אני כבר לא יודע מה לחשוב

blueman1

New member
אני כבר לא יודע מה לחשוב

היום אני פותח את עיתון הספורט ומתחיל לדפדף עד שאני רואה כתבה הדר גולדמן ורן פסח מעוניינים לקנות את הפועל ב"ש. התחלתי לקרוא את הכתבה כולי בצפייה שאולי באמת ואנחנו קרובים לאיזה משהו שלא ידעתי, אולי איזה משהו התפתח בזמן שהייתי בצבא ואולי כבר בשבוע הבא הפועל לא תהיה שייכת לזינו, אני ממשיך לקרוא ואז כולי מתאכזב לאחר שאני קורא שם שטרנר נפגש עם זינו והוא הבהיר לו שהוא לא מעוניין למכור את הפועל ב"ש בעד שום סכום לפחות עד לסוף העונה. אני כבר הפסקתי להבין את הבחור הזה לגמרי, פעם אחת הוא אומר שאם מישהו יבוא אליו עם הצעה רצינית הוא ימכור את הקבוצה ועד שכבר ברים אליו עם הצעה רצינית אז הוא אומר שהקבוצה לא למכירה.

מוצארט

New member
כולנו יודעים שז'ינו כולו בולשיט

מה חדש? הקבוצה לא תימכר העונה.

דרך אגב מוסף הספורט...

משום מה רשום לא מעט על הקבוצה,וגם בעיתון מעריב לא הורידו פרטים. אתמול זה היה אלמילך שהתראיין ל"ראשון בשער". אז איפה מה שאמר ז'ינו,שמהיום אין ראיונות אלא רק באישור? וד"א.....אני מקנא במכבי פ"ת... איזה יו"ר מדהים יש להם!! לוזון אמר אתמול בפני כל המצלמות,שהשידורים מצ'רלטון רק מזיקים,והוא בתיכנון עם שאר יו"ר להפעלת המערכת הישנה (שירים ושערים,משחק אחד בערוץ 2,וכו'). בנוסף אפילו הוא הודה שאין מקום בעולם שבו כל המשחקים משודרים. לפחות יש לו ביצים מספיק גדולות כדי להגיד שהוא טעה,וצ'רלטון לא טובה לכדורגל. ודבר אחרון... לוזון דיבר אתמול על שחקני הנערים (ולא הנוער) שהם בהחלט תחת השגחה כבדה,ואפילו הוא,בכבודו ובעצמו,נחכ במשחק שקבוצתו ניצחה את מכבי ת"א (נערים א). אז מי אמר שיו"ר עושים רק רע לכדורגל?

למעלה