אני כבר לא יודע מה אני

Sonata Of Tears

New member
אני כבר לא יודע מה אני

שלום קוראים לי אוריאל אני בן 15 בהתחלה ההייתי בי סקסואל..נמשכתי לשתי המינים ..זה עבר לי ועכשיו אני במצב שאני נמשך רק לבנים כלומר הומו..אבל אני מרגיש ממש מוזר אם זה אני מאד נשי דברים שאף פעם לא היו לי עכשיו כן אני מתאפר כל יום (מסקרה,איילינר,ליפגלוס,ולפעמים גם צלליות וסומק) אני לא יצעתי מהארון ואנשים לוקחחים את זה בצורה דיי לא נעימה אבל אני מתעלם אמא שלי חושבת שזה עוד איזה טראנד שכולם עושים וזה יעבור (התאפרות) ולא ממש חושדת ( או שכן אבל לא ידוע לי על זה) אני התחלתי ללכת בצורה פרחית כזאת ,תנועות היידים שלי נהיו קצוניות אני לא מרגיש בנוח אם בנים והכי קל לי אם בנות, יש לי גם תנועות נורא נשיות..אני לא יודע להגדיר את זה..ועוד דבר שהרגשות שלי דיי נשפכות אחוצה..משהו שאצל גברים פחות רואים את זה פעם הדברים האלו היו קיימים (חוץ מהאיפור) אבל בצורה מאד מתונה ועכשיו הם קופצים ממני אחוצה..אני לא יודע למה אבל הקול שלי תמיד נשאר רך כזה ,אף על פי שבמקור אני יותר גברי עוד דבר שאני מתגלח כל פעם שיש לי זיף קטן אפילו. טוב אתם רואים לבד שכל הפרטים הקטנים האלו מוזרים..לפחות לי בבקשה תעזרו לי

שירני3

New member
לאוריאל

היי אוריא...אתה ממש לא צריך להתבייש בזה יש אנשים כאלה אין מה לעשות וזה בטח קשה לך להיות ככה אבל זה לא בהכרח רע..גם אני בת 15 וחצי ואני מוצאת את עצמי קצת נמשכת לבנות לא הרבה פששוט ככה זה אצל כל בנאדם לדעתי אני סטרייטית ...אבל כל בנאדם נמשך למין השני ולבני מינו באיזושהי מידה אצלך זה קצת יותר עמוק וזה בסדר גמור אל תרגיש רע עם זה חמוד... היית פעם עם בן?

Sonata Of Tears

New member
זה שאני נמשך לבנים פה זה לא הבעיה

הקטע הוא שער הדברים זה שאני "הומו" אני כבר יודע את זה ואני מדגיש יודע כבר כמה חודשים הקטע פה הוא הנשיות המוגמזת

Freeda

New member
Nothing New

You are definitely not an ugly duck. Simply a swan - a lovely young transgender girl seeking her way to hapiness. Just find the phone number of Nora Grinberg, give her a call for help, and all the rest will be fine - not easy - but just fine. Until she takes over, you can write to me here, with lots of questions,(sorry I can't write Hebrew for the next 2 weeks) or to my e.mail: [email protected] Huggles Freeda

DarlingAdam

New member
פרידה, אני לא מסכים.

לא כל אוחצ'ה היא טראנסית במסווה. אוריאל, ברוך הבא, ואם תרצה, ברוכה הבאה, אבל רק אם תרצה. גם לבנים מותר איפור ורגשות, וגם לבנים שלא מתכוונים להיות בנות. פרידה ונורה אכן יכולות לעזור לך רבות, אבל אתה צעיר, ואל תמהר להחליט אם אתה לא בטוח בעצמך. המשיכה לבנים או לבנות, דרך אגב, לא קשורה לנושא אפילו בקצת :) אם אתה רוצה להיות גבר אוחצ'י גאה, ברוך הבא. אם אתה רוצה להיות מישהי, תודיע לי, וברוכה הבאה :)

Sonata Of Tears

New member
../images/Emo39.gif

אתן נורא נחמדות אלי,וזה ממש עוזר לי :) חג שמח לכולכן ותודה,אני יחשוב על הדברים שנכתבו פה ואני יגיב בזמן הקרוב וחג שמח לכווווווווולם שוב :)

Freeda

New member
Neeeh, there will always be enough

The problem is to find high quality ones. I guess our past experience of trying to be "men" will help a lot :) Let each one be what gives him/her the greatest happiness, regardless of any box. Smiles Freeda

קלארנס

New member
מה שניסיתי להגיד,

זה שבעיני דוקא מאד קשור חופש או גיוון בתפקידים ובאיפיונים לנטייה מינית (קהל יעד אחר, "חוקים" או, אמ, תרבות שונה, ועוד). אני לא מרחיב כי נדמה לי שקראתי כבר שמישהו/מישהי כתבו על זה פה (אלא שאני לא מוצא את ההודעה הספציפית) ואוריאל, אתה נשמע מקסים ומעורר השראה. חבל שלא הכרתי בנים או בנות כמוך כשאני הייתי בתיכון

Sonata Of Tears

New member
טוב אחרי 24 שעות של מחשבה

אולי אפילו פחות הכנתי תגובה , אוקי,דבר ראשון תקראו לי איך שאתן רוצות זה באמת לא משנה לי כל אחד ואיך שבא לו אני לא יודע לבד מה אני אז שאתם תדעו? אני לא מרגיש רצון להפוך להיות אישה ,בכל זאת עכשיו לא. אבל בכל זאת אני מרגיש אישה שהיא גבר.. בקשר למניות שלי,אני נמשך לבנים,בנתיים נקרא לזה הומו לא הכפת לי מההגדרה אני פשוט נמשך לבנים ואני אוהב את זה בנות לא עושות לי את זה ,וזה יכול להשתנות.אבל בנתיים אני בטוח במה שאני אני לא יודע אם לבנים מותר איפור ורגשות,לפחות לא במציאות שלנו שופטים אותך דבר ראשון לפי מראה חיצוני ,ואדם שרואה בן אדם אחר מאופר ישר עולה לו המילה "הומו" לכן זאת בעיה,אבל אני מרגיש שאני חייב לאפר את עצמי,אני נהנה מזה,אבל מאד סובל מזה.אנשים דיי מטעללים בי ,ואני רק בן15 ,אפילו לא..אני בן14 עוד מעט 15 ,ועכשיו זאת התקופה שהכי עוברים בה בעיות ואוכלים חרא..ואני סובל את זה כפליים..

סונטה יקר

אני מרגישה, שלמרות כל הסבל שהחברה בחט"ב-תיכון מסבה לך (שאני מקווה שיעבור במהרה), יש לך גישה מאוד בריאה. איך בבית? הרבה יותר טוב, אני מניחה. מאחלת לך המון הצלחה ומקווה שתשכיל להתמודד טוב יותר עם הצדדים הקשים של הקבלה החברתית. מה עם חברות/חברים תומכות/תומכים? ביחד יהיה לך קל הרבה יותר להתמודד עם הקשיים האלה. בתחום זה נראה לי שלקבלה שלך ע"י בנות יהיה תפקיד מאוד חשוב. ואגב, אנחנו נקרא לך איך שאתה רוצה שנקרא לך. זה הכלל כאן :)

Sonata Of Tears

New member
אז ככה.

בבית אין כל כך מי שיתמוך..יש רק אמא. אין אחים,אבא. ואמא לא יודעת שאני גיי,אז האיפור נראה לה דיי מוזר,אבל היא רגילה לשגעונות שלי ,לפחות ככה היא קראת לזה..כי מכתה ו' אני צובע שיער אז היא אומרת שזה יעבור לי הקטע אם האיפור ,וזה בטח איזה טרנד חדש שכולם עושים החברים...רק בן אחד יודע שאני גיי והוא החבר הכי טוב שלי.הקטע אם האיפור נראה לו טיפשי אבל הוא לא יורד עלי או משהו...כי הוא חבר טוב שלי חוץ ממנו אין לי חברים בנים..אני לא מסתדר איתם.אז יש את הבנות והבנות חושבות שזה מגניב..רובם גם יודעות שאני גיי..והם אמרו לי לבד שכל חלום של בת זה שיהיה לה חבר גיי..וזה גם נורא נחמד להתאפר ביחד :) . פעם התאפרנו בבצפר כי לא יצע לנו בבית אז הלכנו לשרותים ואז המרכזת תפסה אותי בשרותים של הבנות וצרחה עלי ושאלה אותי אם אני מנסה להציץ לבנות ,אז שאלתי אותה אם זה בסדר שאני ילך להציץ לבנים ויצעתי. חח..שוב יורד גשם..איזה כיף! והיום ה סדר..אני מכווה שכולכן תהנו ואל תאכלו הרבה מצות..זה עושה עצירות :) וסתוית (כתבתי נכון?) המ...לא יודע..אני רגיל לשתיהם..יש אנשים שמדברים אלי בנקווה ויש בזכר...אתן יכולות בנקווה..חח.

גיל494

New member
פרידה!

אני יודע שליבך וכוונותייך מלאות טוב אבל לא כל מי שחוצה את גבולות המגדר הצפויים לו הוא אישה בגוף של גבר... (אני דווקא חושב שאילו יעדיפו להזדהות בפורום - מקום אנונימי וחסר "זהויות" - בשם של אישה ולא של גבר...)

eleberth

New member
לאוראל

אתה עוד צעיר והכל לפניך אז יהיה לך הרבה זמן להחליט מי ומה אתה חוץ מזה לדעתי האישית כדי לנסות כל דבר בחיים ואם אתה לא אוהב את זה אז לא ואם כן סבבה השאלה הגדולה זה לא איך הסביבה מרגישה לגבי הנטיות שלך אלה איך אתה מרגיש לגבי זה ואם אתה מרגיש טוב אם זה אז סבבה ובהצלחה בהמשך הדרך תהיה אשר תהיה

אורי 0

New member
חבל שאני לא התחלתי

להתאפר בגיל צעיר, כשבקושי היו לי זיפים. אוריאל: אתה לא צריך לדאוג בקשר למי אתה. מה שבטוח שאתה כנראה לא מישהו אחר וזה צריך להספיק. אתה לא חייב להיכנס לאחת המגרות המקובלות (אלא אם כן בא לך). וגם יש לך זמן לא להיות סגור על זה. תחשוב על זה כמו הטיול הגדול שאחרי הצבא שאחרים עושים: בינתיים אתה מטייל בעולם הגדול של התנהגויות, זהויות ואהבות. כשתרצה, תוכל להשתקע במקום שתבחר. או להמשיך לנדוד כל החיים. קבל בחיוך רטינות של אנשים מרובעים: הם היו מתים לטייל קצת, אבל יש להם פחד טיסה.

Sonata Of Tears

New member
../images/Emo140.gif דיברי חוכמה אמרת

איזה יופי,אני מסכל עכשיו בחלון ויורד גשם ,אני חושב שזה השכיח את כל הדאגות וחששות שלי עד שהוא יגמר.. ובקשר לזיפים? הסרת שיער בלייזר? חח

יסמין 28

New member
כולם צודקים, תן לעצמך זמן

לאן אתה רץ? תן לעצמך זמן. פשוט תחיה, ועם הזמן ועם הניסיון יבואו התשובות. אבל אל תקפוץ עכשיו לשום מסקנות שתצטער עליהן אחר כך.

למעלה