחרי זה
ואז מלקקת (לדניאל) לענת ולכל מי שהיא רק מוצאת לנכון כפרה כפרה חיימי נשיקות ועד בוסה אהה כן וענבר ה בייתה די מזמן אפשר היה לראות שהיא ה"קרן" של הקבוצה השניה והיא מחליטה ואז ענת ואיילת בעקבותיה מהרגע שעשתה חרם על עדי כי"הצחוק שלה מעצבן אותי" גם ענת ואיילת התרחקו מעדי כעת שהחליטה להתקרב לבנות ה"אלפא" הן אחריה נראה לי שאורטל נשארה היחידה הנורמלית ליז מסכנה אם תצא השבוע ונראה שכך וואי וואי מה שמחכה לה בחוץ

הפסיכופטית החולנית הזו

מהשבוע הראשון הסיתה את כל הבית נגד אורטל כי היא התנשקה עם איתן וכינתה אותה צבועה כשלמעשה היא בסך הכל קינאה בה. ואז איתן עבר לנשק את דניאל והפסיכוטית ליז שוב התחרפנה והסיתה את כל הבית מול דניאל ומול איתן והציגה אותם כאנס וכנאנסת.. ותריצה הכל שוב כמשהו שקרה לה בעבר שוחחה עם לירון לירון פתחה את הלב ודיברה על הסכסוך עם אתי ליז ניחמה אותה ואז יצאה מהשירותים ורצה לספר לאתי ולכלכלך על לירון מה שקרה אחר כך.. הוא הבלאגן הנוראי שהיה שם להמשיך? יש לה בעיות נפשיות עמוקות היא לא בסדר.. הבחורה מציגה עצמה כעורכת דין או וואטאבר שחושבת שעל שלטים מטופשים של הפגנה צריך לרשום זכויות יוצרים פסיכופטית שצריך לשלוח אותה החוצה מהווילה בחזרה לחינוך האוקראיני.רוסי.סובייטי של ההורים שלה

Klayhamn

New member
../images/Emo6.gif אהבתי ש...

זכרת את עניין זכויות היוצרים... אותי זה ממש הצחיק בזמנו אני נוטה להסכים שהיא לא לגמרי בסדר בראש... אני מאוד סקרן לשמוע אבחון פסיכיאטרי מקצועי של מצבה הנפשי

niva99

New member
למעשה לליז ולאתי יש קוי דמיון משותפים

כל אחת בצד הנגדי על קו הרצף. האחת היסטרית ומזייפת התקפי חרדה - כשמהצד השני היא ביצ' שלטת. והשניה דכאונית / קורבנית אך גם רכלנית. כך ששום דבר לא מוחלט כאן.

איציק911

New member
ניבה את שפויה?ליז מקסימה משכילה

ליז משכילה בעלת קריירה ואתי חייה באשפתות ליז מדברת בשפה יפה ואתי מדברת לא מובן איזה מכנה משותף?????אולי לך יש מכנה משותף עם אתי

למעלה