אני כבר לא בתולת OPI :)

אני כבר לא בתולת OPI :)

היום הגיעו משפחה מאמריקה והביאו לי 3 בקבוקי OPI חדשים ומתוקים. ואני? אין מאושרת ממני. בלי קשר,הלכתי עם אמא לסופר. והיה שם סטנד של TOP BEAUTY , והתחדשתי בשלושה גוונים חדשים שלהם. סה"כ-6 לקים היום!! נשבעת לכן,זה אושר שלא ניתן לתאר. בעיקר בגלל שקיבלתי 3 OPI במכה. :) תמונות בקרוב מאוד!

sHiR TaDmOr

New member
איזה יופי, תתחדשי!

מחכה לתמונות. אפשר שמות בינתיים?

בוודאי :)

הראשון-teal we meet again. השני- curve-aceous השלישי- הוא טופ קואט עם מעין "קונפטי" בצבע זהב. את תביני כשתיראי תמונה :) וקוראים לו only gold for me top coat.

iefrat

New member
../images/Emo160.gif החבילה הגיעה, איזה כיף לך תתחדשי!!!

מחכים לגוונים רשמים ותמונות? (נותרתי אני בתולת OPI ו ESSIE כאחד...- רק לעת עתה)

ענבל30

New member
גם אני אני בתולת OPI ו ESSIE

ועוד אי אלו חברות
אבל זה צפוי להשתנות בקרוב

חופה241

New member
באיזה סופר

מצאת את ה TOP BEAUTY מחפשת איזה גוון שלהם איפה ניתן להשיגם ?

סקרמנטה

New member
טופביוטי בת"א יש בשוק בצלאל ובתחנה מרכזית

חדשה מול מקדונלדס. בשוק בצלאל בסלסלאות, ובמרכזית בסטנד גדול. נראה לי שבשניהם יש יותר לקים כהים (ויפים) מאשר בהירים. בשניהם המחיר 5 ש"ח ליחידה ואפשר גם לנסות.

סקרמנטה

New member
אגב, ../images/Emo18.gif אם קונים מסלסלאות

להיזהר לא להישען על הדפנות שלהן כי הן מרוחות בלקים טריים... וגם, לא לסמוך יותר מדי על המספרים שעל הבקבוקים!

Angel Of Moon

New member
שמחה בשבילך !

מתי יבוא יום ואני אתחדש בלקים מחו''ל ?! בכל מקרה.... מה עם קצת תמונות להשוויץ?

נתחיל עם OPI..

אז כמו שכבר אמרתי,קיבלתי 3. מימין-לק כחול כהה..עם שימר טורקיזי עדין כזה. פשוט מהמם. נשבעת. וכמו שכבר אמרתי השם שלו הוא :Teal we meet again באמצע- מעניין שכמותו :) Top coat עם מעין קונפטי של זהב בתוכו. הוא מעניין,והוא נחמד. ואני אוהבת זהב :) אז שמחתי לקבל אותו. ושמו: Only gold for me top coat. משמאל- לק אדום..עם שימר שאנילא מצליחה לקלוט מה הוא. יש מצב שיש בו טיפה זהב. לא יודעת. אולי במריחה אני אצליח להבין. אבל גם הוא..אלוהי. וקוראים לו : curve-aceous כאן זה שלושתם עם תאורת פלאש :)

טופ ביוטי :)

מימין-כתום ניאון
מספרו 248 באמצע-ורוד עדין וקרמי
מספרו 38 ומשמאל-סגול שהתאהבתי בו ממבט ראשון
ומספרו 94

danra

New member
../images/Emo99.gif מהמם!

תתחדשי על הכל! מחכה לסווטצ'ים

למעלה