אני כבר מבולבל לגמרי

אני כבר מבולבל לגמרי ../images/Emo4.gif

יום אחד אולי אחזור בי מהדברים שאני כותב כעת.. אבל אני כבר מבולבל לגמרי כי כאשר אני אומר לאשתי שאני אוהב אותה היא מסתכלת עלי במבט כואב (ככה אני חושב). ואומרת לי זה לא אהבה זה הרגל. אז ניסיתי לבדוק מה זה אהבה וממה אני מפחד.. ואת זה אני לא מצליח לסדר כי בכל פעם שאני מנסה לבדוק אני מגלה שזה מעין מבוך אני באמת מוכן לעשות הכל למען אשתי כי אני חושב שהיא חיננית חיונית וחכמה.. אני חושב שהיא נהדרת במיטה, ושהיא בעלת חשיבה מעמיקה.. אבל גם לה יש בעיות של זהות. גם לה יש לבטים של אוהב לא אוהב? האם זה גיל כזה שבו הכימיה שלנו כל כך משתנה שכל מה שהיה לפני כן ברור ומובן, מקבל פנים חדשות במראה? אולי אני כזה קצת מלנכולי אבל זה מה שיצא לי היום.. בכלל אהבה זה מין כזה סוג של כימיה אולי? כי אם לא אז למה אני כל כך עצוב בבקרים? איזה תזקיק כימי נדרש לי היום?

ברונטית

New member
למה אתה מתכוון

כשאתה אומר לאישתך - "אני אוהב אותך"? מה זה לאהוב בכלל? צירפתי כאן לינק להודעה בה ניתקלתי, המפשט את המושג "אהבה". ובאשר לכימיה שבעניין - כן. היו מחקרים שהוכיחו שאכן יש חומר כימי המופרש למוח, והוא שאחראי על הרגש ששמו אהבה. מעלתו הגדולה היא, שכאשר החומר הזה בפעילות - האהבה בשיאה. חסרונו הוא בזה - שאריכות ימיו היא מאקסימום 5 שנים (ולפעמים פחות). אני מעריכה שמדובר בלהיות מאוהב, ומה שנותר אחר כך (אם בכלל) - זו האהבה לאדם עצמו.

סו

New member
שובבניו

זה לא סתם כימיה זה פסיכומיה ממש כמו מטאפיסיקה ואל תתפוס אותי במילה בטח הבנת אותי סו

איש-ילד

New member
בקשה נורא גדולה

יש לי בקשה נורא נורא גדולה. כאשר תדעו מה זאת "א ה ב ה" אז תגלו לי בבקשה? זה נורא נורא חשוב לי... בתודה מראש.

סו

New member
סליחה מה זה לא ידוע?

אהבה זה לא הארטיק שהיה קריר על הלשון שלי בגוף של חמסין?? אולי זה הציון שקיבלתי ממרצה שהכי פחדתי ממנה ביכלל זה בטח פעם כשהייתי קטנה ידעתי אבל עכשיו זה נעלם לי אבל יש תקווה ל..... לא ה ב ה אפשר לפזר קצת אבקה של אושר? כי היום מאוד שמח לי אז בא לי לחלק ממני קצת סו

איש-ילד

New member
תיקון לבקשה...

כוונתי בבקשתי הינה לא לאהבה עצמה אלא להגדרתה...

ברונטית

New member
למה לך בכלל להתעסק עם הגדרות?

מי צריך בכלל הגדרות? שיש אהבה - מרגישים אותה. מרגישים אותה בכל אחד מנימי הגוף והנפש. אם אתה זקוק להגדרות, ההמממ.... הייתי אומרת שמצבך לא מזהיר במיוחד...
לא סתם הבאתי את הלינק בהודעה הקודמת שלי בשירשור הזה. אהבה לא נמדדת בהגדרות, אלא בהרגשה... הרגשה שלפעמים מטיסה אותך לשמיים, ולפעמים היא מרסקת אותך לקרשים...
( אוחללה - שתהיה לך רק אהבה !!!

איש-ילד

New member
מודה ועוזב - ירוחם

אוהב את מה שכתבת ברונטית. אוהב, מקבל ובואי נעשה כאילו לא כתבתי... בסדר? כאילו רק היה נדמה לך שקראת...

סו

New member
...................................

הגדרות רגע אני לוחצת על חיפוש נראה מה נקבל בעוגיית המזל שלך קיבלת ג ר ד ת אז תהנה מלחפש הגדרות בחיים אני בינתיים אעניק לך גירוד שכזה בגב שיעשה לך נעים סליחה בעצם אתה תצטרך להגדיר אם הוא נעים....... חחחחחחחחחח
סו

ברונטית

New member
איזה ילד אתה, איש?

או שמא עלי לשאול: איזה איש אתה, ילד? מה, משחקים פה ב"נדמה לי"? שנשתמש במחק ששכחת להוסיף קודם ברשימת כלי העבודה?
זוהי כוחה של המילה הכתובה - כתבת - שלחת - חתמת !!! אבל, בסדר... נעשה "כאילו" לא אמרת, ובלבד שכאשר תחווה את האהבה - תשתף .....

למעלה