אני כבר לא יודע/ת

lioz24

New member
אני כבר לא יודע/ת

שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום, המין הביולוגי שלי הוא זכר (שנייה בודק שוב כדי להיות בטוח) :) מזה המון זמן יש לי פנטזיות שאני רוצה להיות בחורה...זה התחיל לפני שנים שהייתי מודד את הבגדים של אמא שלי ומתאפר (אגב מזמן כבר לא עשיתי את זה). אגב ברצוני לציין שאני נמשך לנשים, לגברים לא נמשך, אולם תמיד היתה לי פנטזיה לרדת לגבר...לפעמים במהלך אוננות אני מדמיין את עצמי בתור אישה. במשך כשנתיים התחזיתי לבחורה בצאט עד שעלו עליי, אגב הרגשתי עם זה מאוד בנוח, אני מצליח להיות הרבה יותר חריף, שנון, הצלחתי ליצור קשרים וירטואלים וכאמור מרגיש הרבה יותר נוח עם עצמי בתור אישה. אפילו קניתי לעצמי ויבטור וחרוזים אנאלים שבהם אני עושה שימוש, אני כבר לא יודע מה אני, אולי אתם תוכלו להגיד לי? (מצורפת תמונה שלא תחשבו שהכל בלוף)

DarlingAdam

New member
זהירות מהתמונה!!

פורנו טהור. בפעם הבאה? נאמין ונעזור גם בלי הוכחות גרפיות. הימשכות לגברים או לוויברטורים אנאליים לא קשורה למגדר שלך, ולא משנה לשאלה האם אתה גבר או אישה. מאוד חשוב להבין את זה. אם את מרגישה שאת אישה, רוב הזמן ולא רק במהלך אקטים מיניים? יכול מאוד להיות שאת אישה. גם יכול להיות שלא. רק אתה תדע. אבל אתה מוזמן להישאר פה ולחשוב על זה יחד איתנו.

lioz24

New member
מצטער על התמונה

אם היא בוטה מדיי את מוזמנת להוריד אותה, אני לא אעלב :) בעיקרון אני לא כל הזמן מרגיש אישה, רק בפנטזיות מסויימות, מה שבטוח אני חש הרבה יותר אמפתיה והזדהות עם הצד הנשי...מבלבל לגמריי...

DarlingAdam

New member
לא בטוח איך אפשר להוריד אותה

בלי למחוק את ההודעה, אבל אני אנסה. :) ולמה כולם קוראים לי "היא" ביומיים האחרונים? הבלבול מוכר ומובן. תישאר פה, תחשוב על זה קצת, תכיר את עצמך יותר לעומק. יש גם גברים אמפתיים ורגישים ועדינים, כך שלא בזה תימדד נשיותך, ופנטזיות מיניות זה נעים ונחמד, אבל לא משהו שבונים סביבו חיים, לדעתי האישית - ואני יודע שיש כאלה שלא יסכימו. אם תרצה "להרגיש אישה", תמיד תוכלי להתחיל להיות אישה פה, רק לקצת, ולראות אם זה מתאים לך :)

lioz24

New member
איזו מהירות תגובה

מה קיבלת את זה ב sms? ;) מצטער, מהיום והלאה אדבר איתך בלשון זכר, משום מה הניק שלך הסתדר לי יותר עם נקבה,, טוב לא יכולתי לדעת... בכל מקרה נראה לי שאשקול את ההצעה שלך בחיוב, למרות שכמו שאמרתי...שנתיים כבר ההייתי....היה לי מייל מסנג'ר הכל.... אבל נראה לי שכאן הדברים יתקבלו יותר בהבנה :) שיהיה לך יום נפלאאא

DarlingAdam

New member
יצא שבמקרה אני פה כרגע :)

הניק שלי הוא השם שלי - אדם - שזה בד"כ שם די זכרי :) להעמיד פנים שאת/ה לא מה שאת/ה בצ'אטים בשביל מין וירטואלי וכדומה, זה אולי היה לך כיף, אבל זה לא אותו דבר כמו לנסות לנהל חיים בתור אישה במקום שבו מרשים לשחק ולראות איך זה, ולא מתרכזים רק בצד המיני - שאין לי שום דבר נגדו, אלא שהוא לא כל החיים :) יווו, איך אני נשמע כמו זקנה בת מאתיים? :) ושיהיה גם לך יום שמח וזורח :)

lioz24

New member
טוב השתכנעתי

מעכשיוווווו, אני מדברת בלשון נקבה, אגב לא עשיתי כזכור לי אפילו פעם אחת מין וירטואלי, זו לא היתה המטרה...פשוט נהניתי מאוד להיות אישה...איזה מן כוח שלא קיים אצל הגבר, נו אף פעם לא ההית אישה, אני לא מצפה ממך להבין :) אגב אני אחרי משמרת לילה, לא מאמינה שמה שאני עושה זה ניכנסת פה לפורום

Sonata Of Tears

New member
מזזה?

אני ביקורתית, וחבל אבל מזה להתחיל לדבר בלשון נקבה, אתה אמרת שאתה בכללל לא מרגיש אישה, רק כדי להוסיף עוד צבע לחיים שלך ,תרד מזה.

lioz24

New member
אני לא אמרתי דבר כזה...

תקראי את ההודעות אחורה...

Sonata Of Tears

New member
" "

"בעיקרון אני לא כל הזמן מרגיש אישה, רק בפנטזיות מסויימות" החיים שלי הן לא פנטזיה. והמצוקה המגדרית שלי איננה פנטזיה מינית.

ליטל ו

New member
חשבתי

שעברנו על זה שלכל סוגי הטורנסים יש מקום בפורום. כולל טרנסווסטיטים, דראגיסטיות, פוסט אופ ונון אופ ומה שלא יהיה. וסתם אנשים שתומכים. אני לא מבינה למה את מרגישה שאם מכלילים בפורום אנשים שונים ממך, זה איכשהו מוריד מלגיטימיות החוויה האישית שלך.

DarlingAdam

New member
שתנסה, לא נורא.

מקסימום תגיע למסקנה שזה לא מתאים לו :) ואולי נמצא מה כן מתאים לו. לא בשביל זה אנחנו פה? :) פחות או יותר.

ליטל ו

New member
לשון נקבה לא שמורה בטאבו

רק לאנשים שסגורים על זה שהם נשים. אפילו אנשים שהם גברים מוחלטים ללא שמץ מחשבה טרנסג'נדרית - מותר להם להשתמש בה. ונראה לי שיש כאן קצת יותר מזה. כך או כך - להתנסות זה עדיין חוקי.

DarlingAdam

New member
וסתם כבדרך אגב -

הייתי אישה הרבה שנים, ותאמיני לי, אני מכיר את תחושת הכוח הפנימי הזה :)

lioz24

New member
שוב סורי על התמונה

טעיתי שצירפתי אותה, בכל מקרה רק כדי להבהיר, אם היה ניתן לי בלחיצת כפתור לשנות את מיני ולהיוולד אישה, הייתי עושה את זה ללא היסוס...אבל אי אפשר, לפעמים אני תוהה, אולי יתמזל מזלי בגילגול הבא..

נגה א

New member
לא נורא

אגב אתה יכול לשנות את מינך, אולי לא בלחיצת כפתור אבל אתה בהחלט יכול, אבל זה לא הקטע כי ממה שקראתי שכתבת פה אני מבינה שהחיבור שלך לנשיות הוא רק דרך סקס ופנטזיות מיניות, ולמרות שזה דבר חשוב ומשמעותי שאי אפשר לזלזל בו, יש גם חיים מעבר לסקס ולפנטזיות שאתה צריך לחשוב גם על זה...

lioz24

New member
כנראה לא הסברתי את עצמי נכון

זה לא בדיוק רק בפנטזיות...למשל לפעמים רואה מישיהי שנראית ממש טוב אומר לעצמי, הלוואי ואני ההייתי היא... זה קצת יותר מורכב מ"פנטזיות" הלוואי וזה היה כך אבל זה לא בדיוק...

נגה א

New member
אוקיי

איך שלא יהיה, רק אתה תוכל לדעת מי אתה ומה אתה ואיך תרצה לחיות את חייך. ובמידה שתחליט ששינוי מין זה מה שאתה צריך, אתה בהחלט תוכל לעשות את זה. רק רציתי להבהיר את הנקודה הזאת אחרי מה שכתבת שאתה מרגיש שתצטרך להמתין עד הגילגול הבא בשביל להיות אשה, שזה לא נכון.

אורי 0

New member
לנוגה ולטיראל

דוקא כן יש כאלה שתחושת המגדר שלהן מבוססת על פנטזיה מינית, או לפחות כך הן מגדירות את זה - ואלו הן אלו שמגדירות את עצמן אוטוגינופיליות. מאיוש דיסקסה בעבר את הנושא בהרחבה והיא בטח יודעת להסביר את זה קצת יותר טוב ממני (ונורה תתנגד בשצף קצף, אבל בכל זאת יש דבר כזה זכות ההגדרה העצמית). לא ליל לשפוט מה מידת העומק של תחושה שסובבת סביב פנטזיה כזאת, ועד כמה היא מצביעה על דברים אחרים. ולטיראל - גם דברים שאת עושה מתוך תחושות שקשורות לזהות מגדר, מותר לאחרים לעשות סתם בשביל הכיף או הסקרנות. ביחוד לדבר בנקבה - דווקא משום שזה כל-כך. קל. אני "שיניתי מגדר" בכרטיס האישי, התוצאות די משעשעות. אני גם כותב שירים בנקבה. קשה לי להסביר למה. בהחלט הרבה סקרנות. זה לא בשביל להוזיל את החויה שלך - אבל לדעתי יש מקום גם לחויות יותר "שטחיות".

למעלה