אני כבר יודעת מה יהיו התגובות מראש

youngG

New member
אני כבר יודעת מה יהיו התגובות מראש

אבל...... אבקש את עצתכם בכל מקרה: לאחר נסיונות חוזרים וכושלים להפחית במשקל החלטתי לבצע דיאטת כסאח קצרת טווח רק בשביל הסיפוק המיידי ולאחר מכן דיאטה שנבנתה ע"י דיאטנית מוסמכת(יש לי תור כבר ביום ראשון). וכך מצאתי את עצמי פוצחת בדיאטה המבוססת על קפה בלבד, כך שמיום א ועד היום (יום ו')לא אכלתי כלום (היום אכלתי פרוסה פיצית של עוגה בשביל לקבל קצת גלוקוז).אני מודעת לנזקים ש"הרעבה" שכזו גורמת ועם זאת עדיין בחרתי בדרך זו.השאלה שלי היא:באחד הימים הבאים קרוב לוודאי שהירידה במשקל תעצר עקב תגובת הגוף למחסור בקלוריות.מה עלי להתחיל לאכול כדי למנוע עד כמה שניתן את העצירה?

לא נראה לי שאת באמת יודעת!

את לא באמת יודעת מהם הנזקים של ההרעבות האלה ויותר מיכך החוסר אפקטיביות מהענייןשום שומן אמיתי לא יורד מדובר בירידה של נוזלים וירידה בחילוף חומרים מה שיגרום לך בעתיד לא לרדת במשקל! עכשיו מה עשית? הורדת במשקל הגוף בשוק! הוא מתחיל ללמוד לאגור קלוריות ברגע שאת הולכת לדיאטנית (בשבוע הראשון לפחות) תעלי הכל חזרה היא הרי תתן לך תפריט מבוקר... ואז מה יצא לך מהצום הזה? תראי מה כתבת: "באחד הימים הבאים קרוב לוודאי שהירידה במשקל תעצר עקב תגובת הגוף למחסור בקלוריות.מה עלי להתחיל לאכול כדי למנוע עד כמה שניתן את העצירה?" את חיה בסרט! איזה ירידה? את לא תורידי אם תמשיכי לשחק ככה בגוף שלךאדם שלא אכל שבוע ואז יחזור לתפריט סביר מה באמת נראה לך שיקרה? מקווה שתלכי באמת לייעוץ ותסבירי לדיאטנית כל מה שעשית זה לא יהיה קל לרדת בהתחשב בעובדה שניסית עוד הרבה "דיאטות" אולי תשלבי פעילות גופנית? אני הייתי הבנאדם הכי אנטי כשאומרים ספורט לידי... העדפתי כמה שפחות לאכול כמה שיותר מהר לרדת וזו א-ש-ל-י-ה זה בדיוק ההפך ממה שרוצים להשיג והבנתי זאת על בשרי נפתחתי לספורט והאכילה הנכונה באה יחד עם זה... פתאום זה כבר לא לחוץ לרדת עוד שבוע שבועיים זה החיים אפשר גם חודש לא לרדת במשקל! קחי תזמן זה עדיף ככה את תהיה רזה באמת! ולא לשתי דקות בהצלחה!

חיים ללא אוכל

אי אפשר להיות בלי אוכל, וזה את כבר יודעת. זאת התגובה הראשונה והאמיתית שתקבלי. תתארי לך שכשתהיי פעם אמא והבת שלך תפסיק לאכול ותשתה רק קפה, מעניין מה תגידי לה את? לגבי שאלתך, הרי אחרי שאת מרעיבה את עצמך, לכל דבר שתוסיפי ל-0 קלוריות שאת אוכלת עכשיו תהיה משמעות. לכן דיאטת רעב בתור פתרון להרזיה הנה פתרון די מתופש, בלי לדבר עת הנזקים. תחשבי על זה, תהיי חכמה, תוסיפי בהדרגה את האוכל, הכי טוב להוסיף כל 3-4 שעות מעט, כמו פרוסה על ממרח, או גביע יוגורט, או ביצה, וכדומה, (לא עוגות ועוגיות, אותם את כנראה אוהבת) בתוספת ירקות, בהתחלה בכמות קטנה, ותראי איך את יוצאת מהמצב הזה.

למעלה