אני כבר לא כועסת!!!!

אני כבר לא כועסת!!!!

היום יצאתי עם עמרי לטיול התינוק שלי שונא עגלות ידוע ולכן אנחנו משתמשים בתינוכיס. יצאתי בהחלטה שאני מפסיקה לכעוס!!! לא מפסיקים להעיר לי הערות כבר נהיה ממש מציק לצאת מהבית. חם לו? קר לו? הוא נחנק? נוח לא? הראש שלו... מתיש!!! היום לא כעסתי לא התעצבנתי חייכתי חיוך מכיל וזמזמתי לי לראש שכולם בסך הכל רוצים לטובתו היה קשה אבל הצליח. ספרתי 10 הערות בשעה שיצאנו לכולם עניתי בחיוך (בדרך כלל אני נורא צינית בתשובות לשאלות הטיפשיות האלה) והיה טיול נחמד

shapir1

New member
../images/Emo13.gif ככה צריך.

כשלי מעירים ברחוב אני פשוט לא עונה. מחייכת וממשיכה הלאה.

תנסי לגשת למרפאה או לקניון או לגינה

הציבורית בכל מקום שיש בו ריכוז של אנשים יש אנסוף הערות

lndh

New member
ככה צריך../images/Emo6.gif

את לא צריכה להתייחס ובכלל להתעצבן ממה שאומרים לך תגידי כן כן כן כן ותמשיכי בשלך,כמו שאת מבינה מי יחליט מה יותר טוב לילד שלך ממך חבל על העצבים שלך

eti119

New member
אני מבינה אותך כל כך זה מממממממש

מעצבן!!!! לי אפילו משהי זרה באה והזיזה את הבד סיננה אליי היא לא נושמת בכעס והלכה נשארתי המומה לגמריי..... טוב שאת שמה פס.....

ולי משהיא צעקה

מעבר לכביש תכסי אותו את לא נורמאלית!!! חוצפה
אבל כמו שכבר אמרתי אני מ כ י ל ה

כל הכבוד לך

זה מאוד מעצבן שאנשים מעירים הערות. וגם אני נוקטת בשיטת ההתעלמות... לא מזמן הייתי בסופר בתור לקבל נקניק ופסטרמה. גפן ישבה בעגלת הסופר ושתתה שוקו משקית. כשהגיע תורי, ביקשתי מהמוכרת לפני שהיא סוגרת שתיתן לי חתיכה בשביל הילדה (מאוד אוהבת ארוחות בסופר..), ואז החצופה אומרת לי "לא, אל תתני זה לא בריא לה כי היא שתתה עכשיו שוקו..." - הגזימה קצת לא?

אמיתמי

New member
אבל יש גם תגובות אחרות, לא?

כשאני מסתובבת עם נועה בעגלה יש הרבה פחות תגובות חיוביות מאשר כשאני במנשא. כשאני איתה במנשא, מחייכים אליה ואומרים לי "איזה ילד יפה!".

אני פשוט לא מבינה

למה מישהו חושב שיש אמא בעולם שתשים את שתינוק שלה במנשא שגורם לו לסבול,לא לנשום או משהו כזה...??גם אותי שאלו לא פעם על הלופי אם הוא נושם???איזה שאלה מוזרה???וגם אם לא נושם, (טפו טפו טפו!!!), מה אז לא הייתי מרגישה???

למעלה