אני כבר כמה פעמים מנסה

ittaih

New member
אני כבר כמה פעמים מנסה

לשלוח תמונות של הקופסא מהבוקר, וזה בעיקר כדי לנסות את ההעברה מהמצלמה לפורום. בינתיים לא הצלחתי. אולי עכשיו? צריך לציין כאן תודה רבה לגילה על הסרט של מייקל סנדרס שהיא הפנתה אליו לפני כמה זמן, כי מאז שראיתי אותו אני עושה את הקופסאות עם הכפתור...

ittaih

New member
או, סוף סוף זה הצליח!

ואם כך, התמונה הנוספת (שבה רואים את ה"שתי קומות")

גילה או

New member
יופי -תתחדש על המצלמה

לגבי המכסה עם הכפתור -לא בטוח שהוא יפה יותר מהגרסה הקודמת אז אל תקפל רק כאלה עם כפתור..... לגבי קופסאות מנייר אחד הנה הקופסה האחרונה שקיפלתי - מסו משולש .הוראות כאן.הקישוט רעיון שלי.

ittaih

New member
תודה. באמת חידוש נחמד (המצלמה)

וזה בכלל כיף שהבנתי פחות או יותר איך לשלוט על הכובד של הצילום כדי שזה לא יהיה כבד מידי להעברה. באשר לקופסא המשולשת - אני צריך עדיין להתרגל לעובדה שמתחילים ממשושה ולא מריבוע או מלבן, אבל כמובן שהקופסא יפיפיה ובטח אנסה לקפל אותה וגם להבין איך עשית את המכסה. זה קשה? ובקשר ל"כפתור" - בינתיים אני מוצא אותו יותר אלגנטי מהסיומת שעשיתי עד היום, כך שנראה לי שבקרוב אשאר איתו (כמובן שאני לא שוכח את האפשרות האחרת, ואולי באמת אחזור אליה לפעמים). בקופסא המסויימת הזאת אולי זה לא נראה כל-כך טוב, אבל בקופסאות אחרות שהכנתי (הכל בחנות כרגע, אבל בטח עוד אציג צילומים שלהן) זה נראה לי עדיף.

למעלה