אני כבר מדמיינת את זה...

Ms. Librety

New member
אני כבר מדמיינת את זה...

מדמיינת לי איך זה יהיה... שאני אקח סכין... חד... ואתקע לי אותו בלב... זה בטח יכאב פחות מעכשיו... החולצה שלי תהפוך לאדומה... צבע האהוב עליי... מה שאני אראה בדקות האחרונות לחיי... צמיד רציתי לדעת איך מרגישים לפני שמתים... אני אשכב על רצפת האמבטיה... בתוך שלולית של דם... מה שטוב בסכין, זה שמתים ביסורים... מספיקים לחוש את הכאב... לחוות את הרגעים האחרונים של החיים... ואז... אני פתאום אחוש סחרחורת... .והמבט שלי יחשיך... ואני אראה רק שחור... ואז... אני אתמוטט ואתחיל לצוד לעבר המנהרה..... ואני אהיה אבודה לנצח... זיכרון חלש...

אופק L

New member
יקירתי, אני מצטער אבל אני לא יכול

לקבל יותר את הודעותייך כאן. זה פורום גאווה שפונה להומואים ולסביות. אין לי אפשרות לקחת אחריות על החיים שלך בתור מנהל פורום, אין לי רצון למלא את הפורום בהודעות כל כך אובדניות ודכאוניות, בעיקר כשהן לא סבות סביב נושא הגאווה או היציאה מהארון (גם ככה יש לנו מספיק בעיות בקטע הזה). יש לך פורום תיכוניסטים, יש לך פורום על בנים ועל בנות, יש לך פורום פסיכולוגיה - קחי את עצמך בידיים ותעזרי לעצמך לצאת מהדיכאון. חובתי כמנהל פורום להודיע על כך להנהלה והם יעבירו את הדברים לגורמים המקצועיים - עשי לעצמך טובה ואל תיכנסי למעגל האובדן והכאב. בהצלחה בהמשך, הודעות נוספות באותו סגנון תמחקנה.

Ms. Librety

New member
תראה.... תשמע....

זה בא לי לפעמים אבל עכשיו אני בסדר... אני אשמח להשתתף בדיונים שלכם... את ההודעות האלה אני לא אכתוב פה ולא בכלל.... אבל, אל תעיף אותי...

Ms. Librety

New member
אני בסדר

אתה לא צריך להודיע כלום זה משהו רגיל לגמריי! ואני מבטיחה שהודעות מסוג זה אני לא אכתוב בכלל

למעלה