אני כבר לא יודעת מה לעשות

אני כבר לא יודעת מה לעשות ../images/Emo7.gif

עד לפני שבועיים עוד ישנתי בסדר, בסדר זה אולי 4 שעות בלילה. אופק בן 11 חודשים, כבר שבועיים שהוא לא מוצא את עצמו בשום מקום בלילה. הוא ישן איזה שעה ואחרי שעה, מתחילות התזוזות שלו מכאן לשם, ומשם לכאן. זורק את עצמו לצד ואחר כך מתהפך על הבטן ואז נעמד וכל זה עם עניים עצומות. אמרתי אולי המיטה לא נוחה לו, העברתי אותו למיטה שלי וגם שם אותו הסיפור, זורק את עצמו עלינו, נכנס מתחת לשמיכה. אז אתמול הבאתי לו מים, אמרתי אולי מצא, תאמת? שתה שתי בקבוקים שלמים, אבל אחרי כחצי שעה התעורר כאילו שמשהו מציק לו, התחיל לבכות ולכעוס עליי ואז הקיא הכל, כמובן כל זה בזמן שהוא נחנק, ובוכה בלי סוף.(ולא הוא לא היה רעב) אחרי זה כנראה התעייף והלך לישון. שוב אחרי כשעתיים אותו הסיפור, אני ובעלי ממש גמורים לא יודעים מה לעשות? בדקתי את הסביבה 30 אלף פעם, לראות אולי משהו מציק לו, ניסינו הכל. ושום דבר, השאלה שלי האם חלק מהילדים שלכם עושים את זה ומה הבעיה? איך אפשר לעזור להם? חשבתי שזה השיניים, אבל הוא לא בוכה ולא מראה סימנים של שיניים. זה שווה בדיקת רופא? תודה שקראתם עד לכאן, אני כבר ממש מיואשת

כרמיון

New member
איך התפריט שלו במשך היום?

לפעמים תינוק מתעורר בלילה כי הוא צריך עוד ארוחת מוצקים במשך היום. זה מה שהיה אצלנו - בגיל 9 חודשחים בערך התחיל להתעורר יותר בלילה, הוספתי עוד ארוחת מוצקים במשך היום וזה פתר אצלנו את הבעיה (לא לתמיד
). אם הרופא שלכם נחמד וסבלני, אני חושבת ששווה לשאול אותו כל דבר. ככה אני עושה עם הרופאת ילדים שלנו - אני שואלת אותה גם דברים כאלה.

תתי 1

New member
זה ברור שמשהו מציק לו...

הבת שלי באותו גיל של הבן שלך(ילדתי ב30.6)והיו לה תקופות כאלה אבל זה היה בברור שיניים,היא שפשפה חניכיים ,עצבנית,תנסי לבדוק אולי שינית לו משהו בתפריט? הוא התחיל לאכול משהו חדש? אין לו בכלל שיניים? ואם עדיין לא צמחו יכול להיות שזה כן התחלה של שיניים... בהצלחה.

../images/Emo4.gif לא נראה לי שזה קשור לאוכל

הוא אוכל מוצקים כל היום, רק בבוקר סימילאק ובלילה לפני השינה סימילאק, ואפילו בלילה כשהוא מתעורר אני בודקת אם הוא רעב, אני מציע לו והוא דוחה את הבקבוק, אז ככה אני יודעת שזה לא בכי, ואני לא רוצה סתם למרוח לו טי ג'ל אם זה לא שיניים, אני מרגישה שהוא פשוט לא עייף מדי, לכן מחפש את עצמו, ואיך אני יודעת מה הבעיה בתפריט? מה אני אשנה לו? לא שיניתי לו כלום מאז חודש כבר. אוףףף אני ממש אובדת עצות

למעלה