אני כבר לא מסוגל יותר

אני כבר לא מסוגל יותר../images/Emo46.gif../images/Emo53.gif

לד"ר יניב שלום! יש לי בפנים מעיין פרונקלים (WARTS) שפשוט מסרבים לעזוב כבר יותר משנה+. ראיתי שלושה רופאי עור ונואשתי... הראשון-צרב במחט חשמלית (אך הפרונקלים חזרו,וחדשים נוספו). השני-הקפיא בחנקן נוזלי (ושוב אותו הסיפור). השלישי-נתן לי "וירוציד" (salicylic acid),אך כבר כמעת 5 חודשים אני מושח את המשחה יום יום לפני השינה ומסירה בבוקר (חייב להודות שהיא ממיתה לאט לאט את הפרונקל,אך איך שהוא נעלם ואני מפסיק את הטיפול,הוא חוזר שוב,ובנתיים איזורים אחרים ממשיכים לצמוח). מיותר לציין שזה מפגע אסטטי (קדמת הסנטר,תחתית הלסת,הצוואר) ושזה מדמם תוך כדי גילוח. קשה לי להאמין שבמקרה הזה "הזמן יעשה את שלו"... אנא-עזור לי!!! צירפתי תמונה של הסנטר (הצבע הלבן הוא שאריות של המשחה "וירוציד" משהוסרה בבוקר,אז תתעלם מהם), מקווה שזה יעזור יותר בעזרה. אלפי תודות-יניב.

Dr Yaniv

New member
יבלות בפנים

אם אכן יבלות -WARTS ׁ(ולא "פרורונקולים) מדובר בוירוס שבהגדרה מדבק ולוקח זמן רב הדבר חולף כאשר הגוף מייצר נוגדנים באופן טבעי לאחד זה קורה מהר ולשני לאט בעיקרון -בסוף זה עןבר לבד--לכן גם טיפולים הומיאופטים זוכים לעיתים "להצלחה" אפשר להתמיד בטיפולים שקיבלת ולחזור עליהם כל 2-4 שבועות בברכה ד"ר יניב

למעלה