אני כבר לא יודעת לאיזה הפגנה ללכת....

151009

New member
אני כבר לא יודעת לאיזה הפגנה ללכת....

בעלי סטודנט לרפואה ,דירה ממש לא באופק , לכל המתייפיפים אז אני לא גרה בתא גרה במקום קטן וגם אז בקושי מצליחים לחיות בכבוד .... הנינגה שלי בן שנה ותשעה ובכל יום אני צריכה ללדת אייך למען השם זוג צעיר שעובד אגב אני במשרה מלאה ++ עובדת בתא מבזבזת שעתיים נסיעה ביום לפחות בשביל שכר דירה ״נורמלי״איפה מסגרות לילדים ,איפה ויתור על בעל שעושה תורניות לילה ... בשביל שכר עלוב עלוב בקיצור לאיזה הפגנה ללכת ?של הרופאים ,של הדיור ... נמאס לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hen1xc

New member
לכי לגור אצל ההורים

תחסכי כסף את ובעלך אז שתבססו את מצבכם הכלכלי למה לחיות מהיד לפה? תגורי אצל ההורים זו לא כזאת בושה העיקר שיהיה לילד שלכם מקום טוב לגור בו

לילי301

New member
ומי אמר שלהורים שלה/שלו יש מקום..

או סבלנות או כסף לממן אותם ואת ילידהם? לא נראה לי שלכל זוג מבוגרים במדינת ישראל יש משכורת ספייר או יחידת דיור לילדים.

hen1xc

New member
וילד שלא רואה הורים בבית

זה יותר טוב? אם מתחלקים בהוצאות הבית הם וההורים אחר כך זה יוצא יותר זול סבלנות? אפשר להביא מטפלת או לשים את הילד בצהרון אבל שההורים לא יסבלו מבין את הקושי והמאמץ בלהביא פרנסה אבל כשיש ילד הוא כלול בשיקולים ולפעמים תתייעצו עם ההורים שלכם לפעמים הורים יכולים לעזור לכם אתם לא חייבים להוכיח שאתם עצמאיים בני 30

hen1xc

New member
מה עדיף?

לגדל ילד בתנאי הזנחה שכמעט לא יראה דמות סמכותית בבית או יגדל בקרבת סבא וסבתא שלו ותאמיני לי הורים בפנסיה בשנה הראשונה עוד נחים אבל בשאר השנים הבאות הם פשוט משועממים ואני יודע זאת כי אני מכיר את סבתא וסבתא שלי ושומע סיפורים על אחים שלהם ויש לנו משפחה ענפה ולא רק משפחה גם על חברות מהעבודה של אמא שלי שהן עכשיו פנסיונריות

151009

New member
בוא נכנס לפרופורציות ....

ראשית אני לא יודעת איפה אתה חיית אבל ההורים שלי ממש לא בפנסיה ולא נראה לי שבגיל שלנו הם עוד צריכים לפרנס ..למה בגלל שהמדינה שלנו היא מדינה שדואגת לעשירים בלבד?? שנית הילדים שלי רחוקים מהזנחה מאיפה בכלל הבנת את זה אני רק לא חושבת שזוג שעובד במשרות מלאות מביא רנסה ,משרתים במילואים ,בעלי תארים ומקצועות ,משלמים מיסים וממלאים אחרי החובות אני שולת איפה הזכויות ???? איפה הממשלה? איפה תמיכה מאנשים כמוך ????

דנה1982

New member
מסכימה איתך לחלוטין ../images/Emo45.gif

היום התחלתי שבוע מילואים ובדיוק על זה חשבתי - אני עושה מילואים, משלמת מיסים (יותר מ-1000 שקל בחודש אוטומטית נמחקים מתלוש השכר), גוררת הלוואות סטודנטים (שלא ירמו אתכם - ההטבות לסטודנטים בהלוואות זה פיקציה) ובסופו של דבר אין לי שום הטבה. בכלום. הדיון הוא לא סביב שירות בצבא או לא, אבל זו דוגמה נהדרת אחת מני רבות - למה אני, שעשיתי שירות מילואים מלא וגם נקראת למילואים 4 פעמים בשנה כל שנה ב-9 השנים האחרונות - לא מקבלת שום זכות? לא חסרים אנשים (לא ניכנס למי הם) שלא עשו צבא (אני לא מדברת על סיבות רפואיות) וגם כאלה שעשו ולא עושים מילואים (גם אלה שאמורים לעשות ועדיין מוציאים גימלים או מבטלים מכל סיבה הזויה אחרת) ועדיין אין לי שום הטבה מולם. אז התשובה לשאלה שלך היא כואבת ופשוטה - אין זכויות. במדינה הזו יש רק חובות.

יש לך את זכות השתיקה

כל השאר מותר רק לאוכלוסיות אחרות, שמתפרעות אם גוזרים תלתל משיערן... ואנחנו? מקצצים לנו את הידיים והרגליים וניתן למדינה הזאת גם את הלב.

דנה1982

New member
ההורים לא צריכים לממן את הילדים

לא כל החיים ובטח לא כשהילד נשוי (ועוד עם ילדים). ההורים שלי עבדו כל החיים מאוד קשה, אימא שלי מעולם לא נשארה בבית מעבר ל-3 חודשי חופשת הלידה (ואנחנו 3 ילדים) ואין שום סיבה שהיא תמשיך לממן את כולנו. אחי נשוי עם שלושה ילדים (הוא בן 31) והוא חי בסדר - בבית בלי משכנתא (מושב) אבל המחייה קשה מנשוא - גני ילדים, אוכל, מיסים - הוא עדיין גומר את החודש על הקשקש. אני גרתי במשך 4 שנים מחוץ לבית, אני בת 29 ולפני שבועיים חזרתי להורים כי בלתי אפשרי להמשיך לשלם שכ"ד גבוה. ואני לא שילמתי 4000 שקל על 2 חדרים בתל אביב, יצאתי לרמת גן ושכרתי שם ב-2500 אבל מה יצא מזה? הנסיעות לתל אביב כדי להיפגש עם חברה מידי פעם או לים יקרות כי התחבורה לא יעילה, אין תחבורה נוחה גם לעבודה - בכל בוקר 2 אוטובוסים לכל כיוון (מרמת גן לפתח תקווה!!) ובשבת אין תחבורה, אז הייתי די "תקועה" לבד בבית. ככה שכן, תל אביב זה לא רק "פינוקים". חברות שלי שגרות בתל אביב מגיעות לעבודה מהר יותר ובלי להחליף אוטובוסים, לדוגמה. אז עכשיו חזרתי לגור אצל ההורים. אז בואו נראה מה עשיתי בזה - חסכתי שכ"ד + הוצאות (נניח שזה כ-4000 שקל בחודש) אבל מחירי הנסיעה לעבודה עלו כמעט פי 2, זמן הנסיעה עלה בחצי שעה לכל כיוון, להיפגש עם חברה או ללכת לים - תמיד דורש רכב (משמע - דלק), לנסוע ללימודים - רק עם אוטובוס או רכב (עוד הוצאה שקודם לא הייתה, גרתי ליד המכללה). בקיצור, לגור עם ההורים חוסך שכ"ד אבל לא מפחית משמעותית את ההוצאות (אלא אם כן גרת ליד ההורים קודם) וגם פוגע באיכות החיים. וכן, כאדם שעובד במשרה מלאה, לומד לתואר שני וגם עושה מילואים - זה מתסכל מאוד. וההורים שלי, שתמיד עזרו לי עד כמה שיכלו - לא צריכים להמשיך לממן אותי בגיל 29 או את אחי עם אשתו ו-3 ילדיהם שיש להם גם עוד ילדה סטודנטית למשפטים שיש לימודים לעזור לה לשלם. גם אחותי בת 23 וכסטודנטית המשכורת שלה לא עוברת את ה-3000 שקל. היא צריכה עזרה בלי ספק, יותר מאחי וממני כנראה.

../images/Emo24.gif זו בדיוק הבעיה

מאבק של קבוצה אחת לא מזיז לאחרים - כשהעו"סים שבתו - אף אחד לא התייצב לצידם, הרופאים שובתים כבר 3 חודשים ולאף אחד לא אכפת, בשדרות רוטשילד גרים באוהלים ולכולם נורא נוח לתייג את זה כ"מחאה של שמאלנים מפונקים"... בסופו של דבר, כולנו נפגעים, אבל ממשיכים להתפלג. אחד הדברים היפים בהפגנה שהייתה אתמול הוא שהיו שם מפגינים מכל הקבוצות - עו"סים, סטודנטים, רופאים... אני מקווה שזו תחילתה של מחאה כוללת. לידה קלה לך

lidor747

New member
../images/Emo45.gif חייבים שינוי ועל כולם להירתם למאבק

מדינת ישראל לצערנו נשארה מאחור זמן רב וזה היה נוח לבעלי ההון ששולטים במדינה.. צריכים לשנות את זה, צריכים לשנות הכל.. גיוס חובה? כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם? מעניין איפה בעלי ההון נמצאים כשמעמד הביינים בקושי סוגר את החודש.. סחר המינימום כבר ממזמן אינו סחר מחיה ועוד נושא שדי מעצבן אותי ואזור המרכז מנותק משאר הארץ.. צריכים להפגין ולקרוא להפעיל תחבורה ציבורית גם בימי שישי ושבת להפעיל תחבורה ציבורית ראויה ולהפוך כל שטח ארצנו לשטח נגיש.. על מדינת ישראל להתקדם ועל הממשלה להתחיל ולפעול למען העלאת רמת המחיה בארץ

goldy

New member
העיקר שעכשיו את אימא

לעזאזל העובדות: את רוצה להיות אימא והשם יתברך כבר ידאג לך. תמיד תוכלי לעשות עוד אחד ולצעוק חזק יותר.

למעלה