אני כבר גדולה מדי בשביל הודעה כזו

michelle2113

New member
אני כבר גדולה מדי בשביל הודעה כזו

אבל זה לא עוזב אותי. אני גם חושבת שאני יודעת מה אני צריכה לעשות, אבל זה תהליך ארוך ולא יפתור לי את הבעיה, לפחות באופן זמני. אני מקנאה באחותי. היא קטנה ממני ב-5 שנים. יש לה גוף נשי כזה, היא גבוהה ממני, ולטעמי גם יפה ממני. היא קיבלה צבעים שונים ממני (בהירים) שמבליטים אותה. בתור אחת שיש לה המון צורך לבלוט ולמשוך תשומת לב- היא 'לוקחת' לי את הצורך הזה... היא משחקת (מגמת תאטרון), ושואפת להגיע רחוק.. ואני, כנראה, מאמינה שהיא תצליח. היא מוציאה ציונים טובים, היא טובה אל כולם, מתיימרת להיות מושלמת.. לפעמים היא מתהלכת בבית במעין טיזריות כזו (ככה זה נראה לי לפחות)... היום יש לה צילומים לאיזו מספרה. נמאס להיות מאחוריה.. בקיצור, היא עוקפת אותי. אני לא מסוגלת לתחרות הזו.. אני יודעת, אני לא אוהבת את עצמי גם ככה, וזה פשוט לא תורם לכלום. ונעזוב את כל ה'מה לעשות, היא יותר ממך, תקבלי את זה ותעברי הלאה'. אני רוצה לפרגן לה. אני רוצה לדעת לשמוח בשמחתה. אני רוצה שמצב הרוח שלי וההערכה עצמית שלי לא תושפע ממנה ומה עובר עליה! אני מניחה שאני סתם מקטרת, כי אני יודעת מה אני צריכה לעשות, אבל תהיתי אם יש פה עוד כאלה או כאלו שיוכלו לפחות לעודד אותי באופן זמני..?

Russet

New member
לעודד בהחלט כן,

תראי- גם לי יש אחות בהפרש של 4 שנים,היא מבחינתי המוצלחת יותר, עם ציונים טובים יותר, עם ראש על הכתפיים, מתוקתקת כמו שהיא רוצה ולאחרוה בזכות קורס הקצינים גם בנאדם יותר טוב. פעם ממש קינאתי בה על המראה החיצוני שלה עד שבגרנו וגיליתי שהיא לא מתה על איך שהיא נראית ומוצאת פגמים שלדעתי לא קיימים. הקנאה הזו הפכה לחברות ממש טובה לשמחתי ואני יודעת שלי יש את הייחוד שלי בבית- אמא שלי מחכה לי בכיליון עיניים שאבוא ואעשה לה רעש ובלאגן בבית כי רק כשאי שם היא מרגישה שהבית חי ולאחותי יש את הייחוד שלה וזה בסדר גמור, לא סתם היא אחותי הקטנה. שיהיה בהצלחה =) תמיד תזכרי שבסופו של דבר כל אחד מקבל איכויות שונות וגם אם לא רואים את זה- לכי תדעי, אולי היא מקנאה בך כמו שאחותי קינאה בי במשך שנים ולא ידעתי?

אני גם תמיד קינאתי באחותי ש"הכל מצליח לה"

וואלה, התבגרתי והבנתי שלא הכל באמת מצליח לה ואני פשוט קינאתי בה ולה כי רציתי להיות כמוה או אפילו יותר טובה, מעין תחרות כזאת- כך שבהחלט מבינה אותך. לשנות אותה ולגרום לה לא להצליח זה לא הפתרון, אלא לעבוד על עצמך- לחשוב מה היית רוצה לעשות, בלי קשר לאחותך ולעבוד למען המטרה הזאת.

למעלה