אני כבר לא יכולה יותר....

רקפת....

New member
אני כבר לא יכולה יותר....

אני נשברת...הכל כל כך קשה עכשיו! אוגוסט הוא חודש נוראי בשבילי...אין לי כסף לשכר דירה...אין כסף לספרי לימוד לבנות...יש ים של חובות...בקיצור אין לי מנוחה. הבת שלי כנראה תאושפז כי מצבה לא טוב והפסיכולוגית שלה אומרת שהאנורקסיה מחריפה...הכל נורא! אין לי זמן או כוחות להתמודד עם הבלגן בתוך הראש!!! אני על סף יאוש...לא יודעת לאן לפנות או מה לעשות ולא רוצה להרים ידיים...רקפת

agness_666

New member
רקפת

נשמה, אל תכעסי, זו רק הצעה. מקווה שזה יעזור. שמעתי עליהם ממישהו שאני מכירה.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
רקפת יקרה

אנחנו שומעים אותך... עוקבים כל-כך הרבה זמן אחרי הקשיים שלך, משתתפים איתך במסע הארוך הזה... את מתמודדת יפה, נופלת מדי פעם וקמה... תהיי חזקה, יקרה, נקווה שתצאי ממסע הסבל מחוזקת

רקפת....

New member
לסהר תודה

אני לא ממש יודעת מה לעשות הלאה...אבל בכל אופן תודה על התמיכה. אני במצב מאוד לא טוב כרגע ולא רואה אף קרן אור אבל אני יודעת שמחר יום חדש ואני מקוה שאצליח לשרוד ולהחזיק מעמד עד ששוב תזרח השמש...רקפת

רומי1770

New member
מחפשת את המילים... ../images/Emo23.gif

היי רקפת אני קוראת את המילים שכתבת שוב ושוב הן מהדהדות לי בראש אני רוצה להגיב אני רוצה לעודד להיות אמיתית, כמו שאני אבל, מי כמוני יודעת... המחלה הזו קשה, ארורה, בלתי נסבלת לחלוטין הבת שלך צריכה ל ר צ ו ת בכל רמ"ח אבריה להבריא, אחרת זה סבל נוראי לכולם, היא רוצה? אשפוז בשביל לעלות במשקל, אבל לא בשביל לשנות דפוסי מחשבה לצערי, אני רק מקוה שיהיה לך טוב, שתסתדרי, שהסבל ייפסק, שהשמש תאיר עלייך בהקדם מקוה...באמת. רומי

רקפת-יקרה

את אומרת "אני לא רואה אף קרן אור". אני דווקא בקריאת הודעתך חיפשתי ומצאתי קרן אור "הבת שלי כנראה תאושפז " את יודעת הבת שלך תאושפז, נשמע נורא אבל מנגד אפשר להסתכל על זה כדבר חיובי. הבת שלך תאושפז היא תקבל טיפול מסודר, חלק מהעומס הנפשי לגביה שמוטל כרגע כולו עליך בלבד, יתחלק עכשיו עם הצוות המטפל. חלק מהאחריות לשלומה רגע רגע , יתחלק קצת, ובמקום לראות אותה בתהליך התדרדרות כמו שחוית איתה עד עכשיו וזה מוסיף לעומס הנפשי, תחווי איתה בעזרת האישפוז המסודר את תהליך ההחלמה. לגבי מצבך הכלכלי מה אומר?אני כבר מזמן עם מינוסים בבנק, אבל ביום הראשון שראיתי שזה גורם לי יאוש, והתמוטטות ומנהלי הבנק נבהלו לשמוע אותי, החלטתי שישרף הבנק והעולם והמינוס שיגדל...כסף יבוא משמים, ובקצבאות לפי החוק אסור לגעת. כתבתי לך משהו לגבי "חקירת יכולת" בבנקים, לגבי מצב של מינוסים לעומת מצב של הלוואות, אבל בסוף נזכרתי שזה פורום ואסור לי לתת עיצות אז מחקתי. אם הבנק פעם יתבע אותך על חובות של מינוס יש לך זכות (וזה לא מגלים לך), לדרוש "חקירת יכולת", ובהתאם לקבל הקלות. אסור לבנק לאלץ אותך (מה שהוא מנסה בתחמון לעשות), לסגור מינוס על ידי לקיחת הלוואות (הוא מעדיף הלוואות, זה תוקע חקירת יכולת). במצב שלך היום רקפת, תנסי לחיות את היום, תזכרי תמיד לא לטפל בכל הדברים יחד, הנה עכשיו לקחת עלייך משימה טיפול בבת, תני לעצמך להרגע שתחום אחד עשית מה שאת יכולה למען שיפורו. תהיי חזקה מרחל-נשמה אהבה לך יקרה

למעלה