אני כבר לא יודע אם לצחוק או לבכות מערוץ 10

רחמים 111

New member
אני כבר לא יודע אם לצחוק או לבכות מערוץ 10

כל דבר עם פוטנציאל טוב הם חייבים להרוס עם חוסר המקצועיות שלהם אוקיי, גם בערוץ 2 עושים לנו מידי פעם מניפולציות קטנות ונבזיות בתוכניות ראליטי שמקלקלות לנו חלק גדול מהחשק לראות (אגב, זאת הסיבה שמהשנה אני כבר לא צופה בנולד לרקוד ושוקל נטישה של תוכניות אחרות דומות בעתיד ) אבל בערוץ 10 זה נראה כאילו הם שוברים שיא חדש בטמטום. כאילו הם אומרים משהו כמו- אם ערוץ 2 עושה זבל של תוכניות אני אעשה את המיץ של הזבל הכי מסריח ומטומטם שיש ! התיישבתי לי בנחת היום לראות פרק של השרדות. פעם ראשונה שאני רואה פרק מלא, עד היום ראיתי קטעים והחלטתי לתת צ'אנס היות ויצא לי לראות את העונה הראשונה של השרדות האמריקאית ובזמנו די אהבתי את הפורמט. הסדרה נראת נחמדה...ראליטי ..אנשים לעניין - סבבה אבל כבר הוציאו לי את החשק לראות - כל העסק נראה כמו בדיחה עצובה ולא ברורה (לא המתמודדים, ההפקה ! ) עושים התמודדות הבנים נגד הבנות אוקי, ברור שצריך לבחור משימה ללא ענייני כח ומהירות, משהו שלא יהיה בו יתרון לבנים אולי איזה כתב חידה או משהו, נחפש את המטמון, ניווט וכו' בחרו משהו שמצריך בניה של כתובת sos כבר מהתחלה ברור שיש יתרון לבנים, היות וככול שתבנה משהו יותר גדול ומרשים כך יראו אותך ממטוס בצורה יותר טובה (בוא נעזוב את עניין הצבעים לרגע שהוא ברור לכולם ) ואכן כן, הבנים בונים כתובת ענקית ממש שנראת למרחקים ואלו הבנות בונות sos קטן - שלא ברור בכלל אם אפשר לראות אותו מגובה של מטוס ועכשיו לעניין הצבעים כל מטומטם מבין שצריך צבע מנוגד לסביבה אבל מאיפה לעזאזל אתה אמור למצוא ביער משהו שהוא לא בצבע ירוק או חום מאיפה הגיעו המטפחות האדומות ???? זה ממש לא תחרות בכלל ! ההפקה חילקה את השבטים בצורה שלשבט של הבנות היו את המטפחות האדומות ובזה נגמר הסיפור גם אם הבנים היו בונים את מגדל בבל שם זה לא היה עוזר להם פשוט מניפולציה מטומטמת לחלוטין אז אוקיי זה לא היה על חסינות או משהו רציני - אבל בכל זאת זה נותן תחושה של טמטום. וגם תחושה קלה שמי שעובד קשה לא מתוגמל תחושה שכל המשימות מכורות מראש ופשוט תופרים אותם לפי מה שרוצים שיצא. הכי מצחיק היה לראות את הבנים יושבים אחרי ה"הפסד" ולא מבינים איפה הם טעו. (הם הרי לא ראו בכלל את הכתובת של הבנות ולא הבינו שההפקה עשתה עליהם מניפולציה) למרות תחושת הפיגור השכלי הקשה שעולה מהעניין בואו ונניח שזה שטויות תחרות על שמפו - לא ממש חשוב מגיעים לעניין של דן ההפקה מצוטטת למתמודדים ויודעת שדן עומד לעוף בבטחון של 1000 אחוז ואז מסדרת את זה ככה שהוא לא יעוף בטוויסט מטומטם ונבזי לחלוטין מה שהיה יכול להיות הפרק הכי ענק של העונה !!!!!!!!!!!!!!!!!!! המתמודדים בעצמם יוצרים את הטוויסט והולכים לזרוק את הליצן התחמן הזה בגלל התחמונים שלו זה היה יכול להיות הבדיחה של העשור הפרק הכי טוב בטלוויזיה של השנים האחרונות רגע ההדחה, שבו דן מגיע בטוח שהוא הצליח לתחמן את כולם (אחרי עבודת תיחמונים קשה לאורך כל הפרק) ואז הוא מגלה שהוא זה שתוחמן, שהוא זה שהולך הביתה - היה שווה זהב במונחים טלוויזיונים. פספוס ענק של ערוץ 10 שנים היו מדברים על זה אח"כ אחרי המניפולציה הזאת די ברור שהכל מכור הבעיה היא לא רק דן הם יכולים לכוון את המשימות ולשנות חוקים כל פעם ובכל להכשיר את הדרך לזוכה שהם ירצו. אין מתח כבר הכל מכור חבל, היה לסדרה פוטציאל אני פרשתי חבל שהסדרה בערוץ 10 - כל דבר עם פוטנציאל טוב מקלקלים שם.

LiRs Lullaby

New member
היי, אני דווקא חשבתי שהסימן של הבנות היה

בפירוש יותר בולט. זה לא קשור לגודל של הסימן של הגברים - הוא פשוט התמזג יותר מדי עם השטח. הם לא עשו בכלל שימוש בצבעים (ולזה אני אגיע עוד מעט). לעומת זאת, הבנות שמו סדינים לבנים מגולגלים על ענפים ירוקים - היה קונטרסט ברור, שמו באמצע את האבוב האדום ומעליו משהו צהוב - וכל זה היה בולט בהרבה ממה שהבנים עשו. הבעיה היחידה היא שלבנות בהחלט היה יתרון מבחינת הצבעים - בעוד הן קיבלו מטפחות אדומות, הבנים קיבלו מטפחות ירוקות בהירות כאלה+משהו צהוב. הם לא השכילו להשתמש בזה, אבל גם לא היו להם סדינים או רשת דיג שבה הם יוכלו להיעזר........

רחמים 111

New member
נו, אז זה כל העניין ...

לא היה להם בכלל ציוד שאפשר היה להשתמש בו איפה מוצאים ביער כזה משהו אדום או לבן אבוב אדום, מטפחות אדומות , סדין לבן בזה הסתיים הסיפור. למי שיש יש למי שאין - אין איפה התחרות בכלל ???? כולם יודעים שצריך צבע בולט - זה לא גאונות או משהו אבל אם אין לך, אז אין לך נקודה ולעניין הגודל אם נוריד רגע את הצבעים שכאן היתה מניפולציה ברורה לגודל הכתובת יש חשיבות גדולה מאוד (אם אתה לא מבעיר אש או משתמש באקדח זיקוק או משהו כזה) מגובה של מטוס לא רואים אנשים בכלל ואם הכתובת קטנה אי אפשר לראות אותה (אלא אם כן זה אש / עשן / זיקוק וכו' ) אבל הם הביאו דוקטור (ולא טייס או איש חילוץ ) שפשוט הסתכל מגובה של הליקופטר שבו ממש אפשר לראות את האנשים והוא הפליץ מה שהפליץ. (כאשר השיקול העקרי היה הצבעים שפשוט לא היו בנמצא באי השני ...) אם הם רצו לבטל את עניין הכח הפיזי של הבנים ולעשות תחרות שווה היו פשוט צריכים לעשות תחרות של כתב חידה, מחפשים את המטמון וזהו שני איים נפרדים אותו כתב חידה מי שפותר ראשון ניצח פשוט וקל. ואז היתה תחרות ממש למה לעשות תחרות שמראש יש בה יתרון לבנים (עקב יכולות פיזיות שנדרשות בבניה ) ואז "לאזן" אותה במתן יתרון מכריע לא הוגן לבנות כל העסק מרגיש כמו בדיחה הפקה חובבנית.... שלא לומר פיגור שכלי ברמות מתקדמות. פשוט עושים צחוק מאנשים (מהצופים ומהמתמודדים ) אפילו פעולות במחנה קיץ בצופים בגיל 10 נראות יותר משכנעות מהבדיחה הזאת

LiRs Lullaby

New member
הם בטח רצו להראות את הבנות מתקלחות....

סך הכל הפרס לא היה משהו שהבנים באמת היו מתאכזבים בצורה משמעותית אם הם יפסידו. ולעניין הגודל - המומחה לחילוץ אמר שהצבעים זה החלק הקריטי בסיפור - וזה של הבנות - בלט יותר.

רחמים 111

New member
הבחור לא מומחה לחילוץ אלא ד"ר או משהו כזה

עד כמה שמתי לב ונכון שהצבעים זה חלק קריטי אבל כאן היתה הבעיה, כאן היה התחמון של ההפקה .... שזה מחמיר את הבעיה האמת, גם אני העדפתי לראות את הבנות מתקלחות (חבל רק שזה לא היה עם פחות בגדים ...:) והפרס באמת לא היה משנה אבל בכל, זאת שעושים תחרות כזאת ומציירים אותה בקטע כזה רציני, זה מרגיש מטומטם קצת בסוף ואח"כ שהם מנחיתים עליך ככה פתאום את תחמון "ההפקה למען דן" שהיה בסוף - שזה באמת החלק החמור !!!!!!!!!! ובגלל זה פתחתי את ההודעה, זה מתחיל להרגיש רע מאוד חבל

LiRs Lullaby

New member
אה, על התערבות של ההפקה אני מסכימה ../images/Emo13.gif

והרבה אנשים הביעו אכזבה ממה שקרה אתמול בפרק..... והוא לא היה ד"ר, הוא היה מומחה לחילוץ והצלה בצבא אני חושבת.

למעלה