אני כבר כחודשיים בתחום הגראפיטי תגידו אם התקדמתי... אני מבקש את הטויז לא להטעות אותי סתם בבקשה
K KoLoNkA New member 3/12/07 #1 אני כבר כחודשיים בתחום הגראפיטי תגידו אם התקדמתי... אני מבקש את הטויז לא להטעות אותי סתם בבקשה
B Basic3 New member 3/12/07 #2 פשוט תמשיך לעבוד. אל תעלה כל סקיצה שלך, תעלה סקיצות שאתה חושב שטובות שעליהן כדאי שיעירו לך עליהן, ורק אותן תעלה.
פשוט תמשיך לעבוד. אל תעלה כל סקיצה שלך, תעלה סקיצות שאתה חושב שטובות שעליהן כדאי שיעירו לך עליהן, ורק אותן תעלה.
K kros32 New member 4/12/07 #7 אולי יש משהו אבל זה לא קשור אם מזכיר או לא מזכיר יש פה הרבה דברים לא נכונים מבחינת ציור החצוצרה הפנים העיניים....אממ האמת בערך הכל אבל שמע...אני לא מומחה לציור אולי אני מצייר פה ושם אבל אני יותר מתמקד בציור גראפיטי אז תשאל פה מאנשים שכן מבינים
אולי יש משהו אבל זה לא קשור אם מזכיר או לא מזכיר יש פה הרבה דברים לא נכונים מבחינת ציור החצוצרה הפנים העיניים....אממ האמת בערך הכל אבל שמע...אני לא מומחה לציור אולי אני מצייר פה ושם אבל אני יותר מתמקד בציור גראפיטי אז תשאל פה מאנשים שכן מבינים
E Esowck01 New member 4/12/07 #8 ... אין שום היגיון בפנים שלו ובידיים.. וזה גם לא לואיס..אם לא היית אומר לא הייתי מנחש בחיים. עדיף שים סימפלים שלך, בזה אתה באמת מתחיל להשתפר.
... אין שום היגיון בפנים שלו ובידיים.. וזה גם לא לואיס..אם לא היית אומר לא הייתי מנחש בחיים. עדיף שים סימפלים שלך, בזה אתה באמת מתחיל להשתפר.