אני כבר חצי שנה בקפוארה

אני כבר חצי שנה בקפוארה

ועדיין מתקשה במיאלואה צקומפסו(אני מקוה שאני מאיית נכון) הקושי מתבטא א.בזה שכמעט בכול מיאלואה אני נופל בסוף ב.הרגל שבועטת מתקפלת לי וקשה לי להחזיק אותה ישר במהלך הבעיטה..! מי שיש לו טיפים אודה לו מאוד..!

לקח לי זמן...

פשוט תעבוד על זה הרבה. ותעבוד על מיקום הידיים הנכון. זה משפיע המון!! בעניין הרגל שמתקפלת תנסה לבעוט לאט ולהחזיק את הרגל. זה קשה אבל זה אימון טוב.

לא שאני מושלמת בזה,

אבל נסה ממש לחשוב על להשאיר את הכף רגל בפלקס. זה מאוד עזר לי.

Forever NemeSh

New member
מבט קדימה כל הזמן, פלקס ברגל

שיפרו לי את הבעיטה פלאים.. עבודה על הכוח והגמישות ברגליים. עדיין לא מושלמת בזה, אבל זה עובד.

ailag

New member
ירח מחוגה

(מיה לואה ג'י קומפסו - חצי ירח של מחוגה אאל"ט) עקרונית כשאני רואה אצלנו אנשים שנופלים בסוף משהו זה בד"כ כי הם לא מרימים את הידיים בזמן. בד"כ זה מישהו שעושה אאו ואז אחרי שכבר נחת נופל על התחת - זה כי הם משאירים את הידיים דבוקות לרצפה בלי לשים לב. מתי מרימים את הידיים? העלייה ממיה לואה "סטנדרטית" (בסיסית?) היא כמו נדנדה לשניים: יש פחות-או-יותר קו ישר בין הידיים לרגל, כשזו יורדת אלו עולות. חוץ מזה, כשאתה מתאמן אל תמהר יותר מדי. אתה רואה אנשים "יורים" אותה, אבל היא צריכה לעבוד בכל מהירות, עם ההסתייגות שכשהיא איטית לפעמים אין מספיק תנופה לסיים אותה. אבל עדיין, אם מתאמנים בה לאט זה עוזר לטכניקה.. באנגולה יש בעיטה בשם אחר שהיא תכלס זאתי, אבו ג'יהיה (???) שהיא מיה לואה נמוכה מאוד ודי איטית, תלוי בקצב המשחק. אז בגלל שאין תנופה לפעמים מזיזים את הידיים על הרצפה כדי לסובב את רגל הציר. נסה את זה כשאתה מנסה לבעוט לאט. וחוצמזה, צריך לסיים בג'ינגה (שוב, את הבעיטה הבסיסית. אח"כ יש אלתורים) ואם זה לא עובד לך, ודא שבאנטרדה הרגל שנכנסה היא קצת אחרי השניה, כלומר שאתה רחוק קצת יותר מ 90 מעלות מפרללה. זה עוזר לכוון, וזה גם עוזר להצליח את הבעיטה :) בהצלחה..

ailag

New member
אני תמיד נואמת..

אבל תמשיכי להתחנף. זה אכן יקנה נקודות. טיפ: מתנות מקנות יותר נקודות.

wolfeyes30

New member
כמה דברים

מילואה טובה לא צריכה תנופה, אפשר להוציא ולסיים אותה לאט, ונכון זה משפר את הטכניקה. עדיף לסיים את המילואה באסקיבה או לפחות להיות ממש מוכנים לאחת, סיום של בעיטות בד"כ זו מצב טוב לקונטרה. אולי זה שונה ב CDO אבל באבאדה אבו ג'יהיה זה מילואה בלי ידיים, היא מהירה. מה שתיארת נשמע כמו הסטירה ג'י קוסטה. טיפ נוסף, ככל שהידיים יותר קרובות לרגל ציר יותר קל להרים את הבעיטה גבוה ויותר קל עלות ממנה, עניין של מנוף.

wolfeyes30

New member
פצוע טיפה ../images/Emo10.gif

אבל בקרוב אני אתקמבק
את בסדר? מתאמנת? יש בכלל מישו מהקבוצה בארץ?

Forever NemeSh

New member
למה שלא יהיו?

אני מתאמנת.. האמת שהשבוע היו לי כמה ימים צולעים (סובבתי את הקרסול והייתי קצת חולה) התחלתי לעבוד במשרד עו"ד בת"א ו... למה שלא יהיו בארץ אנשים? איזאקי לא נסע בסוף. יש כמה שנסעו אבל לא צריך להסחף. Come Back We miss you

saroba

New member
האימונים ריקים אז?

(מה שמזכיר לי שצריך לחזור להתאמן)...

למעלה